pas på håndværkeren

pas på håndværkeren franklin
Der er brådne kår alle steder, ikke mindst hos diverse håndværkere. Der er for meget klamhuggeri; især for nyindflyttede lejere, skal man være opmærksom på hvad der indestår på en eventuel vedligeholdelkonto !! Og husk, aldrig at oplyse en eventuel maler eller andre hvad du har stående på vedligholdelseskontoen! Skal du absolut bruge en håndværker, så undersøg om de er med i en forening så du eventuelt kan klage; det er desværre ofte reglen end undtagelsen. Og skriv aldrig under på noget når de er færdige, med mindre du mener at det de har lavet er iorden; de får nemlig ikke deres penge før end varmemesteren har synes det udførte og er der mangler får han ikke penge før end det er bragt iorden. Og det er et sprog de - håndværkeren - forstår. Desværre.

jebs .. MEN moms
Der ER altså også (fler og fler)rådne kunder som aldrig betaler sin regning, og som skal slæbes gennem en retsag før de fatter at en håndværker ikke arbejder gratis.

plattenslager lilleanders
hey jeg er selv håndværker og har brugt knap 4 år på at blive tømrer men man behøver ikke at være udlært for at kalde sig for tømrermester.
du kan være en hvilken som helst fra gaden vogt dig for denne slags plattenslager de kender ikke alle de små ting som skal være i orden.

tømrerfirma-tømrermester kloakmester
Du må ikke kalde dig tømrermester uden at have
bestået svendeprøve, men du have betegnelsen tømrerfirma.

hjælper ikke anonym
at være faglært.Jeg har set masser af MESTER firmaer som har lavet fusk så det batter.I dag er der desværre ikke noget der hedder faglig stolthed.Prøv nogle østeuropæiske håndværkere,de laver et godt stykke arbejde.Dem jeg kender som har haft østeuropæiske håndværkere gående,roser dem altid til op over skyerne.

jaaa lille pige
pas på håndværkeren...han er en frækkert ;)

Østeuropæiske håndværkere dexter carlton
Hej, Jeg vil gerne have kontakt til nogle af de østeuropæiske håndværkere du kender.

Skriv til mig på fng@ofir.dk

pfh tak.

Forening debaguls
Re: "undersøg om de er med i en forening så du eventuelt kan klage"

Det er desværre ikke altid en garanti for godt arbejde eller gode arbejdere.

Jeg har selv en slem oplevelse med Kelo Stilladser, et stillads firma fra Glostrup, der på det groveste genererer alle der kommer på tværs af hvad de nu skal lave, incl. på det groveste chikanere de beboere der har deres daglige gang i området. En folk brovtende truende arbejdere der ikke skyr at skade biler på deres vej eller bryde loven ved ikke at afmærke arbejdssted korrekt. Derefter ikke sige noget om det og lyve overfor politiet. På trods af at der bliver klaget fortsætter de ufortrødent og er fuldstændig ligeglade med andre end dem selv. Sådan er der desværre rigtig mange firmaer der efterhånden opfører sig, moralen og etik er simpelthen forsvundet. De bør jo smides ud af de foreninger der på den måde blåstempler dem som gode firmaer. Politiet gør jo ikke noget.