Opgaven

Opgaven Januar
Vores lærer havde givet os en gruppeopgave for og jeg var kommet i gruppe med en som aldrig gad at lave noget, og så med R.
Efter som sædvanligt at have inddelt opgaven, gik vi hver til sit. Lørdag éftermiddag, hvor vi skulle afleverer den efterfølgende mandag, skrev R til mig, om jeg skulle noget samme aften, for han var i tvivl med hensyn til hvordan opgaven skulle gribes an.
Da jeg ingen planer havde, aftalte vi at han skulle komme over til mig ved en otte-tiden.
Selvom jeg havde kæreste på, han bor i en anden by, gjorde jeg mig klar, til R skulle komme, efter alle kunstens regler: gik i bad, hvor alt blev gået efter, satte hår, hvilket jeg normalt ikke gider, osv...
Herefter sørgere jeg for at det hele så pænt og nydeligt ud, men lagde også et par "tilfældige" ting, så det så ud som jeg altid havde det sådan. For han skulle jo ikke tro noget...
Præcis på slaget otte var han her og som aftalt gik vi gang med opgaven. Fordi opgaven var en som krævede for og imod argumentationer, sad vi og diskuterrede en del og vi kom tit hurtigt væk fra emnet.
Jeg fandt ud af, at han, ligesom jeg, også stortset var flyttet til "storbyen", da det var meget nemmere, frem for at skulle med tog hver dag. Og ligesom jeg havde han også været ekstrem ensom til at starte med, nu hvor han boede så langt væk fra alt og alle han kendte og var vant til.
Senere, da vi var færdige og han havde pakket sammen, sagde han, halvt spørgene, halvt krævende: "Må jeg kysse dig?!", ogfordi jeg ikke havde været sammen med min kæreste i lang tid, end hørt fra ham, og fordi R er en meget tiltrækkende fyr, sagde jeg JA.
Langtsomt nærmede hans hoved sig mit og han trykkede sine læber først forsigtigt og spørgende, senere mere krævende mod mine. Og jeg kan ligeså godt sige det som det er; Han er en fantastisk til det...!!!
Efter lidt tid løftede han op i min bluse og begyndte at kysse og slikke min mave og videre op på mine, stadig bh-iførte, bryster. Blusen røg helt af og nu var det ikke kun hans mund, men også hans hænder som var alle vegne...
De gled om på min ryg, hvor de hurtigt og effiktivt fik åbnet bh'en. Da hans mund herefter begyndte at sutte og nippe legende med mit højre bryst, var et højt suk uundgåelig fra min side. Samtidig havde hans hænder fundet vej ned til mine knæ, hvor de langsomt gled under min nederdel og hen over min ben, alt imens de kærtegnede dem.
Dette var for meget til at jeg kunne holde mig i ro og mine fingre fik hurtigt fjernet hans t-shirt. Berørelsen af hans bare hud mod min, er slet ikke til at beskrive, det var som at tage den førdte bid af et udsøgt måltid, når man er allermest sulten.
Igen fandt vores munde hinanden, hænderne blev ved med at kærtegne og jeg var ved at falde ud over kanten.
Fordi vi på dette tidspunkt var så ophidset af hinanden, gik der ikke længe før fandt sengen og han trængte med et hårdt, vidunderligt og totalt dejligt stød, som sendte mig til uanede højder. Kort efter kom han i et vildt og dyrisk brøl...
Senere, efter at være kommet ned på jorden igen, begyndte vi forfra, denne gang tog vi os dog god tid til at udforske hinanden.
Det blev en nat, hvor vi ikke fik sovet ret meget, tilgengæld fik jeg prøvet en del ;-)
Den dag i dag ses vi stadig en gang i mellem for at lave "opgaver" og selv om jeg er min kæreste utro, fortryder jeg intet...