Oplysning, oplysning

Oplysning, oplysning mandreas
er hvad der mangler.

Så har der igen været ballade med folk, som ikke er opvokset i en vestlig kultur.

http://ekstrabladet.dk/112/article220903.ece

Vi har altid kunne regne med, at hvis vi har brug for hjælp, og ringer til brandvæsnet, så kommer den brandbil, den ambulance eller den redningsbil vi har ringet efter, og den kommer så hurtigt som trafikken tillader det.

Jeg kunne ikke tænke mig at det skulle ændres af nogle nye 'kulturberigere' som synes at det er spændende at gøre det farligt for redderne at passe deres arbejde.

Der er brug for massiv oplysning til disse grupper.
Og den oplysning kan så passende også indeholde alt det andet, som vi ønsker at bygge videre på her til lands, og som disse 'spændende' nye indbyggere synes det er så sjovt at smadre.

Der kan, hvis man ønsker det, informeres med en overvældende kraft og en voldsomhed, som vil kunne nå selv de mest fladpannede typer.

Informationen kunne så passende indeholde meddelelsen om, at der er ikke nogen Allah, som belønner drab og lemlæstelse af komplet sagesløse ofre for selvmordsbombere. Begrebet martyr er skabt for at oprette og fastholde magten i religionen. Det giver åbenbart en kraftig sammenhængskraft at bilde folk ind, at de bliver belønnet af deres Allah for at skade andre.
Det er sgu for åndsvagt, og det skulle den vestlige verden gå igang med at råbe højt og tydeligt.

Kan Martz
Kun give dig ret.

Men nogle er altså "hjernedøde" hvad gør vi så !?!

Måske at vi skulle tage div. imamer under lup. Det er jo dem som bestemmer hvordan den øvrige del af islam-gruppen skal tænke !

Martz

Ja det er noget lort nimbuto
Det skyldes dårlig integration fra dansk side. Men når integrationen fejler så grelt, må vi tage konsekvensen og smide dem ud til et land de har større tilhørsforhold til.

Jeg er tilhænger af indvandring. Men man skal opføre sig pænt.

bruge penge anonymis
Det er en vanvittig ide at poste flere penge i det fejslagne projekt det er at integrere muhamedanere i vort samfund.
Pengene burde hellere bruges til massive tvangshjemsendelser. Og helst mede øjeblikkelig virkning og fratagelse af ulovligt givet statsborgerskaber til de snyltende ørkenbanditter!