Onde Tunger - Socialt Bedrageri?

Onde Tunger - Socialt Bedrageri? aristoteles
Efter de mange dansk-palæstinesere med stor succes -og på de danske skatteborgeres regning er reddet ud af Libanon, er der straks onde tunger iblandt befolkningen, som ønsker at checke om der mellem de evakuerede er personer, som har været på længere ferie, mens vedkommende reelt stod til rådighed for arbejdsmarkedet, eller var på bistandshjælp? Var der mon socialt bedrageri med i spillet?

Yderligere er der emsige danskere der ønsker at få oplyst hvor mange af de evakuerede, der er danske statsborgere -og hvor mange der kun har opholdstilladelse? Ligeledes vil disse emsige vide, hvor mange der er bragt til Danmark på turist visum? -Disse bør naturligvis betale for rejsen selv!

Sluttelig fordrer disse krakilere at få klarlagt hvor mange, måske især børn, som deltog i rejserne til Danmark, helt uden dansk pas?

Jeg holder fuldt ud med regeringen og den samlede venstrefløj, når de i samlet flok nægter at foretage noget som helst eftersyn! -Det er kun dette evindeligt, mistænksomme Dansk Folkeparti, som bakker op om, og forlanger en tilbundsgående undersøgelse.

Derfor ville det måske alligevel være en god idé at få foretaget undersøgelsen, -således at vi èn gang for alle kan få stadfæstet overfor Dansk Folkeparti at de er fuldstændig galt på den -og at det er hæderlige og ærlige danskere vi har med at gøre?

Kig efter bedragere her: f.eks. Tarzan
Billederne vise parvis, hvor det øverste er fra Israel og det nederste er fra Libanon

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/ImageList.aspx?s=2&g=UlqrbvjdW8TGrZEiEOaW1jWg6HSLz2WUfsPL4C64yWstYS7L6BQqCMkOtouX%2bCINRSaPDoz6zDn4DTxSZNkrTA%3d%3d&i=0

Hvor er du naiv. anonym.
Jeg kan vist rolig skrive at størsteparten af *de danskere* der er fløjet til DK er bistands modtagere.Det er bare OK at der bliver kuglegravet i disse hjemfløjne fra Palestina.De er sku ikke flygtninge,når de kan tage på ferie i det land de er flygtet fra,så enkelt er det.Største parten af disse bor i Ghettoer,og disse Ghettoer huser bistands modtagere.Som modtager af disse ydelser,må de ikke forlade landet,men stå til rådighed til arbejdsmarkedet.
Godt at DF vil have disse forhold undersøgt,for jeg kan love dig for,at der er nok at gå igang med,og der bliver knaldet rigtig mange af disse svindlere og samfundsnassere.Må de blive smidt ud af landet hele bundet,afsted ned til deres ørken og kameler,jo før des bedre,det kan kun gå for langsomt.Deres danske borgerskab skal tages fra dem,for de er ikke værdig til at være i mit land.

det er ikke socrates
israelernes skyld at libaneserne ikke gider lave noget og kan more sig som naboerne i syd - libanon kunne være fuldstændig lige så rigt som israle, det var det i gamle dage da der boede mange kristne - dem smed de ud og så gik det ned ad bakke.

Kig ordentligt på billederne ... f.eks. Tarzan
...eller åben for en nyhedsudsendelse.

Tror du, at libaneserne har smidt bomberne i hovedet på sig selv?

I Guder, hvor dum har man lov til at være?

Jeg forstår Erso
ikke at de vil være bekendt at blive reddet af " vantro " mennesker, for i de muslimske øjne er vi jo så urene at vi end ikke må være her i vores egen land.

så synes du socrates
altså at vi slal have den tilbundsgående undersøgelse?? - det er jo det jeg også gør, bare på en lidt ironisk måde.

men V & K og ALLE andre partier o folketinget er imod - jeg fatter det ikke!

det er jo en unik mulighed for at rense alle disse ærlige mennesker, for alle de beskyldninger, som fyger igennem luften. og skulle der så være et par brådne kar, så habs, fanget i nettet, ikke.

alle er enige om socrates
1. krig er det frygteligste, men desværre uundgåelig

2. det er umenneskeligt når det går ud over civile.

3. du viser KUN billeder fra den ene side, hvor er alle billederne fra selvmordsbomberne, på diskoteker i Tel Aviv, bomberne der har ramt Haifa den sidste uge??

4. Har du billeder af de bortførte israelske soldater som startede det hele og som fortsætter det hele til de er tilbageleveret i live, tænk på det - INGEN hær/land kan tillade at man kidnapper ens soldater, så går det til den bitre ende, så simpelt er det.

5. lad Israel leve i fred og der vil blive fred.

6. Israel er omgivet af fjender som har angrebet hver sjette år siden 1949.

7. Israel giver aldrig op, hellere dø end svømme ud i havet, så der er mange som bør tænke sig om, incl dig.

8. det har aldrig været Israel so angreb først, altid muslimerne - tænk over det.

