Pædagogernes Ulovlige Strejke!

Pædagogernes Ulovlige Strejke! aristoteles
Har virkelig kostet dyrt -ifølge fagforbundet BUPL, Viborg blev smertegrænsen nået 5/10. -Syv dages arbejdsnedlæggelse har kostet dyrt for mange strejkende Viborg-pædagoger, som har mistet op mod 10.000,- kr. i tilbageholdt løn og bod.

Tal for BUPL viser at det har kostet en pædagog med 10 års erfaring 1066,- pr. strejkedag, plus pensionsbetaling. -Oven i det kommer boden på 40,- kr. i timen for 2den, 3die og 4de arbejdsdag, herefter skærpes den til 60,- kr. i timen.

På bundlinien står at en erfaren pædagog i Viborg efter syv dages strejke har tabt ialt 9.662,- kr.
-Formanden for BUPL i Vestjylland, Jens Jensen, mener ikke at pædagogerne kunne bære at strejke ret meget længere. -Smertegrænsen var nået, siger han!

Det kunne jo være at man skulle tænke sig om endnu engang næste gang, før man besluttede at bryde loven? - Men det er selvfølgelig ikke op til mig at bedømme!

realisten.

kilde: www.dr.dk/Regioner/Vest/Nyheder/Andet

Så må BUPL jo have strejkekassen lukket op Millemarie
Hvornår har du sidst hørt om en "lovlig" strejke?

Overenskomststridig strejke.... alle antikkens store filoso...
....hedder det. Det er ikke noget hedder ulovlig strejke i Danmark.

Vi lever ikke en diktatur stat. Og både stavnsbåndet og slaveriet er ophævet.

Så der er som udgangspunkt lovligt at strejke. Det hedder enten overenskomststridig strejke eller lovlig strejke (i henhold til overenskomsten).

Men Gudskelov Peter Madsen
får de røde baryler lov til at betale for deres uforskammetheder

Eller der kommer en mand med en skotøjsæske Millemarie
- det er jo set før.

Ja det siger du Millemarie
ja ja - det siger du, men Bush arbejder på sagen og fjoget hoppe jo lige i hælene af ham. Så vent og se.

Fuldstændig rigtigt. Hahahihaha
Det er det IKKE.

Sæt dig nu ind i tingene! den.glade.socialist
Der er ingen strejker der er ulovlige.

De kan være overenskomststridige. Det er noget andet.

Kun de få gange hvor det er folketinget der ved lov har ophævet et forkastet mæglingsforslag til lov kan en arbejdsnedlæggelse kaldes for ulovlig.

Det var den faktuelle detalje, der lige viser, at du ikke er sat særligt grundigt ind i hvordan Arbejdsrettens bestemmelser er.

Derudover er det sådan, at hvis man som medarbejder vil strejke for at opnå forbedringer - i dette tilfælde undgå forringelser - så har det altid medført ofre for dem der tog kampen. Det ved alle der deltager i sådanne aktioner, og derfor er det jo ikke noget man gør i tide og utide.

Til forskel fra dem der aldrig kunne tænke sig at gøre noget for fællesskabet, og som altid er parat til at mistænkeliggøre dem der tør tage kampen.

Blev der lavet en landsindsamling til støtte for dem der har mistet løn m.m. i denne periode melder jeg mig gerne med et bidrag. For fællesskabet gør os stærke.

længe siden aristoteles
vist nok?

men det ændrer ikke noget, vel?

strid om ord aristoteles
i sidste ende ender det i arbejdsretten, som dømmer strejken ulovlig!!!

hallo, hallo aristoteles
er der nogen hjemme???

så er vi jo aristoteles
også enige på det punkt!!!!

som sagt aristoteles
en strid om ord, -i sidste ende kommer den overenskomststridige arbejdsnedlæggelse for arbejdsretten, som kender den ulovlig, og dem som har brudt de aftalte regler må betale bod.

realisten.

nej det har aristoteles
jeg ikke bemærket,

men har heller ikke meget med dette indlæg at gøre, sådan realistisk set!!

mvh.

realisten.

Prøv nu at forstå det den.glade.socialist
arbejdsretten kan ikke erkende den ulovlig - da man ikke overtræder nogen lov.
Man overtræder en overenskomst. Altså en privat aftale indgået mellem to parter.

kun det at den.glade.socialist
hele den mistænkeliggørelse som Lykke-Lars og Fjoget havde som deres stærkeste argument viser sig at være forkert.

