Områdenummer 33 - hvor er det?

Områdenummer 33 - hvor er det? Silje
Hej med jer
Jeg har et telefonnummer der tit ringer til mig fra områdenummer 33 i danmark. Jeg ved det er her i København et sted, men hvor er det mere specifikt, nogen der ved det?

Jeg har slået nummeret op, men kan naturligvis ikke finde det og vedkommende lægger aldrig en besked. Er der ingen jeg kan ringe til for at finde ud af hvem det er ??

læs dette TDC
I dag kan man tage sit telefonnr. med sig overalt i landet, så du kan ikke være helt sikker på, at nummeret hører til i København. Men hvorfor ringer du ikke bare nummeret op og spørger hvorfor vedkommende riger igen og igen, og aldrig lægger en besked. Det har du vel egentlig krav på.

det glemte jeg at sige Silje
de tager aldrig telefonen når jeg ringer. Det er det der er så underligt !!

København Anonym
Hvis det altså ikke er et de har taget med.

Frederiksberg Ecolab unplogged
Det er oprindeligt et Frederiksbergnummer og er det måske stadigvæk?
Prøv at ring fra en "fremmed" telefon. Lån bibliotekets eller sådan noget*ss*. Så kan det være de tager telefonen.

God idé :0) Mig igen
Det må jeg gøre :-D Troede at områdenummeret var 38 til Frederiksberg, men det er nok den del der er tættest på Nørrebro/Nrdvest. 33 er vist mere inde mod centrum

Tag dog din telefon Dit navn (f.eks. Tarzan):
I har total paranoia herinde... hvorfor tager du ikke bare den telefon når de ringer?

Paranoia John Doe
Man behøves da ikke at have paranoia for ikke at tage telefonen, det kan jo være at man er på arbejde og ikke har mulighed for at tage den. men ok det kan være at du ikke har arbejde og kun sidder og venter på at telefonen skal ringe.