papfar

papfar liiloo
Hej
Jeg er flyttet sammen med min kærste for et par måneder siden jeg er 32 og han er 25 år, min søn bliver snart 5 år, og min kæreste har aldrig haft sådan et seriøs forhold før og aldrig prøvet at haft en kæreste der havde barn.

Min søn og min kæreste kommer godt ud af det sammen men min kæreste har det meget med at snakke lavt og mumle og jeg har mange prøvet at forklare ham snak tydeligt så vi kan forstå dig og min søn tager sig jo ik af når min kæreste siger noget til ham for han kan stort set aldrig høre hvad han siger, jo hvis de sider alen inde på værelse og leger så kommunikere de fint nok. Men min kæreste tager det ik til sig han forsætter bare med at mumle.
Og en anden ting ved ik om det er normalt? han piller næse og spiser dem, jeg blev ik særlig begejstret da jeg så det han så ik at jeg så det, så ville han kysse bagefter så siger jeg, jeg har ik lyst til at kysse når du sider og piller næse, jeg tør ik suge det til ham for det må være meget pinligt at høre andre sige det, han begyndte at græde og sige ja undskyld hvis jeg er klam,[:|] jeg mister lysten til ham da han ellers er en flot mand og går meget op i sit udseende.
Mig og min kæreste var ik kærester så længe da vi valgte at flytte sammen men vi gjore det primært fordi vi havde langt i mellem hinanden og self fordi vi var så forelsket, jeg har efterfølgende fundet ud af at han og jeg er meget forskellige hvad "voksenlivet" går ud på han har aldrig prøvet at bo alene.
Jeg føler at det er en teenager jeg bor sammen med han græder tit hvis jeg ik lige føler at jeg er i hopla til sex og tror at alt er tabt for os. Hvad skal jeg gøre?
Vi har taget et lån sammen til den lejlighed vi har.

Du ved jo godt hvad, der skal ske. Læser
få det lån betalt ud hurtigst muligt og find så et værelse til ham ude i byen, hvor der bor andre jævnaldrende.

Hvad tænkte du da på?

hjfyj nualla
Hold da op hvor der kan svines her var......

hun spoerger paent om hvad hun skal goere.. self taenker hun pae sit barn..alsae

hvis der er nogen der skal slaees her mae det da vaere dig selv.. taenk foer tale;)