outlook

outlook Anonym
Hej
er det muligt hvis man bruger microsoft outlook at åbne sine mails fra andre computere eller er det kun muligt fra den computer den er oprettet?

det kan man ! klovneneIB
ved bare ikke hvordan man gør :-(

Det kan man med en "msn" ibmichael
emailkonto. Bruger man outlook eller outlook Express sammen med en msn-konto, ligger mailen både på en server hos Microsoft og på sin egen pc. Hver gang man åbner programmet (outlook) eller trykker "send/modtag" i outlook, synkroniseres mailmapperne på serveren og den personlige pc, sådan at de altid indeholder det samme.

Jeg bruger det på den stationære og den bærebare. På den måde har jeg altid adgang til alle mails, lige meget hvilken pc der bruges.

Alternativet er at have en web-mail, men så kan man ikke bruge outlook eller outlook Express... synes det er gode programmer med mange flere muligheder end web-mail.

NB.
En msn-konto koster 145 kr/år.
En msn-konto er ikke det samme som en hotmail!

Det... FlemseHJ
...kan man godt, men.....

Det kræver at din udbyder giver dig mulighed for at læse dine mails via en webmail - d.v.s. at du kan læse hvad der ligger i din inbox på serveren, ved hjælp af en browser (Internet Explorer, FireFox, etc.). De mails du allerede har læst ligger KUN på din PC derhjemme, og dem kan du ikke læse fra en fremmed PC. Tjek din udbyders websider for at se om der tilbydes webmail.

Er det ikke tilfældet, kan du læse ved hjælp at et mailprogram (fx. Outlook) på den fremmede PC.

Først og fremmest skal mailprogrammet jo sættes op til at læse din mail-konto hos din udbyder. Det kræver lidt arbejde.

Dernæst skal du være klar over, at langt de fleste mail-konti der udbydes, bruger protokollen POP3. Det betyder at alle mails der læses, flyttes FRA mail-serveren TIL den PC der læses fra. Derefter vil de læste mails KUN findes på PCen og ikke længere på serveren. D.v.s. de kan efterfølgende KUN læses på den bestemte PC og ikke hjemme hos dig selv.

Det er muligt at indstille mail-programmet til at lade læste mails forblive på serveren, så de også kan læses fra andre PCer, men KUN hvis serveren tillader det. De fleste udbydere gør det ikke, for at kundernes mail-konti ikke skal vokse sig for store.

Hygge

det kan anonym
man godt f.eks med gmail der kan man oprette pop3 adgang.