Opdaterer hele tiden driveren til mus

Opdaterer hele tiden driveren til mus Kasperogosten
I nogle perioder, kun når musen er i bevægelse, stopper den pludselig, og min computer prøver at finde at finde en driver til musen. Som om jeg lige har sat usb-stikket i. Det betyder at jeg ikke kan bruge musen i de 2-3 sekunder det varer, og det er skideirriterende, for nogle gange gør den det flere gange i minuttet. Andre gange gør den det slet ikke i flere timer. Sker som sagt kun når musen er i bevægelse.
Der er som om det sker oftere når jeg har mange ting kørende på én gang.
Nogle af gangene popper der også en lille besked op nederst til højre, imens musen er stoppet, "USB-device not recognised" men beskeden forsvinder meget hurtigt igen, og musen kører derefter igen.

Det er ikke pga defekt mus eller forkert driver, det er jeg sikker på.

Det er først begyndt at ske efter jeg har geninstalleret winXP. Før da skete det aldrig nogensinde.

Mulighed maggie22
Til alle jer der har com problemer: Søg svar eller opret spørgsmål på: experten.dk Her får du SOM REGEL et svar indenfor 24 timer af folk der VIRKELIG har forstand på det. Man skal bare oprette en profil og man BEHØVER ikke at være VIP medlem for at kunne få besvaret sine spørgsmål. Jeg har haft MEGET stor gavn af den side. I burde ozze melde jer ind. de kan løse enhver opgave... De vejleder en hele forløbet igennem, så man ingen fejl laver. De er skide dygtige og tålmodige, selv for oz "nybegyndere"... ggg