Pas på dine børn

Pas på dine børn ftg
Det har for nylig været fremme i medierne at nogle pædofile kobler sig ind på online-chat med unge. Nogle voksne har givet sig ud for at være børn og har på denne udspekulerede måde fået fat i navn og adresse på intetanende børn.

The National Center for Missing and Exploited Children (NCMEC), et center i USA der beskæftiger sig med forsvundne og misbrugte børn, har dokumenteret at noget sådant finder sted. For eksempel fandt politiet i 1996 to piger fra South Carolina i USA på henholdsvis 13 og 15 år der havde været forsvundet i en uge. De var taget til en anden stat for at mødes med en ung mand på 18 år som de havde mødt på Internet. En 35-årig mand er blevet anklaget for at have lokket en 14-årig dreng til et seksuelt forhold på et tidspunkt hvor hans forældre ikke var hjemme. I begge tilfælde mødtes parterne i et chatroom på Internet. I 1995 mødte en anden voksen en 15-årig dreng på Internet og var så fræk at opsøge ham på hans skole. En anden voksen har indrømmet at han har haft kønslig omgang med en 14-årig pige. Hun havde brugt sin fars computer til at kommunikere med andre teenagere via online bulletin boards. Hun mødte også denne mandsperson online. Alle disse børn var blevet overtalt til at røbe deres identitet. Desværre sker sådanne ting også her hos os.

Du har ret ftg bare sørgeligt at.............................. jalmar
.................en del af disse mennesker med stor sandsynlighed også er Medlem af´:

Jehovas Vidner!

Og gemmer sig bag 2 vidnereglen og/eller nej Reglen i jeres Multinationale Koncern - eller i yderste tilfælde:

Angrer sine synder, og fortsætter for JV, og sine sine usle Pædofile tilbøjeligheder --¤-- Helt efter Reglerne i Jehovas Vidner/Vagttårnsselskabet!


Med hilsen fra:

jalmar

Jalmar... Kath
Uanset hvilken religion, man er i.. Vil der altid være en gruppe af mennesker, som træder ved siden af...

Generelt er Jv nogen meget søde og moralske mennesker, da jeg selv har kendt en del..

Jeg er sikker på, at der blandt pædofile, også er pinsevenner, andre kristne, muslimer, mormoner, jøder o.s.v...

Hvor er det lige, du vil hen med den anklage?

Du kan ikke adskille Jv fra andre trossamfund, mht. pædofile/sexuelle overgreb. Der vil jo altid være nogen, uanset hvliken trosretning.

Sand religion ændrer menneskets adfærd. ftg
Pædofile der omvender sig fra deres onde handlinger bliver selvfølgelig ikke udstødt.

Hej Kath - Ingen regler uden........................ jalmar
...............undtagelser - alle steder der er mennesker er der brodne kar, nogle steder flere end andre.

Generelt set, er Jehovas Vidner nogle søde og rare mennesker, omend qua deres Inddoktrinering noget ensporede for en dels vedkommende.

Du har formodentlig ikke set alle de hjemmesider jeg har set med anklager af forskellig slags, som jeg har samlet op på et par måneder. Desværre er det sådan, at især Jehovas Vidner, (Ligesom Katolikkerne gjorde) benægter den dag i dag, at de har et problem overhovedet.

Derudover Går:
Jehovas Vidners lære ud på, At De er DE:

ENESTE RIGTIGE SANDE KRISTNE?

ENESTE SANDE TROENDE?

ENESTE DER "OVERLEVER" HARMAGEDDON!

ENESTE DER ER GUDS SØNNER?
(kvinder tæller kun når man bemærker dette fakta i deres lære)

ENESTE DER LÆSER GUDS ORD RIGTIGT I DEN ENESTE SANDE KRISTNE BIBEL?

ALLE UDEN UNDTAGELSE, der IKKE er medlem af Jehovas Vidner ER UNDER SATANS INDFLYDELSE!

Ovenstående viser ftg's/JV's mening i korte ubehagelige træk, jeg mener at man i den grad er mere end almindelig blasert, når man tillader sig en sådan mening/holdning!

Nedenstående er et meget godt billede på, hvad ftg egentlig i sit hjerter mener om os andre!

http://www.quotes-watchtower.co.uk/satan_s_organisation.html


Dette er en af grundene til mine skriverier!

http://www.silentlambs.org/dojwprotectcm.htm

Af de ca. 23720 Pædofile i JV's Katotek, er formentlig kun en lille procentdel anmeldt, resten har fået lov at "lege" videre med deres børn!

Som Bill Bowen skrev (Tidligere "Top"-topleder i JV)
Citat start___
"William Bowen kalder Jehovas Vidner et paradis for pædofile, fordi alle er opdraget til at rette sig efter autoriteter, og fordi vidnerne laver deres egne interne undersøgelser af alle anklager." - Citat slut__

ovenstående taget herfra:

http://www.religion.dk/nyheder/artikel:aid=211480


Ovenstående synes jeg er grund nok til at forfølge Jehovas Vidner. ftg er i den forbindelse bedøvende ligegyldig, bortset fra hans generelle indstilling til alt hvad der ikke står i Vagttårnsselskabets publikationer, og til alle der ikke er JV'er!


Med venlig hilsen

jalmar

Så er det fandme den forkerte........................ jalmar
..............religion du har kastet dig over, da din nuværende Religion vel nok er en af de mest fordrejede på markedet i dag.

Det er ikke andet end en Multinational Mastodont, der tjener Tykt og tager tykt pis på nogle enfoldige religiøse menneskers tro på det de får at vide skulle være den kristne GUD, men som kun er afguderne Mammon og jehova!


H.
J*

Jalmar... Kath
Det er rigtigt nok, at Jv tror på det forskellige... Men ikke uden grund.. Det står jo alt sammen i biblen.. Som du nok ved, er Jv meget stærke i troen, det er jo også fordi at det kan bevises - ud fra skrifterne, at de punkter du nævnte (Jv de eneste sande kristne o.s.v..), er aktuelle.