Oprigtighed er godt — men er det nok?

Oprigtighed er godt — men er det nok? ftg
ER DET godt at være oprigtig når man skal omgås andre? Oprigtighed beskrives som „det at være ærlig, ligefrem og sanddru, uden forstillelse eller hykleri“. Det er altså en egenskab som absolut vil fremme det gode forhold mellem mennesker. Apostelen Paulus gav følgende formaning: „Vær lydige i alt mod dem som er jeres herrer i kødelig forstand, ikke med øjentjeneste, som nogle der vil behage mennesker, men med oprigtigt hjerte, med frygt for Jehova.“ (Kolossenserne 3:22) Hvem ville ikke gerne have en der fulgte denne formaning, til at arbejde for sig? I dag ville den som er oprigtig, nok have gode chancer for at finde og beholde et arbejde.

Det der gør oprigtighed til en så ønskværdig egenskab, er imidlertid den indflydelse den har på vores forhold til Gud. Israelitterne i fortiden kunne glæde sig over at have Guds velsignelse når de nøje overholdt Moseloven med dens forskrifter for højtiderne. I en vejledning til kristne angående menighedens renhed gav Paulus følgende opfordring: „Lad os . . . holde højtid, ikke med gammel surdej, heller ikke med sletheds og ondskabs surdej, men med oprigtigheds og sandheds usyrede brød.“ (1 Korinther 5:8) Hvis vores tilbedelse af Gud skal være antagelig for ham, er oprigtighed altså ikke blot ønskværdig, men ligefrem påkrævet. Læg dog også mærke til at oprigtighed alene ikke er nok. Egenskaben må være forbundet med sandhed.

De som byggede oceandamperen Titanic, og de som var passagerer på den, har sikkert oprigtigt troet at den ikke kunne synke. Men på dens jomfrurejse i 1912 sejlede den ind i et isbjerg, og 1517 mennesker omkom. Visse jøder i det første århundrede har sikkert også oprigtigt troet at de tilbad Gud på rette måde, men deres nidkærhed var „ikke i overensstemmelse med nøjagtig kundskab“. (Romerne 10:2) Hvis vores tilbedelse skal være antagelig for Gud, må den være baseret på nøjagtig kundskab. Jehovas Vidner vil med glæde hjælpe dig til at undersøge hvad der kræves for at tjene Gud i oprigtighed og sandhed.

Qg dem som tror at JV er oprigtigt tomtitomtitom
har helt sikker noget at lære.

Hilsen fra et meget pissed of Tom.
Som synes JV er noget af de værste lort der findes her på jorden.
vh
Tom

Vi har alle noget at lære, Tom, ftg
også Jehovas vidner.
hilsen til dig, ftg.

Nidkærhed og "kundskab"............? jalmar
.


Således som det står skrevet i Romerbrevet kap.10, - Således har Vor Herre Jesus Kristus Fader forudsagt Jehovas Vidners HÆRGEN mellem de Sande Kristne:

====
Romerbrevet kap.1o v. 2 + 3

v2 For det vidnesbyrd må jeg give dem, at de har nidkærhed for Gud, men uden forstand.

v3 De kender jo ikke Guds retfærdighed, men søger at hævde deres egen, og derfor har de ikke underordnet sig under Guds retfærdighed.

====
- - Nu kommer der et svar fra ftg, hvor han uden belæg prøver at vende ovenstående til sin egen fordel MEN, for at I kan se at det er mig der har ret, så læs videre:

====
Jehovas Vidner såkaldte "ældste", har en lille bog, der hedder:

"Pay Attention To Yourselves and to All the Flock"

på side 146 står der:............................

Administration of laws is entrusted to God's anointed
King. (Isa. 32:1)

Since his invisible enthronement in 1914 C.E., Jesus has
been ruling in the midst of his earthly enemies. (Ps.
110:2; Dan. 7:13, 14)

Invisible control is exercised from heaven.

Use of a visible earthly agency is evidenced by millions of
subjects now submitting to Christ's kingship. (Prov. 14:
28a; Phil. 2:9-11)


====
Som det er tydelig for enhver, Påstår JV, at Jesus ER kommet tilbage - - Usynlig ganske vist (lol) men kommet er han..........!


Hvad siger Den Sande Kristne Bibel om dette:

====
Matt. Kap. 24 v.23 -25

v23 Hvis nogen da siger til jer: Se, her er Kristus! eller: Her er han! så tro det ikke;

v24 for der skal fremstå falske kristus'er og falske profeter, og de skal gøre store tegn og undere for om muligt at føre selv de udvalgte vild.

v25 Nu har jeg sagt jer det forud!

