Operation X - skriv under på at Rudy skal i fængsel!

Operation X - skriv under på at Rudy skal i fængsel! hmmmm....
http://rudyifangsel.skrivunder.dk/index.php

Se hvor mange der allerede har skrevet under - den mand skal have sin straf!!

tror du ikke susanne.larsen
at dommerne selv kan finde ud af det??

ja og djdaddy
der sker ham ikke noget hvis de piger ikke vil stå
frem.

det er in princippet sandt susanne.larsen
men nu er han "jo hængt" ud i alle landets aviser med billed (ved godt det er ham selv der har fortalt hvordan det stod til, så han er jo ikke uskyldig til modsat er bevist - det fejer en tilståelse jo af bordet... Men jeg føler ikke behov for en underskrift, da jeg stoler på at dommeren kan sit kram - og skulle en eller anden tage til selvtægt, så må domstolene tage sig af dét.

Enig Svend35
Dommerne skal nok vurdere om materialet er belastende nok til at manden kan straffes, og selvom jeg synes han er et klamt svin, som jeg meget gerne ser idømt en hård straf, skal loven ikke være anderledes for ham end en hvilken som helst anden person, blot fordi der kører en underskriftsindsamling.

Gu' vil jeg da ej ueooo
........

Jeg vil ikke skrive under chlotilde
Der er gået inflation i underskriftindsamlinger.
Det er blevet for let at arrangere sådanne via nettet.
jeg har valgt en politiker, der repræsenterer mig på Christiansborg, hvor landets love bestemmes.
Underskriftindsamlinger er gadens parlament, der blander sig i lovgivningen.

Nej det vil DU vil ikke, mon det er dig som vi snakker om??????? mamamia
Ja det er utrolig klamt og I er sku da for meget, den mand skal sku have både dom for sit misbrug af embedet, børnene og afpresning både mht. pengene fra Arto og alle de unge piger han har fået til at holde på hans klamme hemmeligheder--- sådan et svin og til alle jer der er så pisse kloge herinde; har I nogensinde selv haft inde på livet- at jeres kære har oplevet svigt, seksuelt misbrug og ligeledes traumatiske oplevelser???? for så ville I helt klart have haft en anden mening både mht. denne sag og eventuelle domme og retsagers "gode retfærdige værdier"..... hmm ja jeg spørger bare, det undre mig at I kan være så pisse naive og hvad kan en underskrift gøre???? andet end at vise at vores samfunds borgere trods alt stadig kan holde sammen........

Gerningerne susanne.larsen
er forkastlige - ingen tvivl om det, men jeg har tillid til vores retssystem...og jeg mener at som samfund står vi utroligt godt sammen mht holdninger omkring de pågældende handlinger. En underskrift indsamling vil ikke få indflydelse på straffeudmålingen - og alt andet lige, kommer han i fængsel så får han nok heller ikke en varm velkomst - det fortjener han heller ikke, men mon ikke de indsatte "straffe med"?

Jeg er ikke den skyldige men jeg vil heller ikke skrive under. Og så må du jo mene om det hvad du vil.

far til datter henriksorensen
manden skal ikke i fængsel, det for nemt. han blir kastreret hvis jeg møder ham.

mama skoder
godt skrevet

hahaha trondk
man kan ikke skriver under på http://rudyifangsel.skrivunder.dk/index.php da den siger den er overbelstet når man insender

SPAM Attila
Jo flere tåbelige underskriftsindsamlinger I finder på, jo mere ligegyldige bliver underskriftsindsamlinger!!!

"Overmennesket" zzz-mand
Hej!
Udad den debat som man kan læse her siden udsendelsen på tv2, så er jeg også meget vred over at et ”menneske” kan udnytte unge piger så groft. Mange får en lyst til selvtægt, men et ”menneske” som så ekstremt udnytter, lyver, misbruger sin stilling, ja han må være så langt ude følelsesmæssigt, at han ikke fatter, at det som han gør er forkert. Så jeg tror ikke at det er muligt, at straffe en sådan person, som har udnævnt sig til et overhoved over alle andre.
Det undrer mig lidt i denne debat, at I ikke nævner noget sympati til den medvirkende lokkedue fra tv2, hvor må hun have endnu større følelsesmæssige udfald end os, som sad stille i egen stue med vores galskab over ”mennesket” Rudi Frederiksen. Jeg vil håbe, at tv2 automatisk tilbyder hende psykologhjælp. Det har hun fortjent til fulde.
”Mennesker” som udfører disse ekstreme handlinger, og der er flere i samme kategori, de tænker/handler ikke normalt, og desværre er det DET, som gør at vi ikke forstår handlingen, de mener jo ikke, at deres handlinger er forkerte, det er deres ret…. Seksualiteten styrer dem og ikke omvendt.
Desværre findes der ingen dom for disse handlinger, som modsvarer handlingen.

