opdragelse af hund

opdragelse af hund vaks
ang.Amerikansk bulldog.
jeg har nogle spørgsmål om racen. Jeg kender den ikke, der bor en i nærheden af mig som jeg ikke er tryg ved, vi har selv en mindre hund.
hvor meget skal den gå.
må den ikke lege som lille/stor,bliver den så vild.
hvornår skal man starte træning.

vil du have sådan en hund? marionetten
det lyder som om du overvejer at få dig sådan en hund. Hvorfor det, hvis du ikke er tryg ved den?

Man skal anonym
Aldrig anskaffe sig et dyr, uden at undersøge dens type og behov. Det er derfor der er så mange efterladte dyr.
Anskaffer man sig en hund, der er aktiv, så skal den have laaange ture og stimuleres.

Man skal tænke sig godt om.

nej nej vaks
Jeg kunne aldrig finde på at købe en kamphund,men ville gerne vide lidt om racen.Da jeg har en lille
hund Dansk/Svensk gårdhund, men der flyttet nogle
ind med en Amerikansk bulldog og jeg er meget bange for alt det man har læst om racen, og dem der har den siger at man ikke må lege med den,da
den kan blive gal og det syntes jeg er meget mærkeligt. Det var det jeg mente med mine spørgsmål, samtidig syntes jeg den er meget alene hjemme, og går meget korte ture med den , tænkte jeg om det er en svær race at opdrage, jer vil gerne kunne gå med min egen hund uden at være bange. Derfor ville jeg gerne høre fra nogle der kender racen.Håber at dette har rettet evt. misforståelser.

kender det marionetten
ok, så forstår jeg!
Jeg har selv en mindre hund (en tysk gårdhund)og jeg er endt med at blive hamrende ræd for at gå tur med ham. Der er konstant store hunde der tilsyneladende bare bliver lukket løs, istedet for at blive luftet i snor af deres ejere.

To gange er jeg blevet overfaldet af løse hunde (inden jeg fik min egen hund). De kom simpelthen løbende inde fra ejernes haver mens jeg kom gående på fortovet. Begge gange var det de aggresive typer, den ene gang en rotweiler, den anden gang to schæfere.
Inden de to oplevelser havde jeg ingen problemer med hunde, what so ever. Siden har jeg været på vagt. Man får jo samme smøre hver gang man møder en løs hund .. den er ååhh så sød og kunne ALDRIG drømme om at gøre nogen noget.
Nej det er fint, men hvis sådan et "pack" kaster sig over min hund, så har jeg ingen hund mere!
Jeg har tidligere brugt de offentlige hundeparker, det kan jeg slet slet slet ikke mere. De er efterhånden fyldt med kamphunde, så jeg ville ikke engang turde komme der, selv ikke uden egen hund.

Jeg ved ikke hvad der skal til for at "tæmme" de der store agressive hunde. I første omgang vel bare en snor. Så kan vi andre i det mindste være trygge. I forhold til de egentlige kamphunde, så synes jeg slet og ret de burde være ulovlige.

Hvis ejeren af hunden siger lala
at den bliver gal, så tag deres ord for gode varer og hold din hund væk.
American Bulldog skal have erfarne hundeejere og en håndfast opdragelse.
den skal også have en god socialisering med andre hunde, og her lader det jo til at den du kender slet ikke har fået den basale opdragelse.
At de så heller ikke lufter hunden ret meget og den er meget alene hjemme, gør at når den så endelig kommer ud, så mener den at der også skal ske noget, for den er jo totalt understimuleret.
Så er der også det at hvis ejeren er på vagt overfor andre hunde når de nærmer sig, så går det lige gennem snoren til hunden, og den kommer også på vagt, så klart at netop denne hund ikke kan med andre.
Som jeg ser det ud fra det du skriver, så har du at gøre med nogle hundeejere som ikke burde have hund, og det er så deres hund der er uheldig.
Jeg kan kun råde dig til at holde din egen hund på afstand af den, for den skal ikke bøde for andre menneskers tåbelighed.

Nye oplysninger! Vaks
Jeg kan heller ikke forstå at man køber sådan en hund, de kan somme tider næsten ikke få hunden med hvis den møder en anden hund og jeg tænker på hvordan den bliver når den er udvokset, den er nu
ca. 6 mdr. jeg mener det er på tide at gå til træning med den , det gør jeg selv med min.Det kunne måske også hjælpe på at de ikke kan tage noget fra den uden at den kan finde på at bide.
Jeg tror at de er for blide over for den, og samtidig syntes jeg ikke det er en hund for mennesker på 55-6o år. Eller er jeg bare forkert på den.

link til den gyldne side angående hunde sugartroll
på dette link kan du læse om hunden, og mange andre... go fornøjelse

www.hundeleksikon.dk

jeg har selv en amerikansk bulldog smutti_caine
og jeg kan fortælle ud fra min egen og dem jeg har mødt.... hvis ellers ejerne har styr på den, hvilke de ejere/hunde jeg har set, har haft, så kan jeg kun sige god for hunden, jeg synes racen er vidunderlig, jeg er selv vokset op med en blandingshund og de såkaldte familiehunde, og min amerikanske bulldog er lige så kærlig, hvis ikke mere, det folk misforstår når de ser den race er at det er en meget kraftig og tung hund, og det er hunden ikke selv helt lar over, ihvertfald ikke mens den er hvalp(taler af egen erfaring med min hund) og derfor virker de lidt voldsomme når de leger, hilser på osv. men de er ikke farlige. Mit råd til dig er, hvis du har lyst, så prøv at spørg dem, om du må hilse på hunden, og selv føle efter om de har opdraget den godt nok, bliv ikke bange hvis den er lidt vild, den er meget ivrig efter at snakke, og som sagt, tror de en gang i mellem at de er en lille hund på max 10 kg, men i realiteten vejer de jo op til 60 kg, men det er ikke for at gøre dig skade, det er simpelthen fordi de er uvidende om deres størrelse, ihvertfald mens de er hvalpe....
Håber du kan bruge det til noget, men som sagt, kan jeg kun tale ud fra min egen hund og dem jeg kender, jeg kender ikke den du snakker om....