P-Piller? Hjælp!

P-Piller? Hjælp! ...
Hej(:
Jeg er 17 år og overvejer stærkt p piller, som prævention. Jeg har ikke en kæreste men jeg har en "ven med fordele". Vi har været i seng sammen, men uden kondom og jeg har så taget en fortrydelses pille. Og jeg er faktisk ikke meget for kondom for jeg føler mig usikker når drengen har det på.

Jeg ville spørge om hvor sikre p piller er? Hvor meget det koster? Og kan man komme uden om lægen? (Jeg har en slags forbi for læger)

P-Piller? Hjælp! Amanda:)
Hej :) Du kan ikke komme uden om din læge. Du skal have en recept. Der er nogle der skal have en gynækologisk undersøgelse for at kunne få p-piller, men der er andre der bare får en recept. Måske du bare skulle prøve at ringe til sekretæren og spørge om du kan få en recept, og hvis han/hun så siger du skal undersøges, så kan du bare sige du vil tænke over det :) Jeg ville hvertfald gøre det, for jeg har selv en kæmpe forbi for læger!!! Du kan også prøve at sige det til sekretæren når du ringer, så kan hun fortælle dig hvordan det foregår, og om du overhovedet behøver at være bange for noget :)

Altså, jeg blev ikke undersøgt, nogle af mine veninder blev heller ikke undersøgt, men så kender jeg også en del andre der blev undersøgt, så det er forskelligt :)

Og p-piller er 98½ eller sådan noget sikre, men hvis du glemmer bare én pille, så kan du godt blive gravid.

Prisen er forskellig, ved faktisk ikke hvor meget mine koster, da det er min mor der køber den til mig :D Men de koster vidst omkring 100 kr (plus/minus) pr måned.

Håber du kunne bruge det til noget :)