Papforældre

Papforældre Anonym
Hvad kan man på naturens vis tillade sig at "kræve" af en papfar eller mor?? Jeg er en mand på 30 år, der er i et forhold med min lidt yngre kæreste. Hun har en datter. Vi bor allesammen sammen i min lejlighed. Jeg elsker dem begge. Jeg har altid været single og det er mit første seriøse forhold, vi har været sammen i 2 år. min kæreste brokker sig altid over jeg vil lave noget med vennerne, i byen, drikke øl med dem, og til herreaftner hvor der er striptease.. desuden går jeg også til fodbold hvilket også tager en del af min tid,da jeg er sponcer. desuden elsker jeg spontane ting, men det brokker hun sig altid over og jeg er ved at være træt af at hun altid brokker og er ked af det. hendes barn giver hun ikke den opdragelse som jeg vil have. jeg vil have alle de gode ting som jeg altid har haft, men det acceptere hun ikke. Hun forventer at jeg skal være et forbillede for hendes datter, men det er jo ikke mit barn og det er på naturligvis at jeg ikke føler sådan på naturens vegne. Hun tror ikke på at jeg elsker dem, og kræver mere opmærksomhed til dem begge? Hvad synes i??

tag andecreme*
dig sammen og find selv ud af det, vi kan ikke give dig noget kvalificeret svar, det kan kun du selv gøre.

Gentager du altid dig selv jetpost
se dit tidligere indlæg, bare med en anden problemstilling.

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=16&conference=171&posting=774313

Synes elway
Du leger modpol på et tidligere indlæg fra idag :)

Men fint nok, en sag har 2 sider, så det fint nok du prøver at vise den fra hans side :)

2 sider Anonym
Min kæreste har vist mig "jeres debat" og nu vil jeg bare gerne have muligheden for at udtrykke mig, og høre hvad i så syntes. Der altid 2 sider af en sag

Vi bliver taget ved millen23
næsen!

Men hvis du virkelig vil have svar, så læs 'hope's' debat -der finder du alle svarene.

Du er ikke andet end en skræmt, lille dreng, der ikke fatter der er to i et parforhold. Wimp!

Så vil jeg sige elway
Denne sætning er urealistisk :

"jeg vil have alle de gode ting som jeg altid har haft, men det acceptere hun ikke. "

Livet er noget andet i et forhold end når man er single.. Nu tror jeg så ikke på at du er kæresten, men så fortæl mig lidt om hvorfor du kalder hende for SO osv..

Er du klar? Garanti
Hej, det er fint nok at du gerne vil lave nogle ting med dine venner m.m, men prøv også, om du ikke kan få lidt mere tid sammen med din "familie". Jeg tror, at din kæreste føler sig lidt ensom, hvis du altid har travlt med andre ting end dem. Hun går måske også og drømmer om at få en lille søster eller bror med dig engang. Er du i virkeligheden klar til at være familiefar og give afkald på nogle af dine egne behov eller ?

Vh mig

Tag dog et ansvar penajeto
Hvordan kan du gå ind i et forhold med et barn og selv synes at det er iorden at du render til alt muligt. Drikker øl med vennerne og striptease. Er det ok.
Mon ikke du skulle leve dit egoist liv alene