P-piller på nettet?

P-piller på nettet? PDP
Er der nogen, der har erfaring med p-piller på nettet eller køb privat?

Har hørt, at en del unge kvinder fx anden etniske kvinder gør det

p-piller biker bitch
har aldrig hørt om den slags før. hvis man skal have p-piller må man jo gå til læge og få en recept.......

Til lægen Anonym tøs
Jeg tror ikke det er muligt at købe p-piller over nettet herhjemme. For at få p-piller skal du have en recept fra din læge, hvis det kan lade sig gøre at købe pillerne over nettet burde de også sælges i håndkøb på apoteket, og det bliver de ikke da der er ricisi ved at tage pillen, fx. blodprob hvorfor lægen bl.a. tjekker patientens blodtryk inden man får en recept.

Hvorfor vil du købe dem over nettet? En læge har tavshedspligt så hvis du spiser dem i smug er der alligevel ikke nogen der får det at vide alligevel...

Har en gang.. Sommerpigen
Har en gang på en cafe set et reklamekort/gocard, der netop reklamerede for at det var billiger at købe p-piller over nette. det er noget med at man skal få ens læge til at skrive er recept, der gør det muligt at handle over nettet. Kan desværre ikke huske navnet på firmat, men eftersigende skulle de altså føre de mest almindelige mærker indenfor p-piller.
Giv gerne lyd, hvis du finder ud af noget. Har tænkt mig at prøve det næste gang jeg skal have fornyet recepten.

Sommerpigen

Læs igen PDP
Læs mit indlæg igen. Der er ingen antydninger af, at jeg selv leder efter det. Jeg tager selv p-piller ordineret af min læge. Så er det på plads =)

Jeg har bare hørt, at nogle gør det.

Du kan købe p-piller hos www.121doc.dk Samurai
Jeg har købt mine p-piller hos http://www.121doc.dk hvor du også kan købe mini-piller. Jeg har taget Yasmin i mange år og stod før jul og skulle afsted på ferie, så havde ikke tid til at tage til lægen og på apoteket. Jeg bestilte og de kom dagen efter. Og det er nøjagtig de samme som jeg altid har taget. For at bestille skal man svare på nogle spørgsmål og det synes jeg var meget betryggende, fordi jeg fik en recept udskrevet igennem deres læge.