overvejer at droppe ud af hhx

overvejer at droppe ud af hhx michelledh
hej. jeg går på hhx første år.
jeg overvejer at droppe ud, da jeg kun synes at tre af fagene er spændene.
jeg vil gerne være rejseguide, og planlægger at tage uddannelsen når jeg bliver 18, da man ikke kan tage den før. så jeg har ingenting at bruge hhx eksamen til.
men jeg ved ikke hvad jeg skal lave hvis jeg dropper ud, i det år ind til jeg bliver 18. for jeg orker ikke at stå tidligt op og arbejde, men jeg vil heller ikke nattearbejde, og aftenarbejde tror jeg ikke jeg kan, når jeg kun er ved at flyde 17. og jeg gider ikke et eller andet kassearbejde i netto.
jeg er ligenu barnepige ved siden af min skole, og kan godt lide det, så vil gerne noget med det, men ikke i en børnehave.
jeg ville egentlig helst bare rejse i et år, og gå på f.eks. high school i USA, eller noget i den stil, men hvis jeg skal ud og rejse skal jeg have nogen penge, og så meget har jeg slet ikke. og hvis man skal søge de stipendier, tror jeg at man skal have bestilt rejsen.
så hvis man ser på de to ting jeg gerne vil lige nu er det vel at passe børn i udlandet. men når man ikke lige har nogen kontakter, syntes jeg er det er meget uoverskueligt at få et au-pair job, eller nogen ligende.

er der nogen der har nogen ide til hvordan jeg enten kan få finaseret et high school ophold, eller blive aupair?[:)]

bloodhound gang Rockharder
har lavet en sang med et udemærket budskab til dig :

Life´s short and hard like a bodybuilderelf/So take your life instead of taking it for granted/lift your head up high and blow your brains outsagt på en anden måde, livet er en kamp der skal kæmpes men ingen vinder

Du gider ikke Sofus
se så at komme ud af fjerene og komme i gang, sådan et ungt menneske kan vel nok komme op om morgenen, der er nu masser af juleassistance at få

har gået i skole i 11 år michelledh
jamen det er jo ikke kun i julen jeg har brug for et abejde. og jeg har gået i skole i 11 år, så jeg orker ikke at stå tidligt op om morgenen

man må ofre sig... jkdgasjk
Hvis man vil tjene penge, må man jo ofre sig. Hvad med et butiks job? Der er jo meget andet end Netto. Der er mange tøjbutikker, som trænger til deltids medarbejdere....på den måde tjener du penge uden at skulle alt for tidligt op, da de fleste butikker ikke åber før kl 9.30-10.

har bestemt mig for at blive i skolen michelledh
jeg har bestemt mig for ikke at droppe ud af skolen alligevel. havde en lang snak med vejlederen - det utrogligt hvor hurtigt de kan få en til at ombestemme sig fra noget man ellers havde besluttet