Operation-X: Rudy Frederiksen

Operation-X: Rudy Frederiksen Anonym
Kære forum. Jeg har lige set Operation-X og slukkede mit tv som en skræmt mand. Hvordan kan en Sikker-Chat konsulent for Danmark gøre sådan noget grusomt noget.. Det er jo forfærdentligt at manden har samvittighed til at gøre det.. Det vidner om en multi psykopat. Manden, Rudy Frederiksen, er en komplet kold og følelsesløs person der lokker unge og uskyldige piger i fordærv.. Må al had ramme hans skuldre. Må han blive dømt og i guder hvor må "medfangerne" i fængslet tage sig kærligt af ham. Det er min bøn til gud og til alle om at hade denne syge person. Til Rudy vil jeg bare sige.. Tag nu ikke livet af dig selv. Det er den letteste vej og det ville være fejt af dig... Hold dig selv i live og tag din straf og i det mindste mærk en titusindevel af den smerte i hjertet som de uskyldige piger har mærket....

TH. Olesen

føj Anonym
et møg svin denne mand er. jeg ville ikke kunne være ham der skulle tale med ham.. jeg ville smække ham sådan ´nogen på siden af hovedet. manden er jo dybt sindsyg.

30 års fængsel til ham Anonym
15 år for det pigerne + 15 år for bestikkelse og afpresning som offentlig ansat.

Han er ikke anholdt endnu! Forbløffet fyr
Har jeg netop set på TV2Nyhederne. Utroligt at TV2 ikke anmeldte ham med det samme. Men sådan er det med den skide kildebeskyttelse åbenbart. Jeg er forbløffet!

Han har fået straf nok nimbuto
Alle kender hans navn og udseende. Fængsel er ikke nødvendigt.

Jeg opfordrer ikke til nogen former for selvtægt, men historien viser at det er det sandsynlige udfald - andre vil tage loven i egen hånd. Om han får maximumstraffen på 6 år eller går fri er derfor ligegyldigt.

Vi vil se blod Forbløffet fyr
Undskyld, men den galaj hopper jeg ikke med på. Jeg vil ikke forsvare at han allerede har fået straf nok. Om det bliver i gabestok på gåsetorvet til offentlig spot og spe eller som grøftegraver i Sibirien i 30 år er jeg ligeglad med...

Jeg går da ind for at han skal straffes nimbuto
Min pointe er bare at det nok ikke er nødvendigt. Straframmen er 6 år. Hvis han får mindre end det er der noget galt.