Pædofile i samfundet

Pædofile i samfundet Emma Gad
Gennem de sidste år, er der kommet meget debat omkring pædofile. Jeg læser mange bøger fra gammel tid, og der står ofte beskrevet, at ældre mænd havde meget unge koner eller havde sex med unge piger, så det er da ikke et nyt problem/fænomen. Går vi helt tilbage i biblen fx. så er Jomfru Marie ikke mere end 12 år gammel, da hun bliver gravid. Så også en udsendelse i TV for nylig, hvor en 16 årig pige, havde valgt at flytte sammen med en mand på 46 år. og det fandt hun ganske naturligt. Så i virkeligheden mener jeg at ordet "pædofil" er et helt forkert begreb. Der er snarere tale om VOLDTÆGTSFORBRYDERE, når vi taler om at voksne forgriber sig seksuelt på børn. For kærlighed har jo ingen aldersgrænser vel?

Sikke noget ævl jetpost
er det en måde at retfærdiggøre pædofili på? Det er stadig forbudt at have samleje eller anden kønslig omgang med unge under 15 år.

Kærlighed har da intet med det at gøre c.juhl
Det er da en gang p** at fyre af.

Kærlighed og pædofili er to vidt forskellige ting. Jeg er helt enig, kærlighed har ingen aldersgrænse, men når en 45 årig mand har seksuel samgang med en 13 årig, så er det et brud på loven. Og ingen kan bilde mig ind at han ikke ved det.

Bare fordi man får en hvis nydelse af at køre for stærkt, skal man da ikke have lov til at køre 190 på motorvejen.

Kærlighed kender ingen grænser millen23
så langt så godt. Men fortæl om du virkelig tror på, at en 16 årig ved, havd kærlighed er?!? Hun ved hvad forelskelse er, men at hun føler kærlighed for en gammel knak over 40 kan ikke passe.

Han er vammel og komplet egoistisk, at han udnytter hendes forelskelse på den måde. Hun ved vel ikke bedre.

Jeg grummer mig ved tanken!

Ikke meget Emma Gad i den udlægning dulkis
hun talte aldrig nonsens.

hov hov 540'er
jomfru maria blev godtnok gravid, men hun var da stadig jomfru!! -så der var der da ikke noget med sex!!!

ordene passer fint jacob.lykke
der er jo forskel på at udøve voldtægt og så have sex med en mindre årig.

hvis vi ser på scenariet en 14 årig, der er sammen med en på 17. det er pædofili da hun er mindre årig, men ikke voldtægt hvis hun indviligede i det - fx fordi de er kærester.

så ordene er såmænd passende.
men det kan sagens være beggedele.

mh Jacob

jo den har anonym
Nu er det jo sådan, at alle børn ser voksne som deres rollemodeller - Og hvem har, som barn, ikke været forelsket i en onkel eller ven af huset eller andre voksne?
Men derfor kan man da ikke sige at kærlighed ikke har nogen alder. Man bør som voksen, hjælpe barnet med at prøve at forstå at der er forskel på forelskelse og barnlig betagethed af den "voksne verden" - og ikke tage barnet med i seng!

civilisation anonym
Heldigvis er vi blevet klogere og mere civiliserede end man var dengang!

Så kan man... Krusty
...spørge sig selv: Er det rigtigt/forkert bare fordi det er lovligt/ulovligt?

Du har helt ret. ftg
Det er mangel på kærlighed når man forgriber sig på mindreårige.

Og desuden ftg
var Maria mere end tolv år da hun fødte Jesus. Det var Jesus der var 12 år gammel da opholdt sig i templet mens forældrene vendte tilbage fra Jerusalem. Jeg tror ikke denne Emma Gad ved hvad han snakker om.

Lovgivning er Anonym
ikke det samme som rigtigt og forkert.

Lovgivning er givet på baggrund af personers vurderinger... disse personer kan også lave forkerte vurderinger!

Følger man blindt lovgivningen er man en robot uden selvstændighed!


-Dette er generalt og hentyder ikke til det altuelle debatemne.

Definition af begrebet Pædofili sanessa
Synes du forveksler kærlighedsforhold med stor aldersforskel og så pædofili. Der er ihvertfald en grundlæggende forskel...LIGEVÆRDIGHEDEN!

I et forhold betragtes begge uanset deres mængde af erfaringer, som partnere...altså de har samme position...Sådan er det ikke i pædofiliforhold.

Pædofili er voksne der tænder seksuelt på små børn. Det er sygeligt og findes under psykiatriske diagnoser i diagnosemanualen ICD10 læs mere om det her http://da.wikipedia.org/wiki/P%C3%A6dofili

Jeg havde selv gennem en længere periode et forhold til en ung fyr, som var 22 år yngre end mig. Han er idag 24 år, men jeg har ikke set ham i over et år.... Selvom jeg skal love for der røg nogle øjenbryn op i panden hos en hel mdel satte personer i omgangskredsen, så gjorde det mig ikke pædofil! Det var MEGET træls...en jeg kendte har en søn som var 4 år ældre end ham min unge ven...og hun kunne lige pludselig ikke se mig som andet end en person der var ude efter hendes søn! Jeg var sgu da lige ved at kaste op! Man kan jo ikke på den led gøre for at man bliver smaskforelsket. Han var jo voksen, flyttet hjemmefra, udlært... Det var sandelig meget andet andet end det fysiske der trak... drømme, holdninger, mål, interesser, humor og MUSIK!

Pædofili har intet med kærlighed at gøre!

Poul Nyrup Rasmussen er Frimurer? Prasmussen er Frimure
Poul Nyrup Rasmussen er Frimurer,er dt rigtig?

læs:

http://www.mindcontrolforums.com/stopchildrape.net/

og ? En sur mand
Frimurer eller ej ?
Hvad rager det dig ?

Poul Nyrup Rasmussen er ikke og har aldrig været frimurer. Lund
Poul Nyrup Rasmussen er ikke og har aldrig været frimurer.
Skal vi så ikke få lukket den sag.