Om min mor

Om min mor Den Anonyme
hej. jeg har brug for at tale med nogen om dette, og kan ikke gøre det med nogen i min familie. Sagen er at min mor og far blev skilt for snart fire år siden. Min far fik hurtigt en ny familie, og det er dejligt at se ham glad osv. Hans nye familie tager godt imod mig, når jeg kommer på besøg. Jeg bor nemlig hos min mor lige nu, inden jeg skal finde mit eget en gang. Er 16 år.

Min mor og jeg har haft det rigtigt hyggeligt de seneste par år, og vi er vel efterhånden blevet en slags veninder som fortæller hinanden alt.
Her den anden dag tog hun til fest, og det er da rigtigt dejligt for hende, synes jeg men for en gangs sags skyld kom hun ikke hjem.
Det viste sig at hun havde sovet hos en ven.
Det viser sig nu også, at denne ven har hun haft i snart 4 måneder, uden at fortælle mig om det. Hun har nu fortalt mig om ham, og jeg tror hun mener det alvorligt med ham. Men han er 14 år yngre end hende, og jeg synes det er flovt at hun har en så ung kæreste. Vi bor i en lille landsby, hvor alle kender alle, og snakken går.
Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige, hvis nogen spørger til min mors nye kæreste.
Skal jeg lyve og sige at de er lige gamle?

Egentligt er jeg også flov over, at jeg ikke bare kan være glad på min mors vegne...
- men jeg gider heller ikke være hende med moren som scorede en yngre mand. Folk kan bare snakke så meget i min by.

Svært og jeg forstår men her måske opskriften caja J.
på hvordan det problem løses.

Hver ligeglad hva andre tænker....!

Man går ned med flaget hvis man altid skal

være på VAGT over for hvad andre mener og

tænker....skidesvært...men det er opskriften

sorry...VED det fra mig selv......:=))

Lev dit eget liv og held og lykke med din

mor. :=)

Forstår rune.nonbo
godt, det kan være lidt pinligt for en ung teenager, at have en mor, som er grundlag for sladder i nogen tid.

Jeg tror du skal huske på, at sladder er kun sladder. Ligeså snart der er en anden at tale om, så gør de det i din by. Det er vel ikke som om, det kun er din mor, der kan tales om? Prøv at vend situationen om: Din mor har 'scoret' en knægt, der er meget yngre end hende -hvor sejt er det ikke lige?!? Tænk hvis din mor lignede en gammel sæk kartofler og du var pinlig over hende, h v e r gang i skulle nogle steder, fordi hun bare klædte sig så grimt? Men det gør hun jo ikke. Eller tænk hvis hun var begyndt at drikke efter skilsmissen og du skulle redde hende hver eneste dag fra alkoholen? SÅ havde folk da virkelig noget at tale om, hva'? Men det gør hun ikke.

Vær stolt af du har en mor, der k a n holde på en ung fyr. Det siger altså en hel del positivt om din mor ;o) Og hvis nogen spørger hvor gammel han egentlig er, så svar: " Han er gammel nok og desuden gør han min mor og mig glad, så det kunne jo ikke være bedre"

Held og lykke

min stedfar er 12 år yngre end min mor mig66
Hej dig...;)

Ville bare lige sige at jeg syntes du ikke skal tænke så meget over det, tror næsten mere det er reglen end undtagelsen, min mors kæreste er 12 år yngre end hende og min svigermors kæreste er 10 år yngre end hende.
Jeg ser ikke noget problem i det, men kan måske godt se hvad du mener når i bor i en lille by (bor selv i københavn).
Men prøv at vende den om.. det din mor laver har i realiteten intet med dig at gøre og det positive ved det, er at så har din mor en til at passe hende når hun bliver gammel...he he.. det plejer jeg at sige hvis der er nogle der kommentere det, men det er efterhånden lang tid siden jeg har oplevet det, tænker faktisk ikke over det, og det tror jeg også du ville komme til, hvis du vil tage imod det, så vil det blive hverdag for dig og sikkert blive taknemmelig over at din mor også har fundet sig en at dele kærlighed med og hvem ved måske bliver han også en god ven for dig.....
Prøv at lade være med at tænke på alder, for det har ingen betydning.....
Ha det godt og vær glad på din mors vegne...;)

