P-piller over 12 timer HJÆLP

P-piller over 12 timer HJÆLP Anonymen
Heej.. hjælp mig.. Jeg tager mormal min pille halv otte.. men glemte at købe nye, så efter min mens (dagen ejg skulle starte på ny pakke) valgte jeg at tage den klokken halv ti om aftenen.

Jeg har en kæreste og vi har haft sex i perioden hvor jeg havde min pause ( mens) og også de nye dage hvor jeg har taget dem.. men pludselig opdager jeg jo at jeg tager dem over 12 timer for sent.. Kan jeg være blevet gravid .. eller er sansynelighden for det ikke så stor.. Jeg tager fortsat mine piller klokken halv ti nu. Men vi har jo haft sex både før og efter pausen. Kan jeg virkelig være blevet gravid?

Hvis nogen kender noget til det her, så hjælp.. er virkelig i vilrede, og skal gå og vente en måned nu, fordi jeg ikke ved om jeg er fravis. og Først kan få svar når alle mine piller er væk, og jeg ser om min mens kommer eller ej?

Please HJÆLP

p-piller... girl28
Der er en risiko for graviditet, når der er gået over 12 timer mellem pillerne...hvor stor risikoen præcist er, ved jeg ikke, men den er der. Husk at du/I nu skal beskytte jer på anden vis (fx kondom)indtil du er færdig med den pakke, du er igang med nu, for i den tid vil der fortsat være risiko for graviditet. Og så må du jo have taget en graviditetstest, så snart det er muligt - for så længe du tager p-piller, vil du jo højst sandsynligt fortsat få din menstruation, selv om du evt er blevet gravid (p-piller giver jo ikke en "rigtig" menstruation). Så du kan altså ikke ånde lettet op bare fordi, du får din menstruation næste gang, du holder p-pille pause.
Held og lykke...du er sikkert ikke gravid...

Lille risiko Lut
Du kan aldrig være 100% sikker, men risikoen for at du er blevet gravid, er meget lille. Man kan kun blive gravid hvis man har ægløsning. Og det har man midt mellem 2 mens-perioder. Derfor er der ingen risiko ved sex mens man bløder og ikke tager sine p-piller. Iøvrigt er grænsen for glemt p-pille 36 timer, så 12 timer er ingenting. Blødning mens man tager p-piller er lige så god, som hvis man ikke tager p-piller - den er bare mere kontorleret. Hvis du er gravid - får du altså ikke din blødning. Jeg håber du kan bruge dette svar til noget positivt. Jeg tror ikke du skal være nervøs.

hmm Anonym
Skal p-piller ikk tages 24 timer efter hinanden?