Pædofil

Pædofil anonymXXX
jeg er pædofil men ved ikk hvad jeg skal gøre ved det i det at det jo er en lyst og
derfor er det svært at stoppe

Kan godt forstå bn1958
at du står som anonym.

er du mere anonym? anonym
bn1958?

Brugeligt svar .,.,
Søg noget hjælpe imens du kan, lige pludselig er det for sent og du sidder for at have gjort noget meget dumt, som måske kan have dødelig konsekvens for den anden part. Du kan ikke vide hvordan drengen/pigen vælger at tackle det den livskrise han/hun skal gå med for resten af livet.
Du bliver jo ikke sat i fængsel som at søge hjælp. Ved der er flere steder f.eks. i aalborg hvor mennesker med dine lyster får hjælp. For det er sygeligt, om man vel det el. ej.

kend dig selv Anonym
Pædofili er ikke altid en sygdom, det kan være det for mennesker som er forvirrede og usikre på deres seksualitet og derfor tror de er pædofile.

Er du derimod sikker på du er pædofil og ellers har et normalt liv med seksuelle forhold til jævnaldrende så er du imo ikke syg og må derfor selv lære at styre dine lyster overfor børn,drøm alt det du vil, kig og nyd, men forbered dig selv på at det ikke kan blive til mere end det. og hvis du endelig skal have sex med unge piger så hold dig inden for loven, hvilket også giver dig frie rammer. selvom det kan være svært som voksen mand at finde piger mellem 15 og 18 at have sex med. Men der er dog en del prostituerede på 18-19 år rundt omkring i landet.

Nogle skal have hjælp for kunne leve med det, andre klarer sig fint selv. Men gør det du bliver lykkelig af.