Ifølge Jehovas Vidner, indeholder Bibelen GUDS SANDE ORD........Og ovenstående KAN vist ikke siges være mere SANDE!Med venlig hilsen

jalmar

P.s.
Jeg er ikke troende, men jeg må medgive de troende, at der står mange RIGTIGE sætninger i Bibelen som ovenfor er bevist...!

Hvem er "de Sande Kristne", Jalmar? ftg
Er det kolikkerne eller protestanterne, pinsekirken eller baptisterne, er det adventisterne eller er det nogle helt andre?

Fortæl os hvem de er, og på hvilket grundlag du bedømmer det.

Og når du nu ved hvem der er "de Sande Kristne", så må du også kunne fortælle os hvorfor du ikke selv er en af dem.

Venlig hilsen, ftg

de er alle sande, ftg sveland
men dem der kommer med store fakter og siger her kommer jesus, og fremkommer med falske profetier, og gører storer tegn som at sige, at alle andre er falske, da kan man finde Jehovas vidner der gør lige netop disse tre ting ftg ;)
så hvorfor skal man pege fingre, af andre ftg?
lad den, der er ren, kaste den første sten ftg.
hvilket jehovas vidner også burde have lært af biblen ikke ;)

Der findes sikkert andre meninger, ftg
men jeg ville gerne høre Jalmars svar.

Jeg er.. Jens P.
.. ganske vidst ikke jalmar, men jeg tillader mig alligevel at blande mig.

Jeg kender nogenlunde de kriterier som VT-selskabet stiller op for sande kristne (selvfølgelig noget som passer i deres kram), men, - mener du at I selv lever op til disse punkter, - og her tænker jeg ikke på de enkelte medlemmer, - men som org.

endnu et spørgsmål: Tænker du på de krav som Bibelen stiller, eler de krav som VT-selskabet stiller, når vi skal afgøre hvem der er de sande kristne ?

mvh JensP.

Hej ftg... jalmar
.

kære ftg

Dette kan ikke siges kort, men jeg skal gøre det så kort som muligt, men derfor bliver nogle ting "snuppet af"...!

Jeg betragter bibelen på en helt anden måde.

Se da ham Fred Franz gendigtede Bibelen til NWT, kunne han, som alle de gamle bibelskrivere i fordums tid, ikke lade være med at skrive sin egen mening ind, og det er bl.a. der det også går galt, men det er også gået galt mange andre steder, hvor jeg har anskueliggjort nogle i indlægget, og andre står nedenfor.

Efterhånden som Filologerne/Lingvisterne blev tilstrækkelig dygtige til at tyde de gamle skrifter, IKKE kun skriftmæssigt, det har man kunnet i mange år, men tyde dem ud fra datidens tænkemåde, burde Biblerne blive mere og mere nøjagtige, men desværre sidder der altid nogle gejstlige der lige skal have drejet bibelen i deres retning. Det er et Faktum, derfor er 92-udgaven heller ikke korrekt.

Men det er i min verden ligegyldigt, da jeg mener, At Bibelen indeholder nogle ganske fornuftige leveregler, som flere burde følge.

Disse regler har til alle tider været nemmere at håndhæve, hvis man gjorde det ud fra et religiøst synspunkt, for det kan menneskene IKKE KONTROLLERE - Husk bare på den løftede pegefinger til ungerne og ordene FOR ELLERS, der starter det allerede.....!
Der har til alletider været mennesker der virkelig og lidenskabeligt fordybede sig i en sag - du gør det i JV - andre fordyber sig i Filosofi - Min Niece er Katolic - min nevø er frimærkesamler - en af mine venner er hjemmeværnsmand - min søn er "bidt af en gal computer". - disse mennesker dyrker hver deres lidenskab lige lidenskabligt ja næsten religiøst!

Efterhånden som disse leveregler har fået lov at VOKSE, så har alle disse Lidenskabelige mennesker givet bogen et mere og mere religiøst præg - til det vi ser i dag.

