Overvægtige kvinder diskrimineres

Overvægtige kvinder diskrimineres cassiopaya
Tykke kvinder bliver diskrimineret ved jobsamtaler, har svært ved at få mere i lønningsposen og bliver ikke taget seriøst af lægen.

Ja nu er jeg selv overvægtig jeg har taget næsten 35 – 40 kg på de sidste 10 år pga. medicin psykofarmaka. Og har meget svært ved at tabe mig, selvom jeg lever sund og får motion dagligt.

Der er mange gange jeg er blevet diskrimineret, f.eks. ved en fodterapeut, hun sagde til mig, at når jeg var så tyk, skulle jeg gå til læge, fordi jeg havde garanteret sukkersyge og det var derfor jeg var træt, så jeg skulle tabe mig mindst 15 kg.

For det første kom jeg kun for, at få ordnet mine fødder og jeg havde aldrig snakket om at jeg var træt, eller om at jeg havde det skidt. Har I også nogle eksempler, på diskriminering pga. overvægt!

Her er et link I kan læse:

http://netavisen.newspaq.dk/indland/?aid=196209

35-40 kg på,himmel. anonym.
Det er dog utroligt hvad sådane piller kan gøre ved et menneske.Mange bliver vraget til jobsamtale grundet deres fedme.Fedme må ikke bruges som grundlag,men alt andet vil blive brugt som afslag.Du skal være beredt til mange afslag,og oversagen kender du godt nu.Synd for dig,at du er blevet så overvægtig.Hvad med en rigtig god grov slankekur,det ville også hjælpe på dit selvværd.

jeg syntes nu også britzen
at det er en smule piv du skriver her, er du overvægtig må du tage ansvar for det, din terapeut´s råd er da velmenende, hvorfor skulle denne ellere komme med det ?

Og en fodterapeut ved altså noget om belastning af fødderne, når de skal bære på så mange kilo -

Jeg ved godt at det ikke er en nem sag at skulle tabe sig, men derfor er der ingen grund til at pive over andres reaktioner -

Vi lever i en tid, hvor vi alle bliver sat til ansvar for hvor sundt vi lever, regeringen er efter alle, der har en levevis, som kan belaste vores sundhedssystem, i øjeblikket er det rygere og så overvægtige -

Såe jeg syntes ikke det handler om, at andre kommenterer din overvægt, men om at andre blander sig i, hvordan man bør leve -

Og så har du for øvrigt stadig ikke svaret mig i det andet indlæg -
guller

psykofarmaka fører ikke til fedme, DR. Pille.
kun til dovenskab.

det er nu ret vanskeligt at overse de fede kvinder, de findes overalt, og i alle former.

typisk har de et par flapper som bryster, og fedt der vælter ud overalt.

mange er kortbenede, og overskygger helt for barnevognen.

de fleste fede som har født 2 børn har taget ca. 36 kg på, barselsorloven burde fjernes, så de hurtigst muligt kan komme igang igen.

jeg ved ikke hvordan mændene kan være bekendt at gå tur med dem, og sexuelt er det turn off.

for år tilbage overhørte jeg 2 kvinder tale om prævention, manden nægtede at bruge gummi, for han kom aldrig igennem fedtlaget, og konen nægtede at tage P piller.

hun sagde, at lægen havde anbefalet hende at tage 2 sprøjter med P skum, fordi den ene sprøjte forsvandt i fedtet.

manden var mager som en pind, og han fik bilen indrettet sådan, at de 5 børn sad i samme side som ham, hver måned blev hendes sæde udskiftet, så det endte med at mekanikeren måtte svejse nye vanger i hendes side, så bunden ikke blev trykket ud.

man burde indføre en afgift for overvægtige, specielt i den offentlige transport, men også på hospitalerne, hvor sengene bliver ødelagt af overvægten.

mange overvægtige er sure og mopset, og føler sig ugleset af samfundet, nu er alle rygerne ude i kulden, så det næste bør vel være de overvægtige.

i visse samfund er fedme et tegn på velstand, dog ikke i danmark og usa.

