opret en hjemmeside/ domæne

opret en hjemmeside/ domæne meerx
jeg står og skal lave hjeemmeside..

men hvor kan jeg købe et billigt domæne..

jeg har lavet mange hjemmesider før..

men der brugte jeg altid nogle gratis nogle.

som fx webbyen..

men nu vil jeg gerne have en .

hvor der kun er mit domæne. dk

nogle som kan hjælpe mig

one.com Srups
Har flere hjemmesider hos one.com (www.mathiaslarsen.com, www.mlservice.dk, www.murerfirmaetrn.com), og det er jeg yderst tilfreds med! Et domæne koster 9 kr om måneden hos dem!

Her Øhhm.... B-One
B-one.net

Er godt klar over at de har ændret navn til One.net

one.com - edit Srups
www.murerfirmaetrn.dk

cliche.dk anonym
Har jeg valgt at anvende - ingen problemer endnu !

Hostzero.dk Gameraters.dk
Hej, hvis du ikke har fundet et godt webhotel endnu kan jeg helt klart anbefale at du bruger hostzero som host. Her får du et domæne via Buydomains.dk Webhotellet er gratis, koster 99 kr. i oprettelse, og man får domænet for 39 kr. Alt i alt med gebyrer og så videre koster det det første år kun 183 kr. og næste år er det jo uden oprettelse, så der koster det endnu mindre.

Håber du kan bruge det.

Check lige Gameraters.dk

Hold dig langt væk fra one.com Poul-Erik Nielsen
Mangler du et nyt webhotel, altaå hosting ydelse? I så fald, hold ig LANGT VÆK fra ONE.COM - det har jeg virkelig prøvet, og det kostede "kasse", som langt overstiger de håndører, som jeg tabte da BuyDomains.dk gik ned.

ONE.COM måtte til sidst selv æde deres løgne, og betale for udgifter til advokater med videre, men jeg fik aldrig mine tabte penge tilbage. Firmaet ONE.COM er useriøs og en flok amatører.

Jeg kan anbefale Freewebsite.dk Jannick M
Jeg kan absolut anbefale freewebsite, der virkelig yder en god service og hvor man kan lave en hjemmeside gratis og nemt. Jeg har efterhånden lavet en del hjemmesider hos de forskellige udbydere herunder one og jeg synes klart Freewebsite er de bedste.
Fordelen ved dem er at man kan lave en gratis hjemmeside der er både reklamefri og med så mange sider som man vil have. Det er dog en ulempe at man skal betale lidt, for at få et unikt domæne, men sådan er det jo hos alle hjemmeside udbydere!

Du kan finde hjemmesiden på www.freewebsite.dk