Ondt i venstre lunge

Ondt i venstre lunge Anonym
Hej,

Som sagt sagt døjer jeg med smerter i venstre lunge, og har ingen anelse om hvad det er. (Faktisk er jeg ikke sikker på om det det er hjertet eller lungen der fejler noget). Hvor mærkeligt det end lyder, kommer det hver gang jeg bl.a. griner, og det føltes som om jeg bliver dolket og kan følgende sekunder/minutter ikke kan bevæge mig.

Håber at nogen kan hjælpe, eller bare har en idé om hvad der er galt. Jeg er kun 15 og vil gerne høre om det er noget alvorligt.

du skal spørge din læge! igen...
ikke på et debatforum for alt mellem himmel og jord.

ondt i lungen medicinmanden
Det kan være flere ting. Men du fortæller for lidt til at man tør gætte. F.eks om det gør ondt nå du trækker vejret dybt ind.

Så du skal selvfølgelig gå op til din læge og blive lyttet lidt på lungen og lige blive set på. Husk at tage din temperatur og fortæl ham hvad den er. Du skriver heller ikke hvor længe det har stået på eller om du ellers har fejlet noget- har du været ude for en ulykke et slag/fald hvor brystkassen er blevet kvæstet ?
Så se at komme af sted.
mvh medicinmanden

Gå til lægen med det samme Bimmer ILP
Det kan godt være dit hjerte. For en del
i din alder dør af en hjertefejl, som først
bliver alvorlig i puberteten.

Når du får ondt... lungepatient no 2
så prøv at trykke hånden ind mod lungen, mens du tar dybe vejrtrækninger. Så skulle det forsvinde - midlertidigt - hvis det er lungen der gør ondt.

Har du mon astma ? Jeg har vist en anelse astma...

Heldigvist ryger jeg ikke - for så var min lunge sku da kollapset for længst!

Begyndende lungebetændelse Kamma
Det var det symptom min lungebetændelse begyndte med. Jeg anede ikke det var det, før jeg det gjorde virkelig ondt.

Jeg vil råde dig til at gå til lægen med det samme, for sådan en kan godt være svær at slippe af med, hvis den når at få fat

Sv. ondt i lungen Anonym
Det gør ikke ondt når jeg trækker vejret. Som regel gør det kun ondt når jeg griner, men forleden begyndte det også at gøre ondt da jeg cyklede.
Jeg har ikke været udsat for nogen ulykke, har ikke været syg, ryger ikke (har heller ikke været ryger eller prøvet det) og det har efterhånden stået på i nogle måneder nu vil jeg tro.

Men tak for rådet.