Os der ikke var racister er ved at blive det

Os der ikke var racister er ved at blive det thim0
Hvorfor skal vores samfund indordne sig så meget efter udlændingenes kriminalitet.
de er selv flygtet fra helvede! hvorfor vil de så indføre det heroppe?
vi kan sætte vores egne i fængsel eller til afsoning på Sikringen, se selv hvor Jørn Jønke sidder, men vi kan ikke engang udvise mordere eller narkohandlere, der er skyld i andres død, blot fordi der tages alt for stort hensyn til denne gruppe efterhånden.

PS: det er forstyrrende i min retsbevidsthed, med de ting der sker i øjeblikket.
At de indvandrere, der sidder i danske fængsler, kan forlange danske borgere udleveret.
Det siger vist alt om deres evne til integration [:/]

Den kriminelle er uden skyld komodovaranen ilp
undtagen når kriminaliteten er økonomisk.

Almindeligt fornuftigt og logisk tænkende mennesker ville synes at udlændinge som gives ophold i Danmark har det på betingelse af at de holder sig på lovens sti.
Man kommer til et land som tilbyder en husly og hjælp. Til gengæld kræves at man respekterer landet og herunder dets love og dets indbyggere og deres skikke.

Men retspolitikken og udlændingepolitikken er uheldigvis ikke strikket sammen af - eller administreret af - logisk og fornuftigt tænkende mennesker. De er styret af mennesker som har så fine og høje idealer, at disse totalt overskygger den sunde fornuft nogle af dem engang har haft.
I deres verden er kriminelles handlinger noget den kriminelle begår udelukkende pga. ydre faktorer. Den kriminelle har således ingen selvindflydelse på sine ugerninger. Havde disse ydre omstændigheder ikke været tilstede havde han været et godt og rart menneske. Det tror de fuldt og fast på - men det gør jeg og mange andre sgu ikke!

Den anden del er, at man har hægtet sig op ad forblommede idealer om, at fremmede forbrydere uanset hvor gemene og ondskabsfulde de er, ikke kan udvises hvis der bare er den mindste risiko for at nogle krummer så meget som det et hår på dem.

Så sidder vi derfor her med et latterlige system der får kriminelle udlændinge til hånende, hujende og storgrinende at forlade de danske retssalende efter at have modtaget latterligt milde domme for selv grove forbrydelser.

Et stort flertal i befolkningen har de sidste mange årtier haft den holdning at udlændinge der ikke respekterer vores love skal sendes tilbage til moderlandet. Men politikere og retsvæsen har ladet hånt om dette lige så længe.

Men det kommer - det er bare et spørgsmål om tid. Tendensen er ihvertfald tydelig. Ikke bare de danske, men også de øvrige europæiske befolkningers tålmodighed med utilpassede og uintegrerbare udlændinge er ved at nærme sig det absolutte nulpunkt. Vi skal bare blive ved og ved at gøre opmærksom på vores utilfredshed.

Pjat med dig! ævbæv
Du har da altid været racist. Det er da ikke noget du er "blevet". Du er fuld af løgn![:D]

Du aner da ikke en skid om mig og mit liv thim0
80 % af mine venner er udlændinge, så jeg ved ikke hvordan du kan kalde mig racist,
kan det tænkes du er SF´er ? [:/]

Hjenevasken virker på dig Karen post
Spørg digselv hvorfor du er så billigt til salg for manipulation.

Ikke alle er ens Blomster
Det er i orden med at være racist, men husk ikke alle indvandrer er et bunke lort. Dog findes der nogle, men ikke alle.

hvor dum kan du være thim0
du har ikke gjort dig forståelige nok til at jeg kan tro det på at du er intilligent

Læs indlægget igen du! fixcie
Jeg kan kun give manden ret .. det har intet med manipulation at gøre men sådan som virkeligheden er

hvorfor har du ikke thim0
læst min indlæg igennem kan være at du forstår nogle ting om racisme for jeg er ikke racist de fleste er mine venner er udlændinge

Hmm.....Fixie din profil...*:o) Africa suck´s
Ellers et ret pænt ansigt du holder dig der...[:)][;)]

???? mumrik_bakunin
"Hvorfor skal vores samfund indordne sig så meget efter udlændingenes kriminalitet."
Hvad er det helt konkret du hentyder til? Har da ikke set noget banebrydende eksempel på at Danmark har måtte lave noget om til fordel for indvandre på bekostning af den indfødte danske befolkning. Hvad er det du hentyder til?

"de er selv flygtet fra helvede! hvorfor vil de så indføre det heroppe?"
Indføre hvad?

"vi kan ikke engang udvise mordere eller narkohandlere, der er skyld i andres død, blot fordi der tages alt for stort hensyn til denne gruppe efterhånden"
Så kunne regeringen vælge at få ordnet problemet, så indvandrere uden dansk statborgerskab kan blive dømt og sat i fængsel. Desuden kan jeg ikke se hvad der er galt i at tage hensyn til at der er tortur ude i verden. Det er jo altså kun de indvandrere der kommer fra lande hvor der udføres tortur eller er krig osv. Nordmænd kan for eksempel godt sendes tilbage til Norge.

"det er forstyrrende i min retsbevidsthed, med de ting der sker i øjeblikket."
Det glæder mig. Du behøver ingen retsbevidsthed. Du behøver blot en bevidsthed. Og så længe du er ved bevidsthed og ikke lader sig styre af fobier så går det hele nok.

What? mumrik_bakunin
"et er i orden med at være racist"
Det er da ikke en skid i orden:-D

"ikke alle indvandrer er et bunke lort. Dog findes der nogle, men ikke alle"
Lige præcis. Hvis du mener dette, hvorfor mener du så at det er okay at være racist. Det er jo fuldstændig modsigende