pædofili en seksualitet hva mener du??????

pædofili en seksualitet hva mener du?????? duk duk
Man har på det seneste i medierne hørt om Rudy, hvilkens sag tangere børneporno.

For en del år tilbage var der nogle pædofile i et tv-program i forbindelsen med lukningen af der pædofil klub.

Hvis jeg husker ret blev der nævnt at de pædofile i den forbindelse mente at pædofili var en seksualitet....

ville egentlig gerne høre jeres mening for som jeg ser det er den eneste måde at bekæmpe problemet at få en dialog igang..

Og jeg vil på forhånd gerne bede alle om at acceptere hinandens indslag og lade være med at svine hinanden til for det er sådan noget som bryder dialogen.

Så respekter hinandens meninger og holdninger...
Og vær nysgerrig og spørg ind til benet???

Nej KZ-kandidat
De mennesker vil ikke indse at de er onde. Pædofili kan ikke være en seksualitet, for så skulle det være medfødt. Hvordan kan et barn være pædofilt? Pædofili er en reaktion.

Dem der siger at det er en seksualitet, narrer sig selv. Istedet burde de acceptere deres fejl, og lærer at leve normalt. Man kan ikke være lykkelig hvis man er pædofil.

Medfødt vil jeg tro Kennerd
Jeg tror at det er medfødt eller også bliver det grundlagt i eller før puberteten.
Jeg er selv fasineret af unge piger, men derfra til at udnytte, voldtage, bortføre og hvad man ellers læser af ting, der er lige så langt som sansynligheden for at enhver anden voldtager en kvinde de ikke kan få.


Nednstående er svar til det andet indlæg.


"De mennesker vil ikke indse at de er onde. Pædofili kan ikke være en seksualitet, for så skulle det være medfødt. Hvordan kan et barn være pædofilt? Pædofili er en reaktion. "

Et barn her jo ikke nogen seksualitet og den de har er jo udelukkende "pædofil" d.v.s lege doktor eller nysgerrig pillen og interesse for det andet køns forskellighed.

Hvad mener du med at de er onde??"Dem der siger at det er en seksualitet, narrer sig selv. Istedet burde de acceptere deres fejl, og lærer at leve normalt. Man kan ikke være lykkelig hvis man er pædofil. "

Jeg giver dig ret i at man skal acceptere at man har det sådan og så leve "normalt" , men jeg er ikke bekendt med at det er påvist som en sygdom eller andet som er kurerbart. Hvis det grundlægges i barndommen så kunne man jo godt tro at en slags terapi kunne hjælpe.

bruges også anonym
Jamen det er jo netop terapi der bruges for at afhjælpe disse menneskers indstilling til den tro de har i sig om "At de bare er gode ved børnene og elsker dem".
Pædofile har en forkvaklet tankegang i forhold til "normale" mennekser - som gør at de ikke kan se de gør noget forkert.

Men NEJ - jeg mener ikke at pædofili er en seksuel afvigelse på størrelse med SM fx. SM foregår mellem 2 ligeværdige mennesker, der begge har lysten til at dyrke denne form for sex. Pædofili foregår kun på den voksnes betingelser og er derfor ikke noget ligeværdigt mellem to mennekser.

Man skal selv ville hjælpes duk duk
Hvis man selv vil hjælpes af med sin tankegang er det en god ide at gå til enten psykolog eller psykoterapi.

ville dog i første omgang foreslå psykolog da man ved psykoterapi bliver skrevet op i det offentlige.

Synes man burde tage ansvaret for sig selv og gøre noget ved det, men det er mit indtryk at mange pædofile ikke har den vilje.
Det er disse typer der får en tvangs medicinsk kastration.

Men hvorfor ikke være voksen nok og tage skeen i den anden hånd og gøre en indsats hos psykologen. for de kan godt hjælpe.

Jo da Annonymos
pædofili er en sexualitet, pædofili betyder at et menneske kun tænder sexuel på børn der ikke er færdigudviklet, og nej pædofili er IKKE forbudt, men det er forbudt at udføre det, måske skal pædofili sidestilles med andre fetish, omend det så er en fetish der kun har til formål at behage den ene part.

Om pædofile er syge på en eller anden måde ved jeg ikke, men jeg anser en del pædofile for dybt psykotiske når de påstår at børnene selv vil for det er vist det største selvbedrag man kan forestille sig.