Han behøver Anonym
ikke at være langt ude følelsesmæssigt. Han har måske bare en anden indstilling til tingene og andre grænser end de fleste.

At kalde "afvigere" for syge og følelsesmæssigt ude i tovene er måske en måde at nedgøre dem på, men det er langt fra samdheden.

Hvorfor ikke bare kalde ham "et dumt svin", hvis man synes han er det... selv uddannede psykologer har svært ved at kategorisere sådanne personer.

Du har ret ingen straf som er god nok, findes i vores system, men.... Mamamia
Jeg er enig i det du skriver... Mht. lokkeduen, så håber jeg,hun har taget hele sceneoplevelsen "som en skuespiller på job" men ingen tvivl om at hendes hjerte har siddet i halsen og hun har været rystet bagefter, men DET ER SUPER FLOT arbejde hun lavede og mon ikke hun får en masse ros og ja selvfølgelig også noget psykolog hjælp i forbindelse med denne opgave, men ja jeg er sku glad og stolt af at der er nogen i vores samfund som gør noget for at STOPPE NOGLE AF DE perverse svin..... Tak for det--- X og "Mette"......

Psykopat er vist det rigtige ord for den slags??? Mamamia
De tror de er konger/GUD eller lign. De mener at de er klogere end alle andre osv..... ja og han har været i gang i 25 ÅR......... føj for den lede og hold da kæft hvor han han ødelagt mange menneskers liv.... samt efterladt millioner af mennesker som han har snydt, bedraget, løjet osv. for gennem alle de år..... Konen og børnene må godt nok også have en dårlig smag i munden, at kende ham personligt og have oplevet alt det her..... puha.... fatter ikke den form for mentalitet, der er i en psykopats hoved, for de har sku intet hjerte.................fy for satan

Tag det dog roligt chlotilde
manden er kun sigtet for fremstilling af pornografi af personer under 18.
Lad os nu se hvad myndighederne finder frem til, de repræsenterer jo det retssystem, som vi alle har været med til at præge via vores stemmeret.

Er det ikke lidt tidligt debatbumsen
at starte en underskriftindsamling?
Det er jo ikke helt klarlagt endnu hvad han har gjort.
Jeg har ikke set nogen steder at pigerne er under den kriminelle lavalder.

Helt sikkert! Dat
Han ska bare ind og side ! Hen er fandme for meget ! Sidder og griner over hvad han har gjort.. jeg håber de lukker ham inde og smider nøglen væk ! Så kan han rådne der !

?!? Hvad sker der for jer ?!? Thomas J
Nu har jeg siddet og læst en hel del af alle de her skrifter og må da indrømme at det virker som om at de af jer der der nægter at skrive under eller mener at det er ligegyldigt må til at tænke lidt over virkeligheden igen , det her er den sikreste måde at råbe vores regering op og Rudy bør være den første som bliver sluppet ind til "lidt" mere farlige fanger - lad dem om hans straf - ikke vores "gode" retssystem som alligevel sikkert lader ham gå efter han har slettet alle spor...
Håber virkelig ikke for ham selv at han kommer ud ellers skal rådet lyde - Flygt ud af landet manse ellers ??

Håber han slipper Anonym
med en betinget dom... pigerne vidste hvad de gik ind til, så de ligger som de har redt.

Han skrev tydeligt i mailen at han ville have sex med dem!

Går du også ind for hekseafbrændinger? Peter Madsen
Det skulle man da tro med den middelalderlige holdning du har til retssystsmet.
Lad du domstolene om at vælge den rigtige straf, hvis der overhovedet er tale om forbrydelser i juridisk forstand.

Det var dog det Peter Madsen
mest idiotiske indlæg, jeg har set længe.

Underskriftindsamlingen ikke valid! Hausser
Jeres underskriftsindsamling er ikke specielt valid når de samme mennesker kan blive ved med at skrive under og skrive forskellige navne. Kan eksempelvis se at en vis Pia Tønnes har sat ca 20 underskrifter af dem man kan se på siden og det holder jo ikke en meter! så underskrifterne er vist egentlig fuldstændigt værdilløse.
Nu vil jeg ihvertfald gå ind og skrive under med mit alias, Fedtmule og min bopæl, Andeby ;)

Hva???? Yogi26
Hva?? har det helt ærligt nogen betydning om det er piger over eller under 15 som Rudi har haft sex med?? Uanset hvad har han lokket dem til det, på baggrund af løfter.. Og det er efter min mening slemt nok.. Håber seriøst at den stodder kommer mange år i fængsel og at der derinde er nogen der tager sig "kærligt" af ham.. Svin

SVIN Annette
Du er da for klam at høre på.. Det er sgu da måden han gjorde det på.. vha. løgn. Ta og følg med istedet for at lukke mundlort ud !!!