MEN

Lad os så gå ud fra, at Bibelen virkelig taler sandt, at det er Guds ord, så har jeg i mit indlæg bevist, at det IKKE UNDER NOGEN OMSTÆNDIGHEDER KAN VÆRE JEHOVAS VIDNER der er DE SANDE KRISTNE - - Dette værende sagt ud fra Jeres løgn om, at Jesus Kristus er kommet, (Matt. Kap. 24 v.23 -25) - samt alle jeres andre løgne om bl.a. jeres såkaldte "Harmageddon" og truslerne herom.
For mig er der ingen tvivl om, Hvis Bibelen ER Guds ord, Så er det Jehovas Vidner der omtales i: Romerbrevet kap.1o v. 2 + 3

I begge tilfælde taler I GUDS ord, uden belæg - - (re.: 5.Mose.18:20-22 m.fl.) Og det kan du jo egentlig IKKE undslå dig fra, med mindre du for en gangs skyld, kan fremkomme med valide beviser - - IKKE beviser som er fabrikeret af Jehovas Vidner, men virkelige reale valide beviser ftg........!

Jeg kan BEVISE, at Jehovas Vidner MANGE GANGE, har udtalt:

Jehovas Vidner er Profeter...!(5.Mos 18:20-22)

Jehovas Vidner TALER GUDS ORD...!(5.Mos 18:20-22)

Jehovas Vidner bliver dirigeret af Jesus Kristus ved hjælp af hans Engle...!(5.Mos 18:20-22)

Jehova gud sender sine Engle til at råde og vejlede sin flok....!(5.Mos 18:20-22)

(Ovenstående meget groft oversat)
etc.......etc.......etc.!

Alt det Bibelen UTVETYDIGT ADVARER IMOD, HAR JEHOVAS VIDNER BEDREVET hen ad åre.......!

Jeg glæder mig til at se dine Valide beviser!


m.v.h.

jalmar

Ps.
For ikke at tale om JV's vanvittige Blodpolitik!
JV's vanvittige 2-vidners regel
JV's vanvittige ide om, at menneskeracen kun er ca. 6000 år gammel ........

Og nu gider jeg ikke mere idag!

Mit spørgsmål lød: ftg
"Fortæl os hvem de er, og på hvilket grundlag du bedømmer det."

Det var altså et spørgsmål om hvilket grundlag JALMAR bedømmer "de Sande Kristne" ud fra.

Enten tror du på Bibelen eller også tror ikke på Bibelen. ftg
Hvis du ikke tror på Bibelen, hvordan kan du så mene at der findes "Sande Kristne"?

Sådan ftg finder du frelse ;) sveland
Matthæusevangeliet 5:17


Om loven
Tro ikke, at jeg er kommet for at nedbryde loven eller profeterne. Jeg er ikke kommet for at nedbryde, men for at opfylde Sandelig siger jeg jer: Før himmel og jord forgår, skal ikke det mindste bogstav eller en eneste tøddel forgå af loven, før alt er sket. Den, der bryder blot ét af de mindste bud og lærer mennesker at gøre det samme, skal kaldes den mindste i Himmeriget. Men den, der holder det og lærer andre at gøre det, skal kaldes stor i Himmeriget. For jeg siger jer: Hvis jeres retfærdighed ikke langt overgår de skriftkloges og farisæernes, kommer I slet ikke ind i Himmeriget.


Jesus siger jo at gud gav os loven, i det gamle testamente. for at vise os, hvordan, vi kan blive retfærdige. farisærene var skrupelløse, i deres forsøg, på at holde loven, og de kunne ikke komme ind i himmeriget. hvilket vil sige, ingen kan holde loven. Gud gav os loven, for at vise os, hvor hellig han er og hvor meget vil falder til kort, i hans storhed. Apostelen Paul fortæller os at loven er vores lære, til at lede os til Kristus. – som føre til frelse.

Så hvad kan du så gøre? -> indrøm du er en synder, for det er vi alle.

matt 25:46 Og de skal gå bort til evig straf, men de retfærdige til evigt liv.«

Synder er dem der bryder loven, og vil ikke få evigt liv, hvis vi er ærlige over for os selv, og sammen ligner vores handlinger med den 10 kommando. så vil vi se, vi alle har brudt guds lov, mange gange, og vores plads i himlen, bestemt ikke er bestemt på forhånd

Så hvad skal vi så gøre? -> forstå, du fortjener din død, som straf for dine syndere.

Matt 24:28 ligesom Menneskesønnen ikke er kommet for at lade sig tjene, men for selv at tjene og give sit liv som løsesum for mange.«
Jesus siger at hans liv vil blive givet som løsesum, til at købe os selv tilbage fra synden. og undgå evigt separation, fra gud, men den frie gave fra gud er evigt liv, Jesus betalte vores pris for vores syndere. han tager imod, straffen for vores syndere, som vi i virkeligheden selv fortjente
Så hvad så nu? -> spøg gud om tilgivelse, og befrie dig for dine syndere, du i virkeligheden fortjener.
Johannesevangeliet 3:16

For således elskede Gud verden, at han gav sin enbårne søn, for at enhver, som tror på ham, ikke skal fortabes, men have evigt liv.

