OVERVINDER KÆRLIGHED ALT?

OVERVINDER KÆRLIGHED ALT? inkognito19
Hej med jer derude.
Kan I hjælpe mig med at lægge lå på min nysgerrighed?
Jeg vil gerne vide, hvad kærlighed er og om kærlighed overvinder alt?

Venter på jeres respons[:)]

Vent og du skal vide....at KÆRLIGHED tåler ALT! jytte777
Den dag du ELSKER-og jeg mener ELSKER --så behøves ingen spørgsmål eller svar!Alle svar er i dig selv-ligegyldigt hvor mange ,der prøver at give dig et svar--så kan du ikke bruge det til noget! Held og Lykke i dit liv :):):)

Ialfald anonym
giver den større overbærenhed[;)]

Når du render ind i den er du ikke i tvivl,du kan mærke det inden i.[l][l][l]

svaret er ... Tigeren fra Odense
desværre nej :0(

Referat inkognito19
Kan du ikke uddybe det, da jeg skal skrive en lille refaret af det. [:)]

Er det overbærenhed du vil anonym
have uddybet?

Eller er det meningen jeg skal lave dine lektier for dig?[;)]

Love and money The Winner
Nu skal jeg fortælle dig noget. Noget helt ærligt og seriøst. Kærligheden fra nutiden overvinder ikke alt. Det er pengene der overvinder alt. Hvis du kan følge med, hvad jeg mener. Nu har du fået svar [:)] Læser du bøger? Hvis ja du må meget gerne læser flere. Mener flere der peger den retning, hvor jeg mener LOVE AND MONEY [;)]

The Winner inkognito19
Ja, jeg læser bøger, men ikke sådanne slags, hvilket ikke fanger min interesse:)
Kan du ikke gå i dybte detaljer og forklare det på en forståelig måde, da jeg har svært ved at forstå det:)


MVH den nysgerrige

Til den nysgerrige Winner
Hør altså det der ikke fanger din interesser, det fanger din interesser en dag. Vent til den dag kommer.
(Der er noget underligt her, når du skrev at du ikke interesser i sådan slags bøger som jeg kom et ex med. Hvor kan du så få viden fra, når du ikke læser sådan slags bøger???)
Du er nødt til at forstå og læser sådan nogle bøger, før du kan overhovedet ku ved/forstå, hvad kærligheden er m.m. Nu ved jeg jo ikke, hvor gammel du er. Så jeg vil meget gerne forklare lidt dybere så du også nogenlunde ved, hvad jeg taler om [;)]
Dit spørgsmål lyder sådan: "Jeg vil gerne vide, hvad kærlighed er og om kærlighed overvinder alt"? Herefter svarede jeg så: "Kærligheden fra nutiden overvinder ikke alt. Det er pengene der overvinder alt".
Kort sagt: pas på og være opmærksomhed på ordet "KÆRLIGHED". Det er ligesom man kan ikke sammenligne med HJERNEN OG HJERTET. For det to ordet modstrider med hinanden, og det kan heller ikke hænger sammen. Hjertet bruger til at føle imens hjernen den arbejder grundigt igennem hver detaljer også begynder den at beslutte. Alt bliver styret af hjernen og ikke hjertet. Man kan udskifte hjertet men ikke hjernen. Grund til at jeg kommer ind på alt dette, så har det en forhistorie der hænger sammen med ordet kærligheden. Jeg synes du skal tænke over det. Lad ikke andre tænker det for dig ellers så bliver det for meget og til sidst man ved ikke hvad er hvad. Da vi alle er så forskellige, og jo mere forskellige vi er, desto mere ubalancere er vi [:)] desuden jo længere tænker du, jo mere kan du vide noget om det du havde stillet til andre. For at vide om sådan noget så anbefaler jeg dig at se og lyt hvad andre har været igennem, da jeg vil mene at du kan få masse af viden samt erfaring fra andre. MEN lad være med at efterligne eller ser det som en negativ måde, men ta det som det kommer/er.
Håber ikke at dette forklaring som gøre dig endnu mere sværere at læse om samt forstå.

PS: det ser ud til at du er en ung en. Så være ikke tvivl i, hvad jeg skriver til dig eller generelt, men betragt det som en undersøgelse.

God læsning samt undersøgelse fra The Winner [;)]

Kærlighed overvinder meget Same Same
Og tåler endnu mere, men kærlighed tåler og overvinder ikke alt.

Det kommer nok an på dulkis
- hvad det er for en kærlighed vi taler om.

- Men der er efterhånden ved at være så mange paradokser i eksempelvis den kærlighed vi taler om i parforhold, at man kan blive helt svedt ved tanken.

- Alle elsker hinanden ubeskriveligt højt efter 2 uger, men en forkert farve på sokkerne udløser en ægteskabelig krise. Vi har aldrig haft så mange krav til en partner som nu, men heller aldrig så lidt at byde ind med selv. Det mest syge er, at såvel når vi vil beholde som kassere en partner, så søger vi omgivelserne accept. Hvad f... er gået så galt?

Både og, og enig Same Same
For det selvfølgelig an på hvilken kærlighed vi taler om. En forældres kærlighed til sit barn, er vel nok den stærkeste i verden, og kærligheden kan være intakt, selv om den hverken tåler eller overvinder alt. If you know what I mean...


Måske er det bare mit nærmest overfølsemme forhold til de her luftige altomfavnende nærmest barnagtige betragtelser om kærlighed, at den overvinder alt, er blind osv osv..
Den her forestilling om, at vi skal være evigt forelskede, vågne hver morgen og være lykkelige, kunne tilgive og overvinde alt....For mig er det forestillingen om, at man, når man mener at have fundet kærligheden, kan læne sig tilbage og bare elske, for er det ægte går det jo af sig selv.

Kærlighed for mig er hårdt arbejde og en masse bevidste valg og fravalg. Det er en kontinuerlig proces hvor man sammen arbejder frem mod noget til fælles gavn. Det er fyldt med kompromisser, fejl og mangler og stiller krav.

Hvis man går ind i forelskelsen, lader den blive til kærlighed (og nej det sker ikke på 2 uger[:D])med den indstilling at man er blind og kan overvinde alt, så tror jeg man meget meget hurtigt bliver skuffet, og ja, så er det sokkerne der udløser den næste krise, og så snart partneren ikke lever op til ens fantasiforestilling om hvad kærlighed er, ja så er den jo ikke ægte, og man må videre i sin søgen efter prinsen på den hvide hest, for vi har jo alle lært at han er der et sted.

Så altså, jeg tænker at kærlighed er skønt, men det kræver at man arbejder for det. Forelskelse og kærlighed er ikke den samme, og jeg tror ikke på at der findes en kærlighed der overvinder alt.

kynikere dulkis
- ville nogle nok kalde os, og dog er jeg uenig på ét punkt. Det gælder sikkert ikke for alle, men jeg ved det gælder for mig. Kærligheden til mine børn vil kunne overvinde alt. Den er uforanderlig. Man kan komme i den situation, at det bliver smertefuldt at elske dem, men man elsker ikke mindre.

Slet ikke uenige Same Same
For kærligheden til ens barn kan forblive intakt, ved ikke om den er uforanderlig, men stærk og helt grundlæggende, selv om den kan blive ensom og smertefuld..

Tak inkognito19
Tak for jeres respons.
[:)]