Opdragelse

Opdragelse Anonym
Hej alle sammen!

Jeg skal skrive en stil om opdragelse m.h.t at slå børn.

Ville bare høre hvad jeres holdning er til at slå børn?
- Og hvordan mener i forældre bedst opdrager deres børn?

På forhånd tak :)

Mange hilsner fra en velopdragen teenager!

Holdning????? qqq
Det er sgu da forbudt at slå sine børn.

Bedste opdragelse er eksemplets magt. Børn gør nemlig ikke som vi siger, men som vi gør.

Min erfaring ,,, Anonym
,,,, er at det, som virker aller-allerbedst er altid at bevare roen, aldrig skælde
ud men at forklare, hvad der er iorden og ikke og vise og fortælle hvordan man opfører sig i forskellige situationer. Aldrig at gøre dette i andres åsyn, men lige at trække tilside. Og så heeeele tiden have fokus på hvordan du selv har det med
irettesættelse, kritik, opdragelse - hvordan du selv vil modtage dette når det nu skal være. Og så KONSEKVENS-KONSEKVENS-KONSEKVENS.Det virker ,,,,,
Held og lykke med stilen.

PS: Anonym
....og så synes jeg at det at slå børn i nogen som helst form, er det grusomste....

Hvis du opdrager barnet, med kærlighed og tryghed KKKKK
Så ville jeg mene, at det er ligegyldigt, hvilke indlæringsteori/opdragelse der findes.
Fordi hvis barnet vil eje trygheden og kærligheden i sig selv, barnet vil i sin udvikling op til de voksne år være i stand til, at vælge til og fra – for stadigt, at beholde sig selv.

At slå sit barn er ikke kærlighed og tryghed, men afmagt.

Hørt...... Løvemor
Vold er det samme som at bevise hvor magtesløs man egentlig er.

Med mindre man der er psykopat og er ligeglad med at man gør andre ondt.

Løvemor

Tal med dem... pigernesmor
At slå er jo bare at fortælle dem, at den stærkeste godt må. Du må ik slå, men jeg må godt for jeg er størst. Jeg har 4 velopdragne søde piger og jeg har aldrig slået dem.

*G* godt KKKKK
for den var lidt kluntet skrevet, men den blev forstået ;)

Det kan siges kort ernst_kolding
Børn og hunde skal opdrages ens, bestemt men med kærlighed så når man det ønskede resultat, det andre skriver i flere indlæg er rigtigt, børn gør ikke som forældrene siger, men som forældrene gør, så det er med at holde sin sti ren.

Brug af vold er at indrømme sin afmagt og sin svage psyke.

Børn skal have meget klare grænser for at fungere godt og der skal selvfølgelig være koncekvenser hvis grænserne overskrides, men igen ikke noget med at slå.

God fornøjelse med stilen.

Tak Velopdragne Teenager
Tak for de gode svar :)

Har gennemgående sammen meninger/holdninger som jer om emnet.

Afhænger helt af situationen! hehehehehe
Da jeg gik i skole var de langt mere almindeligt at der blev uddelt en flad fra mors eller fars side hvis de skøntes nødvendigt, men efter mit indtryk var det ikke det samme som mishandling (som jo alle dage har været forbudt).
I min klasse gik der så selvfølgelig nogen stykker hvis forældre var "oplyste" og aldrig kunne finde på at straffe deres børn på nogen måder. Det var de selvsamme unger som decideret kalkulerede med f.eks den kriminelle lavalder (de skulle ordentligt afreagere før de blev gamle nok til at kunne dømmes), og var iøvrigt utåleligt, selvovervurderende mobbere over en bred front.
Ikke noget man bør udsætte sine børn for, hvilket er en stærkt medvirkende grund til, at jeg har valgt ingen at have.

Har slået... mig...
For at være helt ærlig, så har jeg slået min søn, gentagne gange ikke noget jeg er særlig slot over, for jeg slog i afmagt. Jeg har fortrudt det mange gange og jeg lovede mig selv at jeg aldrig ville gøre det mere men det gentog sig indtil for 1,5 år siden. Jeg blev skilt fra hans far, mit liv blev lagt fuldstændig om, mere tid og mere engeri til det som er vigtig at bruge tid på nemlig min søn. Næsten ingen stress og jag. Ja det koster så mercedesen er skiftet ud med en pole fra 1989, vilaen er skiftet ud med en lille lejet lejlighed, min dyre fritidsinteresser er skiftet ud med samvær med min søn. Gud hvor jeg fortryder, at jeg ikke gjorde det for mange år siden. Så min mening er slå ikke dine børn, brug konsekvent opdragelse, faste grænser som næsten ikke kan rykkes, være sammen med dine børn, hav opmærksomheden på dine børn, så går det hele medget bedre og letter. Jeg taler desværre af erfaring.