Online mell. 10.00-11.00

Online mell. 10.00-11.00 q-liv
Kære brugere af brevkassen[f]

Jeg besvarer jeres spørgsmål idag mellem kl. 10.00 - 11.00.

En fortsat god dag til alle.

Mange hilsner[f]

Solveig Ellingsen

Skal man blive i et forhold.... Tyllepigen
hvor ens partner er manipulerende, og udelukkende tænker på sig selv. Jeg er godt nok meget af den opfattelse, at når man vælger at dele sin tilværelse med en person, så må man nogengange ligge de egoistiske behov tilside.

Jeg føler bare meget at jeg kommer i anden række..... og det er ved at være for meget for mig. Det er som om, at de ting jeg syntes er vigtige, bliver nedprioriteret af min partner. Han er direktør i sin egen virksomhed. Han nærmest uddelegerer arbejde til mig ( jeg er ansat i firmaet ) både på job og privat - og jeg har svært ved at tackle hans facon når tingene ikke lige passer ind i hans kram!

Er det sundt at føle sig alene hele tiden, og ikke føle at man får den opmærksomhed man har fortjent? Jeg er ellers glad for ham, han får ting til at ske, og vi lever en priviligeret tilværelse. Jeg tjener gode penge ( gjorde jeg også inden vi begyndte at ses - jeg er først blevet ansat efter vi blev kærester, han bad mig mange gange om at starte i firmaet, fordi jeg er specialist på mit område ).

Jeg har det nok med at sætte mig selv bagerst altid, jeg er enormt omsorgsfuld og kærlig, tænker meget med følelserne, og bruger ofte mavefornemmelserne til at træffe beslutninger, med mindre en mere logisk løsning er påkrævet.

Jeg er bare ked af at føle at jeg står alene - jeg tror f.eks. at hvis jeg gik hen og blæev alvorligt syg - så ville han gå sin vej - for det ville være for meget at forlange af ham at han skulle tilsidesætte sig selv for andre.

Han vil gerne have børn - er det overhovedet en god ide, når man er en kæmpe egotripper?

Håber nogen har en mening - og især dig Solveig !

Tylle

svar følger/Q-liv q-liv
Kære Tyllepige[f]

Jeg har desværre hverken hoved eller tid til flere svar idag. Hvis du lægger dit spørgmål ud som et selvstændigt indlæg, så kigger jeg på det mandag, når jeg er her igen.

I denne uge har flere skrevet ind om samme problmetik som dig, så prøv lige at læse de spørgsmål/svar for denne uge i brevkassen, så får du måske et svar med på af den vej.

Kærlige hilsner[f]

Solveig Ellingsen