Oversæt venligst

Oversæt venligst cadres
Er der en venlig sjæl der vil oversætte dette for mig?

Hatay'da dünyaya gelen anomali bir bebek doktorları bile şaşırttı. Ancak bir saat yaşayabilen bebek bilim adamları arasında da yeni bir tartışma başlattı

Og fortælle hvad dette er og hvad de siger i videoen?? (IKKE FOR SARTE SJÆLE)
http://www.showtv.com.tr/haber/yasam/16112006/bebek.shtml

Jeg vil bare gerne vide anonym
Hvad fanden er det?

De siger John Cadret
De siger såmænd bare at nu skal lille piphans dø

jeg ved ikke hvad de siger, men Buffon
det er da rart at Elefantmanden endelig har fået en afløser :o)

En hurtig oversættelse Anonym
Hatay'da dünyaya gelen anomali bir bebek doktorları bile şaşırttı. Ancak bir saat yaşayabilen bebek bilim adamları arasında da yeni bir tartışma başlattı

Selv lægerne var overraskede, da en anomal baby kom til verden i byen Hatay. Babyen der kun var i live i en time startede en ny diskussion blandt videnskabsmændene.

.
.
.

Fra udsendelsen: ”Nyheden der kommer nu, omhandler en hårrejsende olay. Selv lægerne var overraskede, da en unormal baby kom til verden i byen Hatay. Babyen der kun var i live i en time startede en ny diskussion blandt videnskabsmændene. Vi be’r dem om at holde deres børn væk fra TV’et. Disse billeder vil overraske videnskabsmændene, babyen der kom til verden i byen Hatay, ser ud til at have hovedet af en abe frem for et menneske, og dette har påbegyndt en ny diskussion. Denne underlige babys 21-årige mor fik veer under graviditetens syvende måned, og blev herefter kørt til Kirikhan hospitalet. Kvinden havde ikke været til graviditetsundersøgelser indtil da, og fødte kort efter ankomsten til hospitalet. Men lægerne der hjalp med fødslen fik et chok, da de så at babyen havde anomali. Anomalien var af en type som hidtil ikke var set.

-   Det er en baby der mest ligner et menneske, men også et rumvæsen eller en abe og derfor blev en del mennesker opmærksom på babyen.

De store øjne ligner en abes øjne, og udover næse og kæberegionen er resten er kroppen som en almindelig babys. Selv lægerne var overraskede. Professor Ünal Tan med speciale i genetik, er en af de personer der har undersøgt babyen nærgående:

-   Ansigtet ligner et af de tidligere dyr stadier før mennesket, og ligner meget lidt en abes ansigt.

Professor Tan siger at han endnu ikke helt har fastslået hvad babyen ligner. Idet anomalien han stødte på her, var af en type der ikke tidligere er opdaget.
Hos aber eller chimpanser er arme og ben enten lige lange eller armene er længere end benene. Hos babyen ser det ud som om at armene er længere end benene. Ifølge professor Tan’s teori viser babyen en genetisk degenerering som kommer fra vores tidligere stadier… (osv.. det var 2/3 af klippet)..

Tusinde tak cadres
tak for hjælpen