På rejse i det ukendte Europa 1

På rejse i det ukendte Europa 1 et studerende par
Min kammerat og jeg skulle til Italien.
Første stop skulle være Milano.

Vi rejste på en varm juni dag, - jeg husker ikke så meget, jeg læste en del, følte mig sulten hele tiden.

I toget fra Hannover til Frankfurt drak vi nogle øl og snakkede. Jeg husker kun en kvinde, en konduktør fra Dk, lys og blond og lækker.

Fra Frankfurt skulle vi rejse med et ældre tog, gl. kupe til Milano. Mærkeligt nok var der ingen lys eller strøm i toget...en forvirret schweitzisk konduktør løb frem og tilbage.

Jeg kom til at sidde ved siden af en kvinde, på 44 år, fra Nez Zeland, hun var også forvirret og skulle til Milano også, hendes første stop i Europa.

Jeg faldt i snak med hende: Hun var skilt, nu single og ønskede at komme væk fra det hele for at bruge et halvt år på at rejse. Lidt pinligt var det, da hun opdagede, at jeg havde kondomer i pungen...jeg gik på toilet, vi delte nogle øl, jeg gik på toilet igen, og da jeg kommer tilbage, sidder min kammerat og tungekysser med damen fra New Zealand.

Jeg under ham det. vi kysser med hende lidt på skift. og falder så i søvn.

Næste dag i Milano har min kammerat en aftale med kvinden, vi skal flytte på samme hotel og samme værelse,...har du prøvet en trekant, spørger han? Ja, må jeg svare...så prøver du det igen, siger han..

Vi finder hotellet og kommer op på værelset.

Fortsæt du bare.... fyr22
det lyder som en spændende tur, lad os bare høre.. så kan det jo vare man skulle tage på interail...