Der er i et indlæg skrevet at børn ikke har en sexualitet, det er urigtigt, selv meget små børn har en sexualitet, men den er rettet mod dem selv og efterhånden som de bliver ældre rettes den også mod jævnaldrende, det er sikkert den sexualitet børn har som nogle pædofile mener er rettet mod voksne, men det er kun noget den voksne drømmer om for at have en undskyldning til at begå overgreb mod et barn.
Og skal vi så ikke lige have sat noget på plads, der er tale om pædofili når et voksent menneske dyrker sex med børn, og definitionen af børn er: personer under den sexuelle lavalder, som er 15 år her i danmark, altså er et menneske der dyrker sex med en 15-årig IKKE pædofil, og jeg vil da gerne gå så langt som til at påstå, at hvis der er tale om misbrug af piger der er kønsmodne er det heller ikke pædofili selvom hun måske kun er 12-13 år, da det jo i "sagens" natur drejer sig om forplantning, men stadig forbudt, min opfattelse af pædofilt misbrug er når et voksent menneske udnytter et barn der ikke er kønsmodent og dermed ikke klar til den sexuelle akt.

Vid at jeg væmmes ved at nogle mennesker opfører sig sådan overfor børn, men jeg er også realistisk og indser at den slags mennesker findes, og de kan ikke "helbredes" da det er en sexuel fetish eller en sexuel afvigelse, ligesom man ikke kan "helbrede" homofile med behandling, det er noget de pågældende personer har dybt i sig.

ung slaagter
jeg ma da sige jeg tonder helt vild pa piger der er klodt pa som sma skolepiger og bliver godt brugt er der andre der har det pa samme made sa skriv til slaagterkim@jibii.dk

du er kraftedeme for klam Din kone
Bliv på Grønland!!!!

Pædofili er en seksualitet saintan
Ligesom det at være hetero eller bøsse også er det, det beskriver nogle lyster og tilbøjeligheder.

Bare fordi man er bøsse er det ikke sikkert at man kun vil have seksual omgang med mænd, kan også være man kan lide kvinder seksuelt, måske går pædofile primært efter børn seksuelt men det udelukker ikke at de kan have et seksuelt forhold til en voksen kvinde, de er måske endda lykkeligt gift.

"De mennesker vil ikke indse at de er onde. Pædofili kan ikke være en seksualitet, for så skulle det være medfødt. Hvordan kan et barn være pædofilt? Pædofili er en reaktion."

Fordi noget er "ondt" i nogles øjne udelukker det ikke at det er en seksualitet, på lige fod med bøsser eller heteroer. Måske er den pædifile trang medfødt, det ved vi ikke, måske bliver en pædofil skabt måske bliver en bøsse og en hetero skabt. Vi ved det ikke.

Kan ikke tage dit indslag alvorligt duk duk
Det er forkert at man ikke kan hjælpes, man skal blot selv ville, endvidere tænder nogle pædofile både på mindreårige og voksne, pædofili kan godt være ens egen umodenhed der gør dette, herfor skal vedkommende gennemgå en slags modningsfase. Det kan være alle mulige former.
13-14 årige piger er efter min mening stadig ikke modne nok i skallen til man som voksen bør have nogen seksuel omgang med disse.
Men jeg respekterer da din mening og takker aligevel for indlægget.
men husk bare fordi nogle 13-14 årige virker modne er det ikke sikkert de alle er det, i virkeligheden drejer det sig om det er skadeligt for disse piger.

du tænder åbenbart på unge piger eller fantasien om dette. duk duk
Det er helt ok at have det sådan. Bare du kan begrænse dig til at udfører disse seksuelle former med en over 18 år.

Men er ikke helt sikker på hvor seriøst dit indlæg er og hvad dit motiv er for dette men takker dog stadig for indlægget

interessant holdning duk duk
synes der er nogle gode argumenter i dit indslag, og har da heller ikke selv svarene.

Min personlige holdning er at alle mennesker på en eller anden måde er ens når de kommer ud.
Og så påvirkes i af vores omgivelser og det er hele livet igennem.
Men især i barneperioden er det at barnet danner de første grundelementer i sin seksualitet.
Men hvorfor nogle bliver homoer eller heteroer ved jeg ikke men er disse ikke helt færdig udviklet bliver man efter min mening pædofil.

Underudviklede? saintan
Tror som du også at det er barndommen der har den største indflydelse på hvordan et menneske bliver senere i livet, men alle mennesker bliver født med nogle færdigheder. Nogle bliver født som drenge, andre som piger. Nogle er lyshåret andre er mørkhåret og nogle har slet ikke noget hår!

