P-bøder

P-bøder sendjano
Det er mig en gåde, at der ikke er nogen der griber ind i det svineri der forgår med P-vagter og de firmaer der driver pengene ind. Hvem er det lige der ejer lille DK, det er da os alle sammen, og ikke p-selvskaberne, og selv med de beviser der blev lagt frem i Tv, ville de skide på bilisten, og så var han jo direkte modbydelig at høre på. HVOR ER DE POLITIKER HENDE DER HAR NOGET MED DET AT GØRE ???????????????????? Ikke VH. S

Parker lovligt.. Anonym
Idiot

Man parkerer lovligt... Lizette
... og får en bøde.

Hvem er så idioten, idiot? Det er parkeringssmølfen sku da!

Fik en bøde for at holde ud for en fuldt optrukken linje. Jeg holdt IKKE ud for bemeldte linje, hvilket jeg gjorde skriftligt opmærksom på, med foto.

Deres svar "afgiften opretholdes da den er lovligt pålagt". Øhhh, javel så...!?!

Havde de nogen fotodokumentation? Næ!
Kunne de på anden måde påvise at de havde ret i deres forehavende? Næ!
Hvad havde de da at sige til deres forsvar?
-
-
De havde intet at sige til deres forsvar. Intet, andet end at mit foto måtte være et falsum.

Jeg skal pludselig bevise, at de ikke har ret, og de skal samtidig tage stilling til bevisets gyldighed. Det er den omvendte verden. Der hersker retsløse tilstande!

Og fordi de er embedsmænd fik jeg at vide vejer deres ord tungest, "for de har jo intet incitament til at forsøge at snyde". Deres incitament til at snyde er da ellers lige så oplagt som borgerens, hvis man skal se sådan på det. Idioter!

Desværre er retspraksis, forstå det hvem der kan, at parkeringsselskabet altid får medhold, hvis der er tvivl i sagen. kun i sager hvor det er helt åbenlyst at borgeren har ret, taber parkeringsselskabet.

I min sag hvar det således åbenlyst at de ikke kunne føre bevis for deres sag, så de fik selvfølgelig medhold, da jeg ikke kunne afvise at mit foto var taget efter at jeg havde modtaget bøden - for så havde jeg jo haft mulighed for at rykke bilen.

Ja, det er den retsløse virkelighed. Tænk engang...

M.v.h

Ja, Anonym... Bullerfnis
... Du lyder ligså arrogant som direktøren for P-selskabet!!!

Det kan jeg genkende Bo Frank
Jeg har fået en bøde for at parkere i strid med tidsbegrænsningen.

Men når der intet skilt er der anviser en sådan begrænsning, er det jo svært at vide noget om. Det viste sig at skiltet stod for enden af vejen. Jeg var dog kommet til vejen via en privat erhversejendom, hvortil jeg har adgangskort. Jeg kunne ikke holde inde i deres gård, så jeg blev anvist at køre ud af en anden port og holde på gaden.

Som sagt så gjort, hvorefter jeg gik ind i ejendommem, og passede mine ærinder på stedet. Da jeg kom ud havde jeg fået en bøde. Det gik åbenbart over parkeringsselkabets forstand at man kunne komme "ind fra siden" på den måde, endskønt alle ejendommene hele vejen igennem har port til begge sider.

Jeg kunne bevise at jeg havde adgangskort til bemeldte ejendom, og selskabet kunn da se at jeg havde parkeret lige nede foran pågældende ejendom, men nej. Der stod jo et skilt på et sted hvor jeg overhovedet ikke havde været, så jeg skulle betale.

Langt ude. Ligsesom i københavn hvor skiltene om betalingszone styr langs ydergrænserne, så når du parkerer på Østerbro, skal du huske at du på Amager så et skilt der viste at du er i en P-zone. Hovedrystende!

Ja det er jo det der er problemet sendjano
Og sådan idioter som ham der skriver Idiot, ja det må jo så være ham der sider i toppen for parkerings selvskaberne, eller ham der var i Tv, som jo bare var Dum . VH S

Bøde med håndværkerkort Murermesteren
Mit håndværkerkort sad synligt og korrekt udfyldt i forruden og jeg holdt 110% lovligt. Jeg fik en bøde og tændte totalt af inde på parkeringskontrollens kontor, og nægtede at forlade stedet før bøden var annulleret. Den "rare" (kælling) dame spurgte om jeg ikke godt ville forlade kontoret, da de var ved at lukke. "Hvis du ikke hører fra os i morgen er det fordi bøden er annulleret"
"Du kan satme tro jeg aldrig hører en skid fra jer igen, og gør jeg alligevel så kan du fandme tro jeg kommer igen. Man skulle fandme ikke tro i kan læse og skrive, fjolser "
Jeg hørte aldrig mere, men følte mig som en nar fordi det var nødvendig at skabe sig sådan.
De har lidt for meget magt.
En aften jeg skulle til møde, og ikke kunne komme til at holde nogen steder, så jeg der var Carparkskilte ved min ellers gode bank, der skiltede med at forbuddet ikke galdt for bankens kunder. Fint her holder jeg. Men jeg fik en bøde.
Nå, ok tænkte jeg, så ringer jeg bare ned i banken og får den streget. Men næ, nej. Man kunne kun slippe i bankens åbningstid, hvis man havde skriftlig aftale med banken. Øv[:(]

flere biler i dk Junge
Der bilver flere og flere biler, og vi er nogen der har Privat parkering !!!.
Og derfor benytter flere Ejenforeninger P selskaber, så vi ikke skal havde
20 til 30 % flere biler holdene på VORES P pladser der ikke har noget at gøre der,
fakta er at du KUN få en bøde hvis du holder på Privat Parkering der kræver en tilladelse som skal sider i forruden, har du ikke denne tilladelse så få du bøde,
eller du holder på Superbest Privat kundeparkering når du handler, her kan man holde eks 2 timer,
du sætter skiven når du ankommer og så. Ja så få du ingen bøde, så hvad er dit poblem ??? Husk skiven eller få et P UR