Outlandish: talsmænd for offermentalitet?

Outlandish: talsmænd for offermentalitet? Anmelderen
http://www.jp.dk/meninger/ncartikel:aid=4086782

Eller bare fed musik med tilslørede propaganda tekster?

En blanding Closer2Truth
Outlandish har et temmeligt godt tag i lytterne, dømt ud fra populariteten og salgstallene.

De kommer helt klart frem med deres (politiske) budskaber, men jeg tror ikke det er det deres lyttere hører efter. Der tror jeg mere det er musikken, rytmen og flowet i musikken der trækker.

Det jeg så undrer mig over, er at hver fucking eneste gang skal laves et eller andet i TV eller radioen, hvor der er chance for at der er international bevågenhed, så skal Outlandish drengene trækkes på scenen og bræge minimum et nummer.

Er det fordi man ønsker at vise omvderden at her går det bare så godt med integrationen, eller er det fordi de er de eneste "fremmede" som er blevet til noget i Danmark?

closer than veins outlandmoro
Allah is closer than veins in my neck.

Outlandish.......... Hahahihaha
.......har en helt klar islamisk agenda. Jeg gider ikke høre deres klynkeri.

En blanding...... Hahahihaha
.....;-)))

Outlandish er nogle hyklere dabberen
Seneste eksempel er en norsk sangerinde med blottede skuldre, som ikke måtte optræde på scenen sammen med dem. Det er imod islams kvindesyn. Fair nok men bør de så ikke selv iklæde sig traditionel islamisk beklædning for mænd, og i øvrigt kun håndhæve disse regler når de optræder i islamiske kredse?

De tillader heller ikke salg af alkohol til deres koncerter men deltog i MTV awards showet hvor der blev solgt alkohol. Tyder på at udsigten til penge kan bløde op på deres moralbegreb.

Og hvor er katolikken henne? Han kan ikke have noget imod bare skuldre. Kunne hun ikke bare optræde ved siden af ham?

De skriver selv:
We live in times when political positions are becoming polarized and cultures are considered fenced-in entities that cannot be united. The world is often viewed through a faulty prism that divides “us” from “them.” That’s why it is such a tension-breaker when someone takes the time and uses their talent to remind us that we are all human beings. That the blood running through your veins is not significantly different from the blood that flows through your neighbor’s body, even though you may not share the same social status, political views, religious conviction or hail from the same latitude or longitude. This is where Outlandish enters the picture.

HYKLERI!!!

kalkuleret Norbert
Outlandish satser vel på det man kalder et markedssegment, nærmere bestemt de ny-religøse, muslimske rødder. Så nu må der ikke længere vises bare arm. jeg kunne brække mig og har lige smidt deres CDer i skraldespand.

Godt spørgsmål Tudefjæset
Jeg har desværre intet svar

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=206&posting=942317