...Blind?? Monse2
Alle der har øjne og øre i behold kan sgu da se at der er foregået noget kriminelt i det Rudi har lavet..

rudy joakim7777
han skal i fængesl nu det svin er færdig nå han kommer ud jeg vil bolle ham i røven som straf

vores ansvar mennnnn pilato
Godt nok er det os som forældrer der skal være over vores børn, men netop sådan en person vil man have tillid til med hans arbejde.
Nej man kan ikke regne med det!!!
Jeg håber og ønske ham en lannnng straf og han aldrig for lov til ødelægge flere piger.

Selvfølgelig skal han straffes! Prins
jeg mener at manden burde blive straffet hårdest mulligt... ingen s´traf er for mild:(

Rudyifangsel Jane og Tarzan
Han burde ikke kunne sidde i isolation men i fængsel blandt andre fanger

Fy for den! carl
Max straffen på 6 år, er slet ikke nok.

Han har jo bare gjort Peter Madsen
hvad Bill Clinton også gjorde. Og ham var der sgu da ingen der blev forargede på.
Hvis et tøsebarn er over 15 er det OK at pule det.
Ellers må man jo stemme nogle politikere ind, som vil ændre på den seksuelle lavalder

Det er jo op til domstolene at afgøre Peter Madsen
Ikke en flok primitive SOL-debatører

Det er rigeligt Ted Bundy
Han har jo ikke slået nogen af dem ihjel, vel?

Der er da mange der er lokket til sex Maria89
folk må lade være med at være så naive.
De unge kvinder har fået en lærestreg, og det er
meget belærende.
De fik jo ikke kønssygdom eller blev gravide.
De prøvede jo bare at bolle med en moden mand.

Han har beriget de unge kvinder Maria89
med oplevelsen af at have sex med en moden mand.

Der er da mange der har løjet Maria89
for at få et "knald".
Den unge kvinde har været naiv ud over alle grænser.
hvor var hendes forældre- godtog de at deres datter skulle være "berømt"

Jeg kan jo kun give jens261
dig ret i det, for det viser jo at de er til salg alle sammen, og de unge piger især, de tror på alt, og for at nå deres mål, smider de gerne deres trusser, de er da' for nemme.

Der da en syg mening Margit25
vi taler her om små piger - børn der garanteret har følt sig presset....... ellers gør de det ikke frivilligt med en gammel mand det ville for dam være som at skulle kysse deres bedstefar - så tænk dig dog om.

Dan Hansen er du syg ? Jakob Hansen
Du siger i TV at Rudy skal have 16 års fængsel for at dyrke sex med piger over 15 år som selv frivilligt har indvilget. Rudy har bedraget dem for penge ja - men han har ikke voldtaget dem, slået dem eller bortført dem.

Hvis man giver sådan en mand 16 år i en retsstat, hvad skal en mand så have som bortfører, misbruger og dræber en masse børn ?

Tag dig sammen Dan Hansen, selvom jeg også synes Rudy er en gris, så har han ikke gjort sig berettiget til lang fængselsstraf. Han kan højest få 1/2 år for sexmisbruget, og bedrageriet af ARTO vil slet ikke blive straffet.

Jeg tror han går helt fri.

Så sygt er det heller ikke. Maria89
Manden ser ud til at være en flot fyr og har sikkert udvist en form for charme, der har betaget den unge kvinde.
Har du ikke hørt om div. berømte mennesker, der har startet deres karriere på et lagen?

Hvad gik der galt for Dig ? Thomas J
Det er megt muligt at Rudi har haft samlege med piger over 15år men når man lokker som han har gjort burde det fandeme osse hedde voldtægt - hvis du helt seriøst mener at han ikke kan straffes med en hårde straf så vil jeg håber at du starter i skolen atter en gang for du må jo mangle noget på øverste etage......
Han er et forbandet svin og vi har desvære ikke en straf der er hård nok til folk som ham , Udstil dem i gabestok som i gamle dage og lad ham få sin straf der.....Jeg skal gerne være den første til at smadre et stort skilt i røven på ham med skriften :"Spark Mig - Jeg har fortjent det":