Omkr. Abemanden vs. Aaabenraaamand

Omkr. Abemanden vs. Aaabenraaamand Hr. Olsen
Det forlyder her på det sidste at Abemanden fra Åbenrå har taget endnu et tarveligt trix i brug i endnu et forsøg på at hidkalde sig lidt sympati her på debatten og om muligt få sig et par forkølede svar! Aben har åbnet en profil mere med samme udseende som hans opr. Den hedder 'Aaabenraaamand' og her spiller han så side forskellige narrespil for at at hidkalde sig sympati - det fjols!!! Det seneste ex. er under arbejdsløshed hvor han skriver det samme 2 gange med fordrejet i den anden profil for på den måde at skabe sympati for at der er nogle slemme misser der driller ham. Ak og ve hvor langt kan den ildelugtende omgang hestegylle egt. synke - jeg troede faktisk at bunden VAR nået, men nej!

vh.
Hr. Olsen

Løgneren hr.olsen. mandaabenraa
Det er ikke den samme person , AAABENRAAAMAND er ikke fra Aabenraa - ud fra noget han har skrevet om - om der var en swingerklub i Aabenraa.
Dit løgn kan du godt stoppe med hr. olsen.
At der er en provokatør AAABENRAAAMAND ( hans profil er ikke aktiv) , giver en del problemer for mig , men pyt med det.

Han kan godt finde på at tage sætninger fra noget jeg har skrevet om , og så skrive det modsatte af det jeg har skrevet om.
Det burde være imod reglerne.

Grove provokationer , burde være et farvel som debatør.

Jeg har set 4 " aabenraamænd" her på debatten.

Og DU hr. olsen , burde skrive dine indlæg på en mindre provokerende måde - det er så nemt at være fræk og ubehøvlet på debatten , når man er anonym.

Han er den samme mand. anonym.
2 debattør med samme alias.Jo,det er ene og samme mand.Når han skriver 1 indlæg,blokere han sin profil,når han skriver 2 indlæg aktivere han sin profil,for at kaste skylden på den første,altså vil han stå som en stor uskyldighed,nej,lille abemand,du er gennemskuet.

Det er fame for groft. mandaabenraa
Det samme at tiltale en debatør for abemand.

Det er s'gutte meget debattør i dig :-) anon
Du skriver indlæg efter indlæg, men følger dem sjældent til dørs.
Hvis du besvarede nogle af de reaktioner, der mærkeligt nok stadig kommer på dine tråde, fik du måske en smule respekt.