Lige som din "mistænkeliggørelse" med at kalde en aktion for ulovlig selv om der ikke er nogen lov der forbyder strejker og aktioner.

Til aristoteles. Ikke ulovligt karpa
Strejken ikke ulovlig. Strejken fra pædgogerne var ikke ulovlig men overenskomststridig. Blokaderne i værksat af forældre på tværs af partiskel var ulovlige. De blev også fjernet af politiet enkelte steder. Så lige en ting til!! Det var altså ikke blokader og strejker der var på dagsordenen. Det var et folkoprør mod regeringen. I værksat af folket.
Det er når man opfatter et demokrati som et flertalsdiktatur. Og lader hånt om minoriteterne og viser mangel på respekt for disse. Tro ikke at det ikke har gjort indtryk på mange politikkere(Også dine egne)!

Lige en ting til. Tror du virkelig, at når man bekæmper denne regering, at man har udført en ulovlig handling. For så skal du have fejet for egen dør først. Med din holdning skaber du kun fjender og konfligt. Er det virkelig hvad du ønsker? Keder du dig? Er du ensom?

man overtræder aristoteles
arbejdsretsloven, som er en overenskomst, basta.

du vender aristoteles
tingene på hovedet og du ved det godt selv!

men du er gennemskuet af alle andre lovlydige retsskafne danskere!

iøvrigt hedder det Danmarks Statsminister, altså personen som har ført dit land fra ruin til et sted hvor der igen kan åndes, uden at kreditorerne er på nakken af dig, -men det fatter du vel intet af, vel?? - du tror at danske kroner er noget at denne regering har flydende nede i kælderen og bare ikke vil slippe, så du kan forbruge dem igen, som i de gode gamle tider, hvor landet blev forgældet til op over alle tre ører, ikke?

realisten.

tak for dit velmenende aristoteles
indlæg! -jeg svarer:

1. korrekt, som allerede svaret ovenstående flere gange ikke direkte ulovligt, MEN overenskomststridigt, -og når det ender i arbejdsretten, bliver den kendt ulovlig!

2. Blokader ja, forældrene blev taget som gidsler, måske har du ikke fulgt med i timen? Hovedparten af forældrene blev mere eller mindre truet eller følte sig nødsaget til at deltage for deres barns sikkerhed, i fremtiden - der skal en stærk psyke til at gå imod sit eget barns dagplejemor, som er besat af had mod systemet og regeringen -og så vide at du er nødt til at skulle asflevere dit kæreste eje til samme plejemor dagen efter, HVIS du i hendes mening, ikke har fulgt trop - forstår du?????

3. ja presset har utvivlsomt gjort indtryk på politikerne og alt vil blive gjort, for at forebygge at situationen ikke gentager sig?? - det er mit spinkle gæt??

4. Om jeg skaber fjender ved at sige sandheden, betyder intet for mig, det er jeg vant til -det har været mit lod i mange år! Men tro mig det skaber i aller højeste grad også venner, rigtige venner, som man kan stole på!! -hvor mange har du af dem?? hånden på hjertet, se dig selv i spejlet, - hvis det går helt galt for dig! hvor mange står dig så bi??

realisten.

Sikke godt humør den.glade.socialist
du pludselig blev i.

Bare fordi du ikke kan acceptere, at strejkerne var lovlige - men overenskomststridige. Og at du ikke kan lide at det er afsløret, at Lykke-Lars og fjoget manipulerede med befolkningen, da de prøvede at tilbagevise BUPLs undersøgelser.

Kan godt forstå at det kan være to bitre piller sådan at sluge på en gang. Men du kan jo lige så godt gøre det først som sidst. De skal jo indtages på et tidspunkt.

Og når du så er kølet lidt af igen og kan begynde at tænke normalt (det må kunne ske trods alt) så kan du måske prøve at fortælle mig hvad det var for en dårlig økonomi fjoget overtog.

Var den ikke meget bedre end den han efterlod til Nyrup da han måtte træde tilbage som minister efter at have erkendt at han havde foretaget kreativ bogføring?

Menneskeligt at fejle - dumt at fremture den.glade.socialist
som et gammelt ord siger.

Arbejdsretten kan ikke dømme noget der er lovligt som ulovligt.

De kan afsige dom om at der er brud på overenskomsten.

At fortsætte med at sige det samme sludder igen og igen er - nåh ja - dumt.

Er det en kunst for dig den.glade.socialist
at have så faste meninger om alt det du ikke ved noget om.

Men indrømmer at du kan få en hjertelig latter til at runge gennem lokalerne når man læser dine indlæg.