Jo lad dem blive synet Erso
Det synes jeg var en god ting for både de der er på den ritige og forkerte side af loven

Tag ikke mig til indtægt... Anonym
Du skriver nok så frejdigt:" alle er enige om"... NEJ NEJ NEJ og attter nej. Der er så meget i dine argumenter der ikke holder vand.

JØDERNE skal sgu bankes på plads og respektere deres naboer som naboerne er nødt til at respektere dem. OG DET SKAL IKKE være på USA præmisser og med våben i hånd...

ISRAEL, Føj for pokker... Krigsforbrydere præcis som USA...

Du er da bare for Fessen
NAIV

kan godt forstå socrates
du bander, fordi du har egentlig ikke nogen argumenter, kun udgydelser!!!!!!!!!

1. Israel har aldrig angrebet nogen FØRST

2. Israel er mindre end Danmark og hvad vil araberne?? - have mere jord, altså Israels jord!! retfærdigt ikke???

3. Israel arbejder dag ud og dag ind for at skabe et godt land for dem selv og det er lykkedes, med flittighed.

4. Araberne kunne gøre det samme hvis de gad, arbejde er arbejde, men nej de gider ikke og har aldrig gjort.

tænk før du snakker, tak

din mening socrates
er feset ind

Sorry Fessen
det var ikke dig der skulle have den........

Enig med dig i at MRW
undersøgelsen bør foretages - og så må vi vente på resultatet for at se hvem af parterne har ret.

Hvis der ikke foreligger bedrageri hverken med pas, statsborgerskab eller arbejdsløse, vil det kunne lukke munden på enhver kritiker.

Såfremt der foreligger sager der strider mod loven indenfor de ovennævnte 3 områder, vil man kunne "luge ud" og derved opnå færre sociale udgifter.

rart at få socrates
lidt medhold, tak

DF's egne ord Realist
Du afslutter dit indlæg med "Derfor ville det måske alligevel være en god idé at få foretaget undersøgelsen, -således at vi èn gang for alle kan få stadfæstet overfor Dansk Folkeparti at de er fuldstændig galt på den -og at det er hæderlige og ærlige danskere vi har med at gøre?"

Netop dette argument stod Sørens Espersen selv frem med - bortset fra din indfletning om DF - så du ligger vist mere på linie med DF i denne sag end du selv tror.


Og bortset fra det - hvad er problemet? Hvis sådan et tjek viser sig at være grundløst, ja så er alle glade. Men hvad nu hvis det viser sig, at mange ulovligt er rejst med danske bistandskroner på længervarende ferier? Så er der vist mange, som står med et forklaringsproblem - og det ser ud til at være dét mange frygter. Der er i hvert fald mange som hellere vil lukke øjnene for ulovligheder og bide deres tunger af end evt. at skulle give DF ret.

Korrekt opfattet Realist
... og så er den ikke længere!

Mistanken har været der i flere år. mandaabenraa
NU kan det undersøges , om reglerne overholdes.
Alle andre mennesker kontrolleres og SKAL "stå til råddighed for arbejdsmarkedet".Man må ikke have formue arbejder sagsbehandlerne også med , og " straks aktivering".

De fik kontanthjælp i flere år uden aktivering , lovene er ikke lige for alle.

En familie fik kontanthjælp , og ejede et hus i et andet land - lovene er ikke lige for alle.

De havde dobbelt statsborgerskab , det forstår jeg ikke at man kan have - det vil jeg også have.

Nu må de begynde at vågne lidt op de sagsbehandlere.

desværre tror aristoteles
jeg at DF har ret -og jeg tror også at regeringen vil se sig nødsaget til at bøje sig og acceptere denne undersøgelse - og så vil det vise sig om der, som du siger, er nogle som BURDE bide deres tunger af!! - men nej det kunne aldrig falde dem ind -de snakker som sædvanligt udenom og kaster sig over næste urealistiske sag, som vi andre så kan begynde forfra og trævle op - det tager tid og når den ene ikke orker mere, tager den næste gudskelov over.

tænk hvis vi stadig skulle have hørt på fipskægget, tasken, cykelhjælmen og konen!!

sehr gut aristoteles
Grenzemann

ganske enig, derfor spørgsmålet: nu du sidder i så gunstig en possition -hvad med at sende vennerne et par flasker i ny og næ?? personligt sætter jeg pris på weinbrant med chokolade letmælk. det sidste har jeg selv.

selvfølgelig forudbetaling og dækadresse - sådan et par kartoner?

og din sti ? Anonym
Kan du med samvitighed se dig selv i øjnene, og sige at du ikke har gjort noget ulovligt?

Hvor bliver det fornuftige af? Ja, jeg mener se dog muligheder frem for begrænsninger i dit liv. Der er mangel på arbejdskraft siger alle, der har forstand. Hvorfor så ikke være mere åben over for disse mennesker, og tilbyd dem job. Ja...så slap de for dette vrøvl.

Når du nu bor i det sønderjyske, Aabenraa, så må du være blåøjet, hvis du ikke ser de særlige regler, der gælder her i området, her tænker jeg på "spar på pariret, og gi mig 20% rabatreglen"