På besøg hos Dansk Front.

På besøg hos Dansk Front. claespedersen
Feministerne hos Dansk Front.
Jeg var inde og se Dansk Fronts hjemmeside og læste deres indholdet, som var et forsvar for bevarelsen af den hvide race ” Den Germanske” og en opfordring til danske kvinder ikke skulle få børn med folk af fremmed herkomst, for at undgå et multietnisk samfund.

De danske kvinder skulle gøre sig bevist om deres kulturelle arv fra Vikingetiden, og det er da ganske rigtigt at kvinderne var bedre stillet under Vikingetiden, end de blev det med kristendommens overtagelse af magten i Danmark, så jeg kan udmærket følge dem i deres kritik af religionerne, men dog kom Vikingerne ret meget rundt i verden og tror næppe de var imod sammenværd med folk fra andre folkeslag.

Men folkevandringer har til alle tider fundet sted og intet tyder på at løkkes nogle grupper at stoppe den og tværtimod er den der uvikler os som mennesker, mødet med det anderledes der møder os med et åbent sind. At religionerne bygger mure imellem mennesker er en kendsgerning, og derfor er kritik religionerne nødvendigt i forhold til løse de problemer vi står med i verden i dag, men at angribe mennesker med en etnisk oprindelse medvirker på ingen måde til, at vi udvikler et samfund hvor der skabes rum for diskutere vores modsætninger.

I et demokratisk samfund er det ok at angribe verbalt de religiøses symbol verden, en del på venstre fløjen har haft vanskeligheder ved forstå dette i forbindelse med Jyllands postens bragte tegninger af Muhammed.

Men skulle der være læser der var interesseret i en mere nuanceret kritik af religionerne henvises til følge hjemmesider. Da det nok ikke er blandt feministerne hos ”Dansk Front” man finder den mest saglige religions kritik eller et menneske syn der vil sine medmennesker det bedste.
http://www.ateist.net/
http://www.humanistiskdebat.dk/
http://www.ateist.dk/

Ellers er alle velkommende i overstående foreninger uanset etnisk oprindelse dog skal bekende sig til en sund skeptisk indstilling over for de religiøses tilvante forestillinger om verdens skabelse og menneskes oprindelse.

Mvh.