Pas på din nabo ellers kommer der måske nabostridigheder

Pas på din nabo ellers kommer der måske nabostridigheder cassiopaya
En familie i Herfølge er i chok over, at en nabo forleden skød og dræbte deres halvandet år gamle tæve af racen Finsk Laphund. Naboen ringede og sagde, at de kunne komme og hente deres døde hund.

Nu havde han skudt den. Naboen ville også have, at de skulle tage 500 kroner med. Det svarer til prisen, hvis han havde indleveret hunden hos politiet.

Hvordan har du det, med din nabo? Prøv også lige og se dette link med flere nabostridigheder.

http://www.berlingske.dk/kultur/artikel:aid=793222/

En hund Anonym
som render ind på ens grund. En hund som gør konstant og er agressiv kan blive så belastende at kan blive nødt til at skyde den hvis naboen ikke tager ens henvendelser alvorligt.

Uha.. dr100
ikke rar læsning :-(

Mon ikke, mange mennesker i dagens Danmark kunne trænge til et anger-management kursus?

Hvis det skete for mig northpoint
Jeg ville troppe op hos naboen medbringende mit baseball bat. Så må man håbe han har et skud tilbage, for det ville være det eneste der kunne stoppe mig

Jeg kan ikke åbne linket til siden da man åbenbart skal være medlem af berlingske for at kunne læse andet end overskriften.

Derfor kan jeg ikke sige om der er blevet givet advarsler til hundeejeren før den blev skudt.

Gale tosser findes overalt Fnug
Mange af dem er farlige og skingrende gale. Jeg selv har et par stykker af slagsen som overboer.

Jeg får dødstrusler og er blevet overfaldet to gange af tosse tumperne i opgangen, men boligselskabet vil ikke gå ind i sagen og smide galningen ud, så bliver det mig der flytter nu fra tosse sinkerne og deres galefamilier.

Hvis blot en enkelt af disse idioter i galehusfamilien ser sig sur på en, så kommer hele sværmen af deres gale familier og venner på nakken af en. De networker over telefonen, hvor de samler deres mentale lidelsesfæller. Jeg blev også overfaldet af en af deres gak gak venner, som lovede at likvidere mig. Politiet kan ikke gøre noget før de har myrdet eller lemlæstet mig, da de skal have et lig på bordet først. Dog må jeg anvende nødværge hvis tosserne bryder ind, så er det alene mit skøn der afgør hvilke midler jeg anvender til nødafværge foranstaltningen.

Hvordan ved du det? Anonym
Hvordan ved du entelig vi ikke har taget deres henvendelser seriøse?

Altså, det gjorder vi sådan set. Vi hegnede hele vores (store) have ind, hvilket tog ret lang tid. Da hun ikke løb i over en måned troede vi hun ikke kunne komme ud længere. Her Januar sidste år, var hun så væk, og vi så hende ikke, selvom vi var ude at lede, resten kender i..