Omstrejfer

Omstrejfer Betty Boop
For ca.et års tid siden mødte jeg som nytilflyttet i den by, jeg bor i nu, en ret dejlig mand, syntes jeg dengang: Flot, god stilling, intelligent mm, fraskilt med to større børn.Han var meget opvartende og ivrig, og jeg indledte så småt et forhold til ham. Efter kort tid begyndte han at snakke ægteskab, og jeg var ikke helt afvisende.Men efterhånden tabte jeg smagen for ham, fordi jeg ustandselig stødte ind i eller hørte om piger/kvinder, han havde haft et seksuelt forhold til, samtidig med, at det gik op for mig, at han havde været sædeles aktiv på porno og sex sites, og havde deltaget i temmelig mange "arrangementer" og voksenklubber.
Da jeg så tilfældigt hørte ham omtalt som "omstrejfer" fik jeg nok og trak mig.
Han var meget ulykkelig over det, men dels mistede jeg rent ud appetiten på ham, dels ville jeg aldrig binde mig til sådan én - det ville formentlig betyde utroskab inden længe, vurderede jeg. Han ville med største sandsynlighed ikke kunne "nøjes" med mig.
Det sjove er, at han var ret uforstående overfor, at hans tidligere mange seksuelle forhold/aktiviteter fik mig til at tage afstand fra ham - egentlig har jeg en fornemmelse af, at han var ret stolt af det.
Jeg ved godt, at når man mødes som voksne har man en hver især en fortid, men dét her var for meget for mig.
Hvordan ser I piger på det? Kan det blive for meget for jer også?

Den smånaive! anonym
En gang i mellem må man tage en chance og håbe på det bedste!

Jeg synes.. dr100
du skal give manden en chance :-)

Jeg kan godt forstå, du er lidt på vagt, men hvis han var single, da han var meget "aktiv", har han jo haft lov at gøre præcis, som han havde lyst til.

Det er lidt synd for Jer, hvis et ellers godt forhold bliver ødelagt på den konto.

Hvis han var kendt for at være utro, var det en helt anden sag.

Held og lykke med det :-)

Mange hilsner

havde også trukket mig anonym
... det handler jo et eller andet sted om at beskytte sig selv og jeg ville også have vuderet ham uegnet som kæresteemne for mit vedkommende.

Fortiden er en del af nutiden og grundlag for fremtiden.. så ja, ville også vudere, at han med tiden ikke havde nok i mig!

vh anonym