opfordring

opfordring diskrete fattige mor
Her er så en opfordring til alle jer mange rige, normale, velfungerende som trods jeres succes får brug for familievejledning alias familierådgivning alias kommunens børn og unger service


Kan I ikke bare finde og selv betale for hjælp på det liberale marked så kommunen har overskud og lyst til at hjælpe os fattige kvajpander !

Som det er nu får man en bar røv at trutte i som fattig; i visse kommuner !
(men sådan har det måske altid været; så er det jo ikke så sært at man snakker om negativ social arv; fordi kommunen gør jo aldrig noget godt nok for at hjælpe til med at forbedre forholdene for fattige.

[:$] [:(] [:*(]

eget ansvar nej det er
Det er ikke kommunen der skal sørge for at forbedre forholdende - selvom de selvfølgelig skal være behjælpelige.
Men det er altså i første omgang ens eget ansvar at sørge for sig selv og sine børn. det gælder både folk med eller uden arbejde.

den der med fattig og rig køber jeg ikke - så kunne jeg også sige at folk uden penge ikke burde få børn...

Jeg kunne ikke sige det bedre selv ;-) Gurli Margrethe
xxx

*HOST* Anonym
De 'rige' der får brug for kommmunal familierådgivning, er givetvis i en situation, hvor en privat psykolog ikke er til megen nytte.

Desuden betaler disse 'rige' jo altså også til fælleskassen, og kan derfor trække på den samme hjælp som du kan trække på. Og formentlig med samme resultat! Altså lige bortset fra, at der ingen økonomisk hjælp er at få for de 'rige' - de er kun de "fattige kvajpander" der har den mulighed. Igen betalt af de 'rige'.

Hvad med om du i stedet tog dig lidt sammen, og fik styr på din tilværelse, så du ikke behøvede så meget offentlig hjælp?