opfordring til sol

opfordring til sol jeg og mig
Hvad med at kalde denne debat for racisme istedet for integration? Det er det eneste folk skriver om.

ja hva sker der!!??? tirsdag morgen
ja, jeg synes også at det her debat forum er blevet ret racistisk...det er lettere ubehageligt at læse indlæg...det er som om at det her er i orden er at svine andre mennesker, og kalde dem de værste ord bare fordi vi ikk kan se hinanden....hvor er imødekommendeheden blevet af?

og respekten...og menneskesynet..??

hmmm???

Integrationsdebat? Anonym
Helt enig!

Racistisk tone! cbnielsen
Jeg synes ligeledes, at integrationsdebatten ofte bærer præg af en racistisk tone og religiøs intolerance. Det er lidt ødelæggende for den seriøse debat, at man må finde sig i den slags indlæg.

Jeg håber, at der findes en løsning på problemet, men for mig virker det lidt svært, så længe alle kan skrive et indlæg uden at være medlem. Indtil videre vil jeg således opfordre alle til at klage over indlæg, som de finder stødende.

enig! mimbo
ja, jeg har lagt mærke til at det er meget de samme typer der angriber alle indlæg der mistænkes for at komme fra en ikke-dansker...

mange danskere har en tendens til at generalisere alle ikke-danskere, og det er da en syg-idé..!

hvorfor ikk være lidt positiv??

Tja... rubbles
Som moderator kan jeg jo kun sige at alle har ret til at ha' deres mening - så længe indlæggende overholder "spillereglerne". Men I er velkommen til at prøve at se på alle de kategorier SOL debat har. Og her vil I finde en masse "meningsfulde" indlæg der ikke handler om indvandere, racisme osv...

Hvis I støder på et rasictisk indlæg så tryk på linket "klag over dette indlæg". Så fjerner jeg det naturligvis, hvis det er i strid med spillereglerne på SOL Debat.

Deltager ikke længere anonym
Jeg er en af dem der ikke længere deltager i integrations debatten. Ikke fordi emnet ikke interesserer mig, tværtimod, men fordi jeg ikke længere har lyst til at blive svinet til når jeg skriver eller svarer på et indlæg.
Jeg er indfødt dansker og har flere gange forsvaret vores udenlandske gæsters rettigheder hvilket åbenbart er ilde set i netop denne debat.
Nu debatterer jeg på andre sites.

Uenig Dansk Kaffir
Jeg er særdeles uenig i denne påstand on racisme på debatten. I nogle tilfælde er der meget hårde udfald at spore fra begge sider, nogle gang liiige lidt for hårde.

Det er ligeledes også udtryk for en racistisk tankegang når der skrives "Danskere er racister", nemlig at man tildeler et særdeles negativt karakter-træk som er meget på mode for tiden (at kalde andre for racister) til en hel befolknings-gruppe (nationaliteten:Danskere)

Hvor er det selv-rettfærdige hyl og skrig blandt venstre-populisterne og muslimsk-vendskabsforeningen hér ?

Eller er det "bare" en kendsgerning der nævnes og ikke et racistisk udfald mod en befolkningsgruppe ?

Racismekortet hyppigt bliver brugt som en sidst udvej når argumenter og debat-evner ikke rækker længere og for mange Dhimmi-Danskere og Halal-Hippier er det som oftest det først kort der bliver brugt i en debat.

Det må bero enten på uvidenhed om f.eks. vores multi-etniske kulturberigeres egne holdninger, gerninger og religiøse love eller bare en automatisk og ukritisk stillingstagen til noget som man i bund og grund ikke gider sætte sig ind i.

En anden god grind til at øjblikkeligt kalde alt for racistisk er, at det stempler modstanderen, som bliver nødt tilat bedyre sin uskyld (forsvare) istedet for at underbygge sine argumenter (angreb). Man kan se det i den Amerkliansk valgkamp med "mudslinging" og venstre-fløjens had til alt Amerikansk til trods, benytter de denne retorisk stempling til punkt og prikke. De er faktisk eksperter i at feje alle modargumenter af bordet ved blindt og kritikløst at kalde dem "racistiske" eller "asociale".

Meget effektivt men meget demogogisk.

Hvorfor er det racistisk at kritisere en lov der påbyder intolerance af andre trosretninger og drab på jøder men ikke racistisk at forsvare denne lov ?

Du så helst munden lukket på kritikere af islam? Peter
Islam minder på mange måder om nazisme. Selvfølgelig var der også danskere der tog let på nazismen og selvfølgelig var der også direkte landsforæddere.

Som dig måske???
Skriv svar

Prøv at få krisehjælp Peter `
Hvor er det synd for dig. Dig som er så god og har sådan et fint menneskesyn.

Du er så god og fin! peter ´´
Hvor er det synd for dig. Dig som er så god og har sådan et fint menneskesyn.
Religiøs intolerance er virkelig frygtelig det kan muslimerne sikkert lære os en masse om.