Opsvinget I Danmark Saboteres!

Opsvinget I Danmark Saboteres! aristoteles
Alle ved at igennem de sidste fem år har Danmark oplevet et opsving uden lige. Regeringen og DF har mange flotte resultater bag sig. Pengene fosser ind i de offentlige kasser, men i skolerne falder malingen af væggene, mens de gamle sidder i beskidte bleer. - 60% af befolkningen synes at den offentlige service er blevet ringere -og dette skyldes ikke mindst urigtige kampagner, som dén PUBL kører for øjeblikket.

Hvis finansministeriets udregninger er rigtige, ser virkeligheden dog noget anderledes ud, - ifølge ATP var der i 2005, 12.000 flere offentligt ansatte end i 2001!

De kommunale serviceudgifter er steget med 4,7% om året. -privat forbruget med 4,6%. - hvor er de ekstra penge, -22 milliarder mere pr. år i 2005 i forhold til 2001 -blevet af? -Er de gået til flere kurser istedet for til flere hjemmehjælpstimer? -Er der færre undervisningstimer pr. lærer i skolerne end før? -Hvorfor tager pædagogerne børn og forældre som gidsler i strejker mod nedskæringer, når der vitterlig er flere pædagoger pr. barn nu, end der var i 2001! Er det i bund og grund simpel venstreorienteret politisk propaganda der udøves?

Det må være på høje tid at der foretages en gennemgribende, kritisk revision og kasseeftersyn hos kommunerne, så de nøgterne tal, kan fremlægges for hver enkelt.

realisten.

kilde:
Berlingske, 20/9, Magasinet, side 12 (gengivelse)

det er de eriksen
over forkælede forældre (børnefamilier) det er galt med !!

ja når virkeligheden ikke stemmer den.glade.socialist
med regeringens statistikker, så må det jo være virkeligheden der er noget galt med.

Den melodi har vi nu hørt i 5 år.

Hvem husker ikke da Venstre rykkede store dagbladsannoncer ind med det lykkelige budskab, at der var ansat væsentlig flere i det offentlige.

Efterfølgende viste det sig jo at være forkert, men det kom der jo ikke nogen nye annoncer ud af.

Prøv nu at svare på hvorfor det er nødvendigt at lukke skoler, biblioteker, skære i ældrehjælpen, fyre i børneinstitutionerne når nu der er så mange penge at tage af?

Hvorfor vil de åndsvage borgmestre absolut straffe deres vælgere/naboer bare for at kunne genere den kompetente regering/finansminister.

Derudover er det jo så en kendt sag, at folketinget bevilgede kr. 500.000.000 til forbedringer i ældreplejen, hvilket gik til endnu større kontrol og bureaukrati - altså kolde hænder fremfor varme hænder.

Hvem har det været til fordel for - ikke de gamle. Men i en statistik viser det jo både at der er kommet flere ansatte og brugt flere penge.

Men mon ikke det kunne gøres bare en lille smule bedre?

jov selvfølgelig aristoteles
og det er jo også at du skal henvende dig kritisk til din kommune. meget kritisk.

bed om regnskaberne, ikke kun de officielle, men alle undertallene for fem år, så skal du se.

Hvem skal betale boning
Den revision.
Jeg er forresten enig med din indlæg, og også at der kigges lidt mere kritisk på alle flotte propagande fra vores pæne ministre.

Jeg mener selve at der er lidt for meget medvind på cyklestierne:)
Inklusive stavefejl.
Boning

betale skal aristoteles
statsrevisionen, de sidder alligevel og slører den.

medvind på cykelstierne! - rart at høre lidt positivt - iagtag hende ovenfor, intet andet en ævl og kævl og bræk og beklagelser fra morgen til sen nat - hun ryger mindst 50 om dagen og lever af sort kaffe -og så i weekenden, så får den ikke for lidt.

mvh

Regnestykket passer rodvad
med at de manglende penge til service er gået til at regne ud hvad det koster at privatisere.
Kommunerne bliver pålagt at beregne på øret hvad hjemmehjælpen koster, sådan at private kan komme med tilbud på samme arbejde.
Regeringen pålægger kommunerne stadigt nye opgaver uden flere penge.

mener du hermed aristoteles
at alle de nyansatte er beskæftigede i regnskabsafdelingerne???????

jov det kunne gøre bedre aristoteles
meget bedre men Fogh kan nu ikke rende rundt i alle kommuner og checke at de øgede ydelser rent faktisk bliver brugt til det de er øremærket til!! det er det mit indlæg også går ud på!

Nej, men rodvad
i administrationen, det er administrationen der skal regne tider og priser.

Jeg bor ikke i Farum den.glade.socialist
eller i en anden V-kommune hvor man har lemfældig omgang med hvad et bilag skal bestå af.

Så jeg har ingen problemer med økonomien i min kommune - sådan som den er tilrettelagt af flertallet i kommunalbestyrelsen.

Jeg har problemer med, at midler der er sparet op til bestemte formål ikke må bruges nu hvor formålet er der.

Så når der i mange år er sparet op til at imødegå udgifterne ved en stadig stigende andel af ældre borgere som er plejekrævende, så er det lidt underligt at regeringen kræver at der skal skæres i udgifterne.

Blot fordi de penge der er i kassen - ikke nye skatter - ikke må bruges til det formål de er opkrævet.

Så har jeg generelt det problem, at jeg ikke kan forstå, at kommunerne sidder og hygger sig med at skære i dagsinstitutioner, ældrepleje, skoler, fritidstilbud, biblioteket m.m. bare for at genere deres vælgere, når nu regeringen har været så storsindende at give dem flere penge til at imødegå udgifterne med.

Hvorfor vil disse kommuner oppiske en stemning af sure borgere bare for til næste år at vise et kæmpeoverskud når det viser sig, at det slet ikke var nødvendigt med alle disse besparelser.

Eller forholder det sig mon sådan, at den virkelighed som regeringen forsøger at "sælge" via sine spindoktor-formuleringer ikke passer med virkeligheden ude i virkeligheden?

Jeg ved godt hvilken løsning jeg tror mest på.

Det er derfor han har den.glade.socialist
embedsmænd, der kan hjælpe ham.

Men problemet er jo, at pengene er brug til det han har logivet om.

Han har ikke lovgivet om at der skulle flere varme hænder i ældreplejen.
Derimod har han krævet, at minuttyraniet skal strammes og administrationen skal udføres så man kan dokumenterer hvilke ydelser der laves til hvilken pris, således at man kan få det udliciteret.

Ren ideologi.

Derfor er der jo f.eks. lavet regler der gør, at hjemmehjælpere skal gå med blå "plastik-sutter" på når de besøger de gamle i regnvejr, snevejr o.l. idet det tager kortere tid at tage disse på og af end hvis man skulle tage skoene på og af.

Så langt ned i detaljerne styrer man hjemmehjælpere for at presse de sidste minutter ud af dem.

Så problemet er jo, at man får præcist den vare som man har bedt om - ikke den vare som man har reklameret for.