Overanstrengt fod - hva gør man?

Overanstrengt fod - hva gør man? Mads Egebæk
Mangler lige et godt råd til hvad jeg skal gøre med min fod. Jeg fik en ordentlig splint i foden på arbejdet og gik og humpede rundt på en meget forkert måde selv efter splinten var fjernet, da det gjorde virkelig virkelig ondt. Nu er der vist en sene der er blevet belastet og min fod er rød og høvet på oversiden. Jeg får både ad vide at jeg skal komme koldt på og at jeg skal komme varmt på.......ØØØHHH?? Nu er jeg forvirret. Nogen professionelle herinde, der kan forklare mig det??

Hvis det er hævet og rødt Theis
så skal foden op og der skal is på. Man skal ikke komme varmt op, da hævelse vist er en slags inflammation og varme fremrovokerer denne.

Betændelse? Penguvin
Nu skriver du ikke hvor lang tid der er gået siden du har fået en splint i foden, men er foden rød, varm og hævet kan der være betændelse deri. Er det blot lige hvor splinten har siddet kan du prøve et fodbad med brun sæbe i ellers bør du søge læge!

Hvis der er anniej
betændelse i din fod,anbefales sæbespåner i varmt vand op til flere x om dagen over nogle dage.Det med en sene er overbelastet,kan et støttebind måske hjælpe.God bedring.
Knus herfra.

Betændelse* StineW
Hvis du har betændelse inde i din fod skal du søge læge med det samme så du kan komme på antibiotika. Det samme er næsten lige sket for mig, og jeg kunne ikke støtte på min fod. Betændelsen bredte sig til min fod som blev meget rød, hævet og øm.

Afsted med dig!