Hej igen cassiopaya
Der er en der skriver i mit indlæg: For dit eget helbreds skyld, så tab dig.

Ja tak det er det jeg ihærdigt prøver på, Men så længe jeg får psykofarmaka så kan jeg kun tabe mig et par kilo, selvom jeg ikke spiser smør/fedt, sukker og hvid brød. Og motioner hver dag.

Fordi de enkelte psykofarmaka påvirker i vekslende udstrækning appetit og mæthedsregulerende Blandt de nyere atypiske antidepressive, er der flere med en påvirkning, der øger risikoen for vægtstigning.
Så det er ikke nemt at tage ansvar for mit liv du.

Kære Gulla jeg har svaret på dit indlæg nu!

Så vil jeg bare sige, at piver altså overhovedet ikke, jeg tror heller ikke at du nogen sinde har prøvet, at være overvægtig, for så havde du set på situationen med helt andre øjne.

Selvfølgelig er det rigtigt, at når jeg er overvægtig må jeg tage ansvar for det, min terapeuts råd er velmenende, hvorfor skulle denne ellers komme med det? Skriver du Gulla.

Ja det er jeg helt enig, med dig i men dem, som er overvægtige ved det altså godt selv, at de skal tabe sig og så længe jeg ikke har klaget til hende om træthed og andre skavanker, ja så syntes jeg hun skulle holde det for sig selv.

Der skal lige siges at det kun var en afløser, hun havde også så travl med at fortælle om hendes lykkelige liv, at de var ved at bygge nyt hus, og jeg skulle bare havde ordnet fødder. Min faste fod terapeuts, siger aldrig noget om at jeg skal tabe mig og skal gå til læge.

M/K Dr. Pille cassiopaya
DR. Pille
Jeg kan godt forstå, at du er anonym, det er da nok det værste, jeg har hørt længe.

Og hvor ved du fra, at psykofarmaka ikke giver vægtøgning, for det kan jeg fortælle dig, at nogle gør.

hmm M.I:A
hvordan kan du overhovedet tillade dig at tage chatnavnet dr.?
du burde blive låst inde...

Og?? S.O.K
Står det for Danmarks Radio eller??

S.O.K

Du har En beundrer
stadig ikke svaret mig i det andet indlæg -
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=19&conference=235&posting=769536

Jamen dovsen dog britzen
Og spørgsmålet var ?

;D
guller

Okay britzen
Vidste ikke at psykofarmica virkede så voldsomt på kroppen, ved godt at det ødelægger en masse og ikke er det sundeste man kan indtage, ihvertfald ikke uden andre omkostninger -

Det lød som piv -

Men godt nok du tager til orde, så vil jeg ikke blive ved min påstand ;D

Smil til dig
guller

Hej..... anonym
jeg ved godt at man bliver behandlet anderledes som overvægtig, eller for den sags skyld grim. Jeg er dog ingen af delene selv.

ved godt at psykofarmaka giver vægtøgning... det ødelægger mæthedsfornemmelsen og med sin sederende effekt, da er det ikke unormalt af bruger af den art tager 30 40 kilo på... vil jeg lige fortælle de andre i tråden.

min veninde er overvægtig... af anden årsag.. hun var smuk slank og ung og blev seksuelt krænket.. så hun pakker sig ind i vat... om man kan kalde det det..

vil bare huske folk på at fedme kan være psykiske skader, man er påført..... så vær nu søde mod de overvægtige.. der kan være mange grunde..... har lige mødt en der blev fed pga struma...stofteskiftesygdom.

vh anonym

held og lykke med slankekuren :-)

Hallo beunder cassiopaya
Jeg er helt forvirret, det er da ikke et indlæg jeg har skrevet vel

Hilsen Cassiopaya