Lige en komentar til dig :=) Anonymt
...ehhhh.... En gammel sæk ha ha ha griner.
Jeg løber igen *G* :)) Sjovt udtryk :)))

Skal ikke fortælle dig alt. anonym
Din Mor er ikke indlagt til at fortælle dig alt.
Da hendes forhold er ret nyt,hat hun nok ville gemme på sin hemmelighed,for at se om det er noget for hende.Ville du fortælle din Mor alt hvad du laver???????

Du har SÅ ret teston
Respekt til dig. Du forstår virkelig at give et svar som på samme tid er realistisk og varmende helt ind i hjertet!

Jeg ville ha' skrevet et svar til pigen, men du siger det hele, som det skal siges.

Men lige en tilføjelse til pigen: grunden til at din mor har set denne fyr i 4 mdr uden at fortælle dig om det, er sikkert, at hun ikke vil komme rendende hjem med fyre som stadig er på "prøve"stadiet.
Hun har villet være sikker på, at det har været lidt mere alvorligt inden du skulle høre om det, så ikke du lige har mødt ham, og så er han ude af døren igen...

Hun har sikkert lige villet finde ud af, om han var værdig til at møde hendes elskede datter :-)

Pinligt h.olsen
Jeg kan godt forstå at du er pinlig berørt over din mor, det høre med til at være 16 år. Når du engang når din mors alder og tænker tilbage på alle din kvaler vil du sikker hulke af grin og skamme dig grusomt. Lad dog folk med små kedelige liv tale, kig dig selv i spejlet og spørg dig selv om din mor ikke fortjener et godt liv, tag dig så sammen og prøv at glemme dit teenager ubehag og se i stedet på din mor som en super lækker kvinde der nyder livet og lær af det.

Knus Helene

Tilføjelse teston
Med hensyn til fyrens alder, så tror jeg også det bliver mere og mere normalt.

Min mor er også skilt fra min far, og de par fyre hun har set, har også været de der 8-12 år yngre end hende.

Og min fars nye kone er 8 år ældre end ham...

Svært for dig Sundhedsarbejder
men du bliver jo nødt til at lade din mor leve sit eget liv. Samfundet er så underlig skruet sammen, at det i årevis har været "tilladt" , at mænd fandt nye kvinder der var på alder med deres egne døtre. Nu har kvinderne gjort det samme, med unge mænd, og så er helvede løs. Du skal blot skide på hvad andre tænker. Siger de noget til dig, så sig at det er din mors valg, og at du ikke blander dig. De vil aldrig klandre dig for det..men de vil sikkert se hvordan deres egne mødre holder sig...udseendemæssigt og kropsmæssigt, og sikkert misunde dig din mor der kan score kuvøseguf. Knus og tag det roligt *S*

Tak for de pæne ord rune.nonbo
og så tror jeg i øvrigt, du har meget ret mht., at aldersforskel er mere og mere normalt. Det er ikke tabu mere.

Husk Hyld
Forargelse er folks reaktion på misundelse over noget de ikke selv tør.

Da jeg mødte min kone som 25årig, var hun 36 og havde to børn på 13 og 15.
Hun var betænkelig ved det, jeg var betænkelig ved det, men hendes børn og deres venner var henrykte for jeg var jo ikke så meget ældre end dem og forstod flere af deres problemer end deres mor gjorde.
Jeg havde et godt forhold til dem og der var ingen sladder, tror jeg. Og hvis der var var det i hvert fald ikke vores venner, så vi var da ligeglade.

Held og lykke med det.

Hvad hvis det var din far? Anonym
Hvordan ville du have det, hvis det var din far der havde fundet en 14 år yngre kæreste?

Glæd dig istedet over at din mor har fundet sig en kærete. Se ikke på alderen - den er ligegyldig.

At hun har ventet 4 måneder med at fortælle dig om ham, er udelukkende for at være sikker på det er holdbart, inden hun involverer sit barn. Fornuftig mor.

