paradis i Thailand

paradis i Thailand den rejse glade
Har du været i Krabi? Vi er et par på 30 som har booket billetter til Krabi over nytåret. Vi har endnu ikke fundet et sted at bo (har dog ikke søgt længe). Kender du et godt sted som også er til at betale. Et godt sted for os er nær strand og i gåafstand til et pænt udvalg af restauranter.

Er det overhoved værd at tage til Krabi eller skulle vi tage et andet sted hen i det område?

Vi har været på Phuket 4 gange (nej ikke i Paton), Hua Hin og det er ikke lige vores favorit, Samui, Samet, phi phi, Raya og bangkok. Kan nogle af disse setder sammenlignes med Krabi?

tip thai fan
lej en mtorcykel og kør rundt i området så skal i nok finde noget godt.

Specielt hvis i har været dernede før kender i jo møllen?

prøv her hmmm
http://www.kilroytravels.dk/Asien/Thailand/Krabi.html

krabi kanon lottefisen
jeg var i krabi da bølgen kom og jeg skulle heldigvis hjem dagen efter....overlevede fordi jeg skulle på wc. men til det bedste af det hele har aldrig set noget mere flot og paradis agtigt i hele mit liv.. der var jeg i 14 dage og der er nok at se.. man sejler ud til små øer og solbader dagen lang.. jeg ville ikke gå glip af det hvis jeg var jer... god rejse jeg tager til phuket til marts

Ao nang paradise Peety Pablo
Prøv at kig på Ao Nang Paradise Resort. Super sted, super lækkert og en god base for udflugter.

P

Ao Nang Rejseguiden
I Ao Nang ligger der opad bakken et til højre lidt ned af en stejl grus vej et guest house med nogle fantastiske hytter, jeg har aldrig i mine rejsedage set bedre sted.

Det er en muslimsk familie far og voksne døtre der har stedet er med tørklæde og hele paklædningen, de er fantastisk søde mennesker, den eneste ulempe er at foran ligger der en stor klippe så det er umuligt at snakke i mobiltlf. derfra da al komunikationen forsvinder i den blå luft.

Men absolut et sted der kan anbefales og det er biligt I får meget for pengene for yderligere informmation skriv til kontakt@handi-rejs-thai.dk