Pas på de falske profeter!

Pas på de falske profeter! ftg
ET ÆGTEPAR i Brasilien var en aften gået i seng, da de hørte nogle tyve som var ved at bryde ind i deres hjem. Det lykkedes for parret at slippe væk gennem et vindue i soveværelset og tilkalde politiet. Men bagefter var hustruen så rystet at hun ikke kunne sove i huset igen og derfor tog over til sin mor.

Enhver som har været udsat for indbrud eller er blevet bestjålet, vil forstå hvor chokerende det kan føles. Flere og flere lider under de psykiske følger af sådanne oplevelser. Der er dog en form for tyveri som er langt alvorligere.

Hvilket tyveri er det, og hvem er tyvene? Jesus Kristus gav os nogle oplysninger om dette idet han talte om vor tid. Han sagde: „Mange falske profeter skal fremstå og vildlede mange.“ (Mattæus 24:11) Hvordan kan man sige at falske profeter er tyve? Hvad er det de stjæler? Deres tyveri er forbundet med deres profeteren. For at få svar på spørgsmålet, må vi altså vide hvad det ifølge Bibelen er at profetere.

Når man hører ordet ’profetere’, tænker man måske allerførst på dét at forudsige fremtiden. Dette var faktisk en side af Guds profeters gerning i fortiden. Men det var ikke deres vigtigste opgave. Da Ezekiel, for eksempel, i et syn fik besked på at ’profetere for vinden’, udtalte han ganske enkelt en befaling fra Gud. (Ezekiel 37:9, 10) Da Jesus blev forhørt foran præsterne, spyttede og slog modstanderne ham og sagde hånende: „Profetér for os, Kristus. Hvem var det der slog dig?“ De bad ikke Jesus om at forudsige fremtiden. Nej, de opfordrede ham til, ved Guds kraft, at fortælle hvem det var der havde slået ham.

Den egentlige betydning af ordene ’profeti’ og ’profetere’ på Bibelens grundsprog, er faktisk at forkynde om Guds vilje eller hensigt — eller som Apostelgerninger siger det: at fortælle om „Guds storslåede gerninger“. (Apostelgerninger 2:11) Det er i denne betydning at mange mennesker er blevet bestjålet af falske profeter.

Men hvem er så de falske profeter og hvad er det de stjæler? Det vil jeg komme ind på senere.

Med venlig hilsen, ftg.

Og du er en af de falske f.eks. Tarzan
I jv er kommet med mange falske proffetier, Bl.a hvornår kristus kommer igen - fat det dog, ingen kender dagen, han vil komme som en tyv i mørket.

Falske profeter ja Jehovas vidner.

Tak for det gode råd.... sebl
Husk også selv at passe på de falske profeter;-)

Det er derfor jeg holder mig til Bibelen. ftg
Når vi slår alle skriftstederne op i Bibelen, kan vi se om det passer.

Godt for dig.... sebl
Jamen, det er da godt du er tillidsfuld overfor Vagttårnet. Men har du overvejet, at det måske ikke er de skriftsteder Vagttårnet foreslår du skal læse der afslører, om Vagttårnet fortæller sandheden?

Med andre ord............ Hahahihaha
........betragter du altså Muhammed som en simpel tyveknægt der har bøffet en flok fæ?
Pas hellere på med det!

Det er et interessant spørgsmål du stiller der, ftg
svaret kommer i morgen.
Venlig hilsen, ftg.