Det er forskelle på ens overflade (udseende), mit gæt er at børnene der bliver født ud over at være forskellige udenpå, også er forskellige indeni!

Jeg tror at nogle bliver født mere følsomme end andre, nogle klogere end andre, andre stærkere end andre. Nogle bliver født med heteroseksuelle tendenser, nogle homo og andre igen pædofile, osv..

Men jeg tror ikke at grænserne er så stærkt delt op mellem de forskellige individer, tror der er lidt hetero, lidt bøsse, lidt pædofil lidt osv. i alle mennesker! Fordi man er lidt bøsse er det ikke sikkert at man nogensinde får et forhold til en anden mand eller en anden kvinde (læbber).


"Men hvorfor nogle bliver homoer eller heteroer ved jeg ikke men er disse ikke helt færdig udviklet bliver man efter min mening pædofil."

Hmm, mener du at pædofile er "underudviklede" seksuelt? ("ikke helt færdig udviklet")

Har vi noget belæg for at give dem den 'betegnelse'?, jeg ved godt at mange ikke bryder sig om pædofile, og at det kan give mange en følelseslettelse at kalde dem nedsættende navne og betegnelser. Tror at pædofili er en variant af den menneskelige seksalitet der b.la også forfindes i en af menneskets forfædre, bonoboen, og derfor tror jeg egentligt ikke man kan gøre så meget for at behandle de syge da de i virkeligheden ikke er syge.

Fra Wikipedia om bonoboen, uddrag:
http://en.wikipedia.org/wiki/Bonobo#Sexual_social_behavior
"Sexual activity happens within the immediate family as well as outside it, and often involves adults and children. Bonobos do not form permanent relationships with individual partners. They also do not seem to discriminate in their sexual behavior by gender or age, with the possible exception of sexual intercourse between mothers and their adult sons"

"adults and children" - voksne og børn

Men når det er sagt, så mener jeg selvfølgelig ikke at pædofili bør være lovligt, vores samfund er da også meget anderledes end bonoboens selv om vi har de samme forfædre, og det er da stadig strafbart at have seksual omgang med mennesker under 15 år.

Udmærkede teori duk duk
Ja jeg har belæg for at utre mig sådan, da jeg kender til nogle pædofile personer, for deres vedkommende er der helt afgjort tale om underudviklet seksualitet.
dvs. de sidder fast i et stadie hvor de skal have hjælp for at kunne komme videre.

Mht. om hvorvidt vi er ens når vi blir født kan jeg fortælle at bortset fra arvegenerne er vi altså ens. Har dog også hørt at nogle forskere mener at nogle fødes som homoer, her er det duften altså en kemisk tiltrækning, der kan have med dette af gøre.
Hvis det var det samme med pædofile er det bare mærkeligt at deres dufte ikke er udviklet endnu som børn. Mener derfor at det er noget psykisk altså det rene, det uskyldige, det unge den pædofile tænder på.

hjælp jeg er ..... pacorro
hej duk duk.

Ja der kører temmeligt meget i tv om sexmisbrug af børn i alle aldre.
Som du så fint nævner, er måden at bekæmpe problemet ved at gå i behandling. Det tager desværre lang tid og koster mange gange mere end hvad det almindelige menneske kan betale.

Når jeg nu er sikker i min sag, handler det om at jeg (desværre er en af de onde. Monsterne.) går i behandling og har gået i lidt over 6 måneder. Jeg går en gang om ugen og taler med en fantastisk psykolog.

I mit tilfælde handler det om omsorgssvigt og tidlig skade.
Jeg kom på børnehjem som 2årig og boede der i 5 år. Grundene er egentlig irrelevante. Vigtigt er at det skete.

Jeg er nu midt i 40´erne og har bokset med det i mange år. Har dog - heldigvis aldrig gjort nogen noget ondt.

Forøvrigt er der mindst et par definitioner på pædofili. Jeg hører til kategorien; regresiv pædofil. Dvs, at jeg har svært ved at turde søge tryghed og intimitet hos en voksen kæreste, grundet svigtet for mange år siden.

Jeg kunne skrive meget mere, men nu er min kone og børnene kommet hjem, så måske hvis nogen har spørgsmål kan jeg vende tilbage senere.

Obs. min kæreste kender til mit problem og vi har det hårdt, men kæmper sammen og tror på at vi kommer igennem nåleøjet.

Tak fordi du interesser dig for problematiken.
Ps. jeg er pædagog og har arbejdet i mange år med både piger og drenge. Jeg ved dog hvor grænsen går, så derfor er der ikke noget at være bekymret for.