om J F Kennedy

om J F Kennedy kold
jeg skal skrive et projekt om J F Kennedy..
på engelsk..

nogle som kan hjælpe mig...

eventulet nogle ideer om hvad jeg skal skrive

måske knulladulla
hvad med hans håndtering af den kolde krig og hvad den gik ud på..?

måske om nogle af de konspiratons-terioer og hans død i dallas hvor han blev skudt, om hvad der er skrevet og hvad du mest tror på selv..

lidt biografi er også godt.. du ved, hans data, husk at sortere, så du ikke skriver alt muligt skrammel og ligegyldigt.. kennedy familien var meget populær, måske du kan fortælle lidt om den... ved ikke hvor meget du skal skrive, men her er i hvert fald lidt hjælp :)

Ideer Mor til en 16-årig
Kære du,

ved ikke hvor gammel du er, men her er mit forslag:

Læs en kort omtale af J.F.K's præsentperiode i en eller anden historiebog. Og du vil måske derved SELV FINDE NOGLE TING INTERESSANTE - skriv den ned i stikord, fx:

yngste am. præsident nogensinde
ud af gammel irsk familie (Kennedy-klanen)
demokrat og fortaler for borgerrettigheder og social ansvarlighed i Amerika
imponerende håndtering af den såkaldte Cuba-krise (da hele verden holdt vejret imens de frygtede at USA eller Rusland ville trykke på knappen og starte en atomkrig)
hans pludselige død ved et attentat i november 1963 i Dallas (de fleste mennesker over 50 ved stadig præcis hvad de lavede i det øjeblik de hørte om attentatet!)

Slå så op på Internettet og læs lidt om én eller flere af de ting, der har FANGET din interesse. Lav lidt noter imens og noter endelig ned, hvilke hjemmesider du læser på eller hvilke bøger, der citeres.

Kopier og gem gode BILLEDER som du støder på undervejs (højreklik på et billede, tryk Ctrl og samtidig C og sæt det ind i et dokument ved lige bagefter at trykke Ctrl og samtidig V).

Lav så snart som muligt derefter en DISPOSITION for din stil.

Og skriv så bare løs og glæd dig til at lave din færdige lille beretning med dit indtryk og de ting, der har fænget dig ved denne mands liv og gerning.

God fornøjelse til dig!
fra en kvinde og mor

Har bogen om Kennedy. anonym.
Jeg købte for nogle år siden i en genbrugsbutik bogen om Kennedy.Heldig var jeg,for inde i bogen lå en ægte autograf fra J Kennedg og Jackeline,og det er ikke en kopi.Det er blevet vurderet som ægte,så lykkelig er jeg.
Du kan nok læse om ham på et biblotek,går jeg ud fra.