Parforhold

Parforhold f.eks loola
Æv...ævævæv...

Har været sammen med min kæreste i snart 1½ år og vi bor sammen. I perioder har jeg haft det sådan, at jeg ikke gad at være kæreste... ikke at jeg var utilfreds med kæresten, jeg var bare træt af at være i et forhold (kan forklare det med, at det har været i perioder hvor jeg har været stresset).
Nu er sagen den, at jeg har været 1 uge udenlands, og inden jeg tog afsted, var vi i en rigtig god og dejlig periode. Savnede ham rigtig meget mens jeg var væk!
Men efter jeg er kommet hjem, er det som om jeg ikke rigtig er kommet til mig selv igen. Jeg har en idé om, hvordan jeg gerne vil have han skal 'være' og 'opføre sig', og bare han griner på den forkerte måde, eller har de forkerte bukser på, synes jeg han er frastødende. Jeg har ikke sagt noget til ham, for han fortjener ikke at blive kritiseret på den måde! Det er bare mig der er ude af balance, men jeg ved ikke hvordan jeg skal komme ind i kampen igen.

Har syntes han opførte sig lidt underligt, og han siger, det er fordi han gerne vil have sex med mig. Ok, så gør noget ved det, menneske! Det er som om han ikke tør nærme sig mig... han gør nogle spinkle forsøg, men det tænder jeg bare ikke på! Han skal bare gå igang! De der usikre forsøg, de tænder mig overhovedet ikke. Han véd, at jeg godt kan lide, han bare kommer og 'kræver' mig...
Noget andet er, at han er overvægtig og i den uge jeg var væk, synes jeg han har taget mere på. Hans ladhed omkring det, at komme igang med et vægttab, synes jeg er for ringe. Han har i et år snakket om, at han gerne vil igang og at han er ked af sin overvægt. Jeg har gjort alt for at støtte ham, prøvet at 'skubbe' ham igang uden at presse ham for meget, snakket med ham om det mange gange. Fortalt ham, hvad det betyder for mig, at han gør noget ved det.

Han er endelig kommet igang med noget livsstils-kursus ifm sit arbejde, det vil sige, han har været til noget intro, og ikke mere. Den uge jeg var væk, har han levet af pizza og kantinemad. Ok, betyder det så, at han er så svag, at han ikke kan klare det selv, men skal have mig som kontrollør, for at han overhovedet skal gøre noget ved det??

Det får mig bare til at se ham som en svag person, som jeg mangler fascination af.
Den seksuelle tiltrækning er mere eller mindre forsvundet og jeg bliver ved med at se på ham med kritiske øjne.

Er det så på tide jeg pakker mine ting og går??

Ja, pak og gå din vej zenta4
Det du der udsætter ham og dig selv for, er bare pinligt..........

Tag konsekvensen.

God vind.

hmm jeanie
hvad med at konfrontere ham hårdt og brutalt med de facts du skriver om ham her. Vil han dig og forholdet ændrer han sig... ellers må du gå..spørgsmålet er også om du vil forholdet? Er din irretation over hans ladhed faktisk fordi han er lige så lad til at tage en beslutning som dig. (No offence laver bare brainstorming). Jeg håber du finder den rigtige løsning for dig. Jeg krydser fingre.

Jeg tror at du jens261
er et meget hysterisk kvindemenneske, at være sammen med,og så gør du ligesom så mange andre kvinder, finder en undskyldning for din til tider dårlige opførsel,her kalder du det for stres.
At han tænker på sex efter 8 lenge dage, det er der ikke noget at sige til, og at han går lidt forsigtigt frem, det kan jeg da' godt forstå, det er det man kalder for lige at stikke en finger i jorden, han skulle måske så snart i var kommet inden for døren ha' revet trusserne af dig, og så bare taget dig her og nu, så var du måske først gået bananas, og dermed slet ingen sex, men nu en meget sur kvinde til følge.
At han er overvægtig, det er der så mange af os der er, og det er ikke sagen, der må jeg give dig ret, han skal ned i vægt, ikke så meget fordi, at han skal tilfredsstille dit ideal for en mand, for det er ligemeget, men mere for hans egen skyld, ved at være for tyk, er muligheden for at få eks. sukkersyge ret stor, og med den følger der alså noget andet, blindhed, koldbrænd i fødderne osv.
Vis ham hvad jeg her har skrevet om hans vægt, og til dig, så prøv at være en god rar og kærlig kvinde, så vil han forgude dig.

God vind