Overskydende maveskind - erfaringer

Overskydende maveskind - erfaringer karrierekvinden
Jeg står i den lykkelige situation, at jeg i år har tabt mig over 12 kg. ved kostomlægning og øget motion.

For første gang i mit liv, har jeg altså ikke været igang med en direkte slankekur og det går derfor ikke hurtigt og umiddelbart virker det til maven følger pænt med ind.

MEN! Jeg har jo stadig en del kg. at skulle af med, så jeg er da lidt nysgerrig efter om her på SOL skulle være nogle der har erfaringer med om maveskinnet følger med, når man taber sig stille og roligt ved stort vægttab, eller jeg mon skal begynde at overveje mulighederne, hvis det ikke gør.

Så....skriv gerne jeres erfaringer.

Mvh.

KK

Tillykke med dit vægttab Tænke
og hvor er det dog dejligt at se dig igen. [f][:D][f]

Jeg har desværre ingen erfaring, men min mor smed hvert 3. år (ca) 15 kg om foråret. Hun spise stegt lever grundet E-vitamin. E-vitaminer kan også købes, men det er en af de vitaminer der er meget dyre.

Re: Tillykke med dit vægttab karrierekvinden
Tak skal du have, selvom jeg ikke lige helt er med på hvem du er ;o)

Mindes godtnok dén med lever og det er også noget jeg gør lidt i, men vidste egentlig ikke hvilket vitamin der var vigtigt, så jeg må da vist hellere snart få købt nogle - sådan bare for en sikkerheds skyld.

Hvad de koster er nu ikke så vigtigt, for er vigtigere at jeg fuldender mit projekt og det falder heldigt ud.

Så tusind tak.

Overhovedet ikke HGT
Maveskindet, og alt det andet hud, følger overhovedet ikke med. Jeg går ud fra man kan æde lever i et væk, alt den snak om a-vitamin er noget værre pladder! for nogen år siden tabte jeg over 20 kg, og den hud sidder stadig og slasker, desværre!