Onenight stand

Onenight stand Anonym
Gør historien ultrakort. Har haft et onenight stand og var den første uge ikke dybere involveret i det. Men så ham igen i torsdags til en fest og blev lidt interesseret. Fredag og lørdag skrev han nogle søde beskeder, men ellers hørte jeg ingenting og følte mig ignoreret hele weekenden. Så blev sur og besluttede, at det kunne være lige meget. Mandag og tirsdag skrev han igen, sådan noget søde/smukke, savner dig/ og vil ses igen noget. Er blevet lidt kostbar, så har ikke skrevet til ham overhovedet siden tirsdag. Og har ingenting hørt og tænker om, han skriver for at være høflig eller hvad der sker?

føler jeg kender ham anonym
næsten samme historie

os alt det søde smukke o.s.v

drop den slags mænd.

høflig eller blot migtildig
sørger han for at holden gløden lidt varm i tilfælde af at han blir lidt tyk bag ørene.. måske det ku tænkes at han faktisk gerne vil se dig, det finder du kun ud af ved at spørge jo. kostbarhed er lidt for YT .. DET gider mænd ikke så smutter de i svinget .. tag chancen du har intet at miste... *ss*

Har spurgt Anonym
spurgte i mandags og han påstår han har lyst til at se mig igen. Men af en eller anden grund, føler jeg der er noget galt. Ved ikke hvorfor.

Re: Onenight stand karrierekvinden
Som overskriften lyder, så var der tale om onenight stand - jamen er den så længere? Det betyder jo blot, at dét var det og man ikke skal "dyrke hinanden" igen.

Klart, at et onenight stand godt kan resultere i at udvikle sig til noget mere og det er jo faktisk dér du er lige pt.?

Var jeg dig, ville jeg spørge ham direkte om det blev til mere - der går vel ingen skår af dig, hvis han svarer nej?

Når du så har fået svaret, jamen så har du jo noget du kan forholde dig til, istedet for at gå rundt og skifte mellem at være helt oppe at køre og efterfølgende være sur og ked.

Ved udmærket nogle mænd kan være underlige, i kraft af at de siger ét og viser noget andet i form af skrift og handlinger, men sådan skal det jo åbenbart være. Vil man passe på sig selv, jamen så mener jeg bare man må sprøge og så handle udfra det svar man får - også selvom svaret måske ikke ligefrem er det man håber og drømmer om.

Held og lykke :o)

Hej igen Anonym
Spurgte netop i mandags og han svarede jo så at han har lyst til at se mig. Men fordi jeg følte mig ignoreret i weekenden, har jeg svært ved at kontakte ham, hvis ikke han kontakter mig. Det gjorde han mandag og tirsdag men ikke i går eller i dag. Og aner ikke hvad jeg skal gøre.

Han holder Rødhætte
da bare gryden i småkog, så han kan komme igen når det passer ham. Lad nu være med at være dum og tro på mere.

Er ordentligt spørgsmål - ordentligt svar? karrierekvinden
Ja, han har lyst til at se dig og efterfølgende viser han så ikke i form af handling, at han vil se dig, jamen så burde du måske have spurgt om hvornår I skulle ses - altså så du havde noget konkret at kunne forholde dig til?

At se hinanden er jo mange ting og faktisk er det jo ikke bare lyst til at se ham du har, men også at være sammen med ham, eller????

Spørg konkret og blive ved med at spørge til du får et konkret svar. Kan han ikke svare konkret på hvornår I skal ses, jamen så ville jeg (hvis jeg var dig) droppe ham og komme videre - han er jo ikke den eneste fyr der findes ;o)

Helt ærligt Hellegrisen
Tag det dog stille og roligt i skal jo ikke giftes imorgen vel.

Altså... sylbrm
Du lyder som om at i var på vej ind i et forhold. Det var et one night stand. Og de 2 ting har intet med hinanden at gøre...

Du siger du har spurgt om han vil se dig igen. Der er MEGET langt fra at ville se hinanden igen, til at starte et forhold. Se dig igen kunne ligesågodt betyde endnu et knald...

Det lyder mest som i er bolle-venner. Søde beskeder betyder ikke nødvendigvis noget...

Og så tror jeg spørgsmålet du skal stille er: Er du interesseret i et forhold med mig...

Så se at få spurgt om det rigtige. Og så held og lykke med det...

Simon.

Pas på.. Anonym
Hvis han skriver at han gerne vil se dig igen, kan det meget vel betyde at han vil bolle engang til. Hvis du gerne vil have at det skal udvikle sig til et kæresteforhold og ikke et "bolleforhold", så inviter ham ud evt. i biografen eller noget andet, hvor i kan lærer hinanden bedre at kende og gør det klart at i altså ikke skal bolle. Siger han ja til det, er han sandsynligvis også mere interesseret i at jeres forhold skal pege mere hen af et kæresteforhold også må du jo tage den derfra.

Held og lykke med det :o)

Kostbar? Meget dårlig ide når du har med mænd at gøre John23
Hvem der har fortalt dig at mænd kan lide piger der spiller kostbar burde få en bil kørt over dem.

Mænd mister intresse hurtigt når du bare er en **** tease, og sig mig lige du spredte benene første aften i var sammen, der er ikke meget "kostbar" over dig anyway.

Syntes du skal tage chancen med ham og drop spillet, ligesom da du droppede trusserne :P