Overvægtige børn

Overvægtige børn Forældre VÅGN op!
Antallet af overvægtige børn stiger støt og roligt. Det er et samfundsproblem, mener Forbrugerrådet, som anbefaler et forbud mod børnereklamer for usunde fødevarer.

Hvad mener du skal samfundets til at betale for, at forældre ikke længere tager ansvar?

Forbrugerrådet kræver lovgivning mod reklamer for usunde fødevarer i det tidsrum, hvor børn ser TV.
- og har i de seneste år arbejdet for at få indført et forbud mod markedsføring af usunde fødevarer rettet mod børn.

Så først skal jeg betale for, at folk ikke tager ansvar for deres egne børn, placere dem foran fjernsynet, da de ikke magter opgaven. Bagefter skal jeg dælmedutme også betale for at forbrugerstyrrelsen skal finde en løsning på problemet?

Nej jeg korser mig!

Vi skal have genindført Holger
tids-bestemt let børnearbejde.

problemet ligger i snedker
at da vi var børn, for 30-40 år siden, når vi havde fri fra skole kunne vi ikke lave andet end at spille fodbold, rundbold,stikbold,hoppe i hinkerude,lege skjul, lege tagfat og alt andet, i dag når børn har fri skal de hjem og se tv og spille på deres pc og det får de ikke meget motion af, prøv at se i områder hvor der er mange børn, de er meget svære at få øje på, da de alle sidder foran deres pc og spiller

Ja ... Forældre VÅGN op!
kan give dig ret, men om vi var ude at lege på gaden eller børnene leger i dagtilbuddene i dag er sådan set lige meget – jeg mener mere, at forældre har nu engang valgt, at sætte børn til verden, hvorfor så ikke varetage den rolle, der hører sig med?

Hvis man som forældre sætter deres børn foran tv´et konstant - så svipper ansvaret og jeg vil dælme ikke betale for at de ikke magter deres børn-opgaven, det har ikke været mit valg, at sætte andres børn til verden.