Hvad andre siger? Hvad rager det dem? Han gør din mor glad, er det ikke det vigtigste? En glad mor har (sædnvaligvis) glade børn.

Og når du så bliver lidt ældr, finde du ud af, at en kvinde på omkring de 40, harmonerer væsentligt bedre fysisk med en 12-17 år yngre mand, end med en jævnaldrende mand.

Samtidig giver det lige hendes selvtillid et voldsom pift opad - tænk at hun kan score så ung og lækker en mand! ;o)

Glæd dig på din mors vegne, og vær ligeglad med hvad andre mener. Det er din mors mening der tæller, ikke andres.

Du må lære.... Den forundrede
...at løsrive dig fra din mor og tænke på, at du bliver bedømt af omverdenen på dine handlinger!!
Ikke din mors handlinger!!
Du og din mor er to separate selvstændige mennesker, som hver især bliver bedømt ud fra hver jeres handlinger!

At folk snakker i landsbyen kan ingen forhindre, uanset hvad! Derfor skal du ikke beskæftige dig med det!!

Hvis du er veninde med din mor, skal du behandle hende venligt og med respekt. Hun har truffet nogle valg her i livet. Ikke for at genere dig, men for at opfylde nogle behov i sit liv.
Og dette har hun krav på at få lov til at gøre!!!

Hvis hun behandler dig venligt og med den respekt, der tilkommer dig, har du ikke noget at sige hende på!!

Børn er meget naturligt flove på deres forældres vejne, idet børn er i fuld gang med at danne sig deres opfattelse af, hvad man kan tillade sig og ikke tillade sig.
Men du er i fuld gallop på vej ud af barndommen og skal til at se på dig selv som en selvstændig person, hvor andre ikke skal leve op til dine forventninger.
Din mor er jo hverken storforbryder eller massemorder! Derfor skal du være moralsk ligeglad med din mors meriter.
Samtidig kan jeg kun opfordre dig til at være bevidst om, at du gør din mor, og ikke mindst venindeskabet med din mor, en stor tjeneste ved at fokusere på den positive ting, at hun er kommet ud af sin seksuelle ensomhed og er i fuld gang med at få en bid af lykke i sit liv!!

Held og lykke med det!!

Tak for alle svar Den anonyme
Jeg takker for alle svar der er kommet.

Tænk ikke så meget på alderen, Tækkemanden.
for det holder ikke i længden, min kæreste er 16 år ældre end mig, og hun har også en datter på din alder, og vi bor også i en lille landsby.

jeg er 26, og hun er 42, men landsbysladderen iriterer os ikke, det er mere det, at hun ser mere slidt ud, hun har som sagt en datter, og blev skilt for 5 år siden, modne kvinder tænder vildt sexuelt på yngre fyre, som ældre mænd også gør på unge piger, men vi har ikke rigtig noget at tale om, hun taler meget om hendes ex mand, desværre meget negativt, jeg kender ham godt, og han er en rimelig fornuftig fyr, han lever stadig alene, min kæreste havde det med at gå i byen, og blive væk i flere dage, så naturligvis har hun været ham utro.
hun vil gerne at jeg flytter ind hos hende, men vi har kun kendt hinanden i ca. 2 år, og for mig er det ikke så seriøst, at jeg vil flytte min adresse, hun hævder naturligvis at det er billigere for os begge, hvis vi bor sammen, men "lykke kan også købes for dyrt.

din debat satte nogle tanker igang, så jeg tror nok at jeg vil leve nogle flere år alene, eller også vil jeg ud og rejse, heldigvis har jeg en uddandelse, som gør at jeg kan få arbejde, næsten lige meget hvilket land.

fy fy skamme siff med 3 børn
Kære du

Du skal blande dig helt uden om din mors kærlighedsliv, det vedkommer kun hende og hendes ven, hvad de har lyst til og er din mor glad smitter glæden af på dig og hendes omgivelser, vi har kun et liv og ingen ved hvor langt man har, så glæd dig med hende og løft dit hoved og vær stolt over at have en mor der atter har fundet lykken, pøj til jer begge