Pålideligt nyhedsmedie søges.... nok af os alle

Pålideligt nyhedsmedie søges.... nok af os alle RMR
Jeg synes gang på gang at man bliver skuffet over den ensidige, partiske og ringe dækning der er af verdenens begivenheder.
For tiden ikke mindst krisen i mellemøsten.

Hvis man ser på de amerikanske nyhedsmedier så som CNN og FOX News, så er det mere underholdning og talkshow end egentlig journalistik. På FOX News er deres eskpertpanel ikke sjældent kendte mennesker, som f.eks. skuespillere, sangere osv.
Når man snakker med amerikanere om "verdenssituationen" så skinner det tydeligt igennem at de æder hvert et ord af hvad deres egne medier siger.

Vores egne medier er jeg ikke helt så utilfreds med, men dog synes jeg at de er yderst ringe når det gælder at dække hele historien og denne ensidighed er de ofte enige om.
Jeg synes at de begivenheder som er her i verdenen i disse år er lidt for alvorlige til at man kan lade sig styre eller danne sin mening ud fra bare een vinkel.

Så hvor finder man et pålideligt nyhedsmedie?

Meget gerne et der ikke er dansk.

tjah Ting
Jeg tvivler på at der eksisterer et pålideligt nyhedsmedie. De vil altid være farvet af holdninger. Det bedste vil nok være at bruge flere forskellige medier så man kan danne sig et billede ud fra det. Gerne fra flere forskellige lande.

Se mine indlæg hankatten494
i tråden: "objektiv journalisme" lidt længere nede.
Jeg orker ikke at skrive det hele igen.

Medier er upålidelige Fnug
De skal sælge historier på bekostning af objektiviteten, for at fremme oplaget, seer og lytter tallet.

Danmark har verdens værste galehus medier, der lever af løgn og bagvaskelser.

Frederiksberg er den værste rottehul desangående, hvor der ikke findes et medie, der blot kan mønstre en enkelt normalt begavet medarbejder, de har kun psykiatriske tilfælde blandt medarbejderstaben, der lyder som om de er undsluppet den lukkede afdeling, hvad de måske nok også er.

Eller har man statsmedierne, DR og TV2, for begge gælder, at de ikke er objektive, og ikke gider udføre et ordentligt researche for deres produktioner. Paradokset med f.eks. DR Dokumentar, der leverer dokumentforfalskning til udsendelserne. Ligeså gør TV2, også, når de skal sælge holdninger.

Rottehullets aktører secificeres nærmere her Fnug
Jeg benævner medierne på Frederiksberg som en rotterede, men glemte at indsnævre dem jeg havde i tankerne.

Det er galehusmedierne lokalradioerne på Frederiksberg. Frederiksberg journalen og især det rablende gale nazi snot organ Frederiksberg lokalradio. Her er det farlige gummicelle tosser der er på begge lokalradioer, der rettelig burde tvangsindespærres på psykopatanstalten i Vridsløse.

Galehus sinker som tosse Anni etc. burde tvangsindespærres.