Så vi må have tiltro til kristus, og dette betyder ikke bare at tro at han findes og tro på det han sagde. men at tro at han virkeligt tager vores straf, for vores syndere, på ham selv, Kristus, giver os retfærdigheden. og på den måde, kan det lykkes for os, at opnå det som farisæerne ikke kunne, fordi, det ikke er vores egen, men hans!
hvad så? -> giv dit liv til gud… hans kærlighed, har reddet dig, ikke religion, ikke kirken eller medlemskab, men gud elsker dig!
Jesus sagde til ham: »Jeg er vejen og sandheden og livet; ingen kommer til Faderen uden ved mig. (jonh 14:6)

så Jesus er den eneste vej til faderen og himlen, i stedet for alle veje føre til himlen, jesus sagde jo dette,

V13Gå ind ad den snævre port; for vid er den port, og bred er den vej, der fører til fortabelsen, og der er mange, der går ind ad den V14 Hvor snæver er ikke den port, og hvor trang er ikke den vej, der fører til livet, og der er få, som finder den! (matt 7:13-14)

hvad så? -> kald på det eneste navn der kan frelse dig, og det er Jesus gud herren..

V12 Og der er ikke frelse i nogen anden, ja, der er ikke givet mennesker noget andet navn under himlen, som vi kan blive frelst ved.« (Apostlenes Gerninger 4:12)

V20 Se, jeg står ved døren og banker på; hører nogen mig og åbner døren, vil jeg gå ind til ham og holde måltid med ham og han med mig .

Jesus er altid, parat til at modtage dig, jeg tror han banker på dit hjerte lige nu, og håber du modtager disse ord.

hvad så? -> hvis du ved gud banker på døren til dit hjerte lige nu, så bed ham om at komme ind i det.

Sande kristne, Kristi legeme smutt
Sande kristne er Kristi legeme, menigheden, der altid er rede til at møde Ham, da der kun findes en slags kristne - de der født på ny af hellig ånd i troen på Jesus Kristus, det eneste navn givet på jorden, hvori der er frelse.
Er man ikke rede, er man ikke kristen og tilhører ikke Kristi legeme.

Man kan næppe være rede, hvis - eller når - ens menighed bedriver de ting bl.a. Jalmar henviser til ud fra Biblens egne ord.......

Selvfølgelig ikke, ftg
og det gør vi heller ikke.

Venlig hilsen, ftg.

Hej ftg....................? jalmar
.


Har jeg da skrevet det..?

Jeg OMTALTE KUN DEN SANDE KRISTNE BIBEL modsat f.eks New World Translation, som er et privat makværk, hvis man ser den som en helhed...!

Dette har samtlige både verdslige og kristne Filologer / Lingvister bevist som at værende et faktum ud over enhver tvivl...........!

Jeg har IKKE skrevet et ord om, at der findes SANDE KRISTNE MENNESKER - - Hvilket jeg forøvrigt IKKE mener der gør....!

- - MEN ftg HVIS DER FINDES SANDE KRISTNE MENNESKER, BEVISTE JEG I BEGGE MINE INDLÆG, AT DET ER MED 112% SIKKERHED, DE SANDE KRISTNE MENNESKER IKKE K A N FÍNDES BLANDT JEHOVAS VIDNER .........!


Hilsen

jalmar

Hvorfor ftg . beviser du IKKE..................... jalmar
.


.............din påstand............?jalmar

Jesus Kristus blev konstant udsat for falske anklager, ftg
men han svarede dem ikke et ord. (Mattæus 26:14) Som disciple af Jesus Kristus følger vi mesterens eksempel.

her tabte ftg sveland
du lever i en sekt, ftg, hvis du ved hvad det inde bærre.
hvilket du sikkert ikke gør, selv om du selv er i det. men der bliver hele tiden holdt noget skjuldt for dig. du må ikke se hele regnskabet!
der bliver bare oplyst for dig, at de magler penge, hvilket de gør hele tiden. og aligevellet har de et overskud, på 10 miliarder.

du må ikke vide, hvad din chef tjender! du må ikke undersøge din egen religion, på nettet, du må ikke høre hvad dem der har forladt Jehovas vidner har at sige om jer.
for du skal holdes menings ren, og holdt uvidene om det der virkeligt sker!
jeg vil sige, du skal holdes bedraget, hvilket passer meget godt ind i det hele. så